Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Citadela with Paul van Dyk (29.6.2012, Brno, Bobycentrum)
- Toto téma obsahuje celkem 208 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Dolikus1 a poslední změna proběhla před 10 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
16. 6. 2012 v 19:01 #209163
styk pohlavson
ČlenJoe: Není pravda, že by Dykův managment řekl „Dojedeme 29.6. a Ty to buď chceš nebo ne“ a nedali mu jinou možnost výběru. Takhle to obecně opravdu nefunguje, byť Dykův managment nepatří k těm vstřícnějším a je s nima někdy těžký pořízení.
Podle mýho názoru, byť se stalo to co se stalo, je to, že promotér nechce lidem, kteří mají již na datum 29.6. řadu měsíců vstupenky na jinou akci, vrátit vstupné, velmi neseriózní. V podstatě jedinej důvod, proč mě to nepřekvapuje je to, že jsme v Čechách – když onemocněl pár měsíců zpátky před gigem ve Vídni Avicii, kterej tam byl hlavní hvězda, lidi dostali příležitost získat zpátky peníze za vstupné, a tak je to v pořádku. Podle mě má být možnost volby.
16. 6. 2012 v 18:46 #209160Joe
Účastník[quote K1aptcha]Onka87: fake[/quote]
Ten disclaimer tam mají krásný 😀
Jinak o dva týdny je posunuté celé turné Paulovo managementem, brněnští organizátoři s tím zmůžou prd…
15. 6. 2012 v 21:22 #209148Anonymní uživatel
HostMichal: ok a ted jeste kde se doctu podminky poradatele? Zejmena by me zajimalo kde si je prectu pri kupovani vstupenky.
15. 6. 2012 v 21:19 #209147Michal
Účastníkviz obchodní podmínky ticketportalu
Článek VI. – Vracení vstupenek
U jednotlivých akcí jsou možné krátkodobé posuny termínů konání. Změněné termíny konání akcí jsou uváděny na webovém portálu http://www.ticketportal.cz, v tisku a ostatních sdělovacích prostředcích. V případě změn termínů konání jednotlivých akcí stanovuje podmínky pro vracení vstupenek pořadatel konkrétní akce.15. 6. 2012 v 21:04 #209145Anonymní uživatel
Host1. Kde to mas potvrzene, nikde jsem se to nedocetl? Jinak to prirovnani s mamou je trochu pokrytecke ne? Kdyz nekdo zastreli decko v somalsku tak se ti taky zastavi svet? Pvd sice uznavam, ale osobne ho neznam, nechodim s nim na pivo ani sportovat, takze nevidim duvod proc se nestarat o to, ze se me nekdo evidentne snazi ojebat. Mimochodem to ze par hodin po incidentu promoter hned rozhlasuje ,ze penize nevraci ti jako sobectvi neprijde?
2. Pokud je ti to u prdele tak se nad sebou trosku zamysli, tohle jsou totiz presne situace, kterou spousta lidi rada zneuzije – viz. promoter a tesne po zruseni hlasani jak prachy urcite nevratime…
3. Poprve to nebylo slovo sobec, ale blbec. Znam te sice pomerne dobre, asi vic nez si sam myslis, ale myslim, ze nejsi v pozici kdy bys me takto mohl oslovovat sm415. 6. 2012 v 18:49 #209140Anonymní uživatel
HostNabízím 5 lístků na PvD, nový termín nevyhovuje, jedeme na Svojšice. Byly koupený za 699 Kč, na ceně se můžem domluvit a při odběru všech kusů sleva… 774172201
15. 6. 2012 v 17:50 #209139Schmidt
Člentracid1: 1. Bylo potvrzeno, že šlo o napadení, patrně ozbrojení. To je docela vážný a hlavně faktor toho, jaký lidi jsou kurvy. Pokud by se to stalo tvý mámě nebo tvýmu psovi, možná bys o tom přemýšlel jinak…
2. Já ten důvod možná taky nevidím, ale sám mám doma lístek, ale to, jestli se ho zbavím nebo ne, je mi teď fakt u prdele. Pro mě je důležitý zdraví člověka, který pro mě něco znamená. Ale chápu, že pro některé jsou prachy více než zdraví jiných…
3. Vím, že internet anonymní, proto stále trvám na tom, že jsi sobec….15. 6. 2012 v 16:04 #209135J!mmyP
Členbohuzel je 29.6. pro me datum, kdy nemuzu… open air v bratislave vyhrava…
15. 6. 2012 v 14:55 #209132Anonymní uživatel
HostMilhouse: myslim, ze pvd je celkem jedno jestli hraje pro 10000 lidi nebo pro 10 lidi kdyz za to dostane zaplaceno stejnou cenu sm4
15. 6. 2012 v 14:48 #209131Milhouse
ČlenNejhorší je, že se na akci v Brně většina lidí vyse*e, pojedou jinam (což chápu) a v Boby centru bude pár lidí. To k nám určitě PvD zase brzo zavítá. Lidem kolem mě tenhle „tah“ úplně naboural program, hlavně že si agentura nahrabe.
No je načase se zase ohlížet i po zahraničních eventech…
15. 6. 2012 v 14:22 #209130Anonymní uživatel
HostMe by zajimalo jak to je z pravniho hlediska s tim nevracenim vstupneho. Je sice fajn, ze maji cast obchodnich podminek napsanych na vstupence zezadu, ale tu vstupenku mi prece v prodejne nikdo neda k precteni dokud ji nezaplatim. Takze vlastne kupuju zajice v pytli. Pripada mi to jako kdybych si koupil tatranku a po rozbaleni by na vnitrni strane obalu bylo napsano, ze neni k jidlu.
15. 6. 2012 v 14:12 #209129zruda
ČlenNejdřív přesun do Boby, teď přesun na 29. 6. a nevracení vstupného. Jako přesun chápu, ať je Paul van Dyk brzo v pořádku a fit do dalšího hraní, ale je mi blbě z těch brněnských organizátorů. A to jsem sám brňák.
15. 6. 2012 v 13:08 #209122Michal
ÚčastníkV lineupu Citadely je 1 DJ – PVD, zbytek no comment, tak co je lepsi? 3h set pvdho a zbytek nuda v namackanym boby, nebo pekne open Air na Zlatych Pieskach, s mnohem lepsi technikou atd, naslapanym lineupem, a kdyz na trance , tak na TOP trance…A kdyz na techno, tak na svojsice, kazdy si muze vybrat 🙂
15. 6. 2012 v 13:03 #209121Michal
ÚčastníkProc na Tiesta? V lineupu je 5 skvelych DJs, o Tijse vubec nejde….
15. 6. 2012 v 12:30 #209120Milhouse
ČlenHmm…doufám, že lidi nepojedou na Těsta radši než na PvD…
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.