Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Citadela with Paul van Dyk (29.6.2012, Brno, Bobycentrum)
- Toto téma obsahuje celkem 208 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Dolikus1 a poslední změna proběhla před 10 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
3. 4. 2010 v 19:04 #164314
GiGiDAGia
ČlenDyk zahrál to co je na videu? Tomu nemůžu uvěřit…
3. 4. 2010 v 17:37 #164302FUGAZ
Člen[b]Tracklist najdete[/b] [url=http://forum.trance.cz/read.php?7,159214,159214#msg-159214]ZDE[/url]
[i](momentalne na něm pracuji, kompletní bude až večer… a jestli tam budou ID, tak bych poprosil o spolupraci – samozřejmě Nexxie a spol.)[/i]3. 4. 2010 v 17:15 #164298nexxie
Členneni a nebude.. ale fugaz zase radil, tak aspon tracklist budete mit.
3. 4. 2010 v 14:29 #164280Anonymní uživatel
Host[b]Zdeňa:,[/b], taky jsem se chtěl zeptat, chtělo by to setík sm13,, pokud ovšem je 😀
3. 4. 2010 v 14:25 #164279Anonymní uživatel
HostZdravím,nevíte náhodou někdo zda jsou sety co včera hráli někde ke stažení.
Díkec3. 4. 2010 v 14:09 #164278Anonymní uživatel
HostGyzd Presents Ygagega: díky kámo sm11
3. 4. 2010 v 14:05 #164277Anonymní uživatel
HostDustin Zahn – Stranger To Stability (Len Faki Podium Mix)
3. 4. 2010 v 13:57 #164275Anonymní uživatel
Hosthttp://www.youtube.com/watch?v=cDkicwK6nco ,,, ty vole,, tohle totální nářet:),, chtělo by to název
3. 4. 2010 v 13:44 #164273Anonymní uživatel
Hosthéééééé hááááááááááá héééééééé sm7 mazec mazec mazec !!! teďka jsem dojel a jsem v pi**,,, hej pvd, prostě masakr !!!! pěkně se usmíval,, komunikoval s publikem,, fakt krása:),, už ani nevím co mám psát,, hrál tam úplně nějakej novej track :),,, ** jinak traklist asi známo xDsm6 ,, akorát mě chvílama štval zvuk,, sm0,,, hee hááá
3. 4. 2010 v 13:22 #164272Anonymní uživatel
HostTak jako Brňáci se dle mě moc nepředvedli. Od VIP jsem očekával něco jiného než stejnou frontu na šatnu jako ostatní, 4 záchody na víc a pár dřevěných laviček na sezení, pro jistotu oddělených zdí od akce. Oceňuju jenom hlídané parkoviště.
Další co mě zklamalo, byl zvuk. Na mě a kolegy okolo „to bylo potichu“, navíc v hodně vysokých výškách sound nestíhal, což bylo vidět při prvním songu od Paula, kdy zvukař výšky docela dost korigoval – stál jsem vedlě něho – a to bylo taky jediné místo, kde se dalo jakž takž poslouchat. Nejlepší zvuk byl klasicky – jak jinak – před zvukaři. Navíc se mi zdálo, že pravá strana byla víc basovější, než levá. Ale to může být halou.
Michal Burian hrál docela dobře – lidem okolo mě se to líbilo, od doby co jsem ho slyšel naposled se mi zdálo, že trochu změnil styl. Ale já teda kritizuju laciné triky ve smyslu pustím na 3 minuty tucárnu, proloženou půlvteřinou nějakýho známýho remixu (U2, apod.) Tohleto trvalo snad 45 minut.
Paul byl super. Nakonec 🙂 Ale začátek byl teda nudnej, hlavně nástup. Prvních 30 minut bylo docela slabých, což bylo vidět i na netančící hale a těch ruk nad hlavou taky moc nebylo. Pak to ale supr rozjel a někdy od poloviny setu do konce tam sázel jednu pecku za druhou.
Světelná scéna byla bomba. Co občas dělali lasery bylo k nevíře. Ovšem projekce byla taková neslaná, nemastná a moc mě neoslovila.
Plus byly taky bary. Bylo jich tolik, že nebyly žádné fronty.
Ale jinak nic moc. Škoda.3. 4. 2010 v 12:59 #164267milan
ČlenNeví někdo proč nehrál Pico a Toxic Nois? Jinak Dyk dobrý, takovej průměr 🙂 Underworldy si mohl odpustit. Pořadatelé u mě mají plus že oproti Apokalypse byly i ve 3 ráno k dostání párky v rohlíku a tentokrát bylo i dost míst k sezení. Jenom jsem nenašel rozdíl mezi vip a obyč vstupenkou, teda pokud nepočítám jinej vchod a šatnu zadarmo :-(.
3. 4. 2010 v 11:52 #164261vyrys
Členvrtulky, byly VRTULKY!!! Mistr se rozpomenul a opět je aj u nás zas našel! Pro letošek nastavil Ferrymu laťku hodně vysoko…
3. 4. 2010 v 9:29 #164248Sandeagle
Člen[quote FUGAZ][b]Sandeagle:[/b] sm15 to s tím Elvisem, jak jste to probírali, stáli jste vedle mě sm15 taky jsem se smál sm15 ...
nic méně Tigiho jsem sice neviděl, ale viděl jsem Páju s Lvicí - tímto je ještě jednou zdravím 😉každopádně až se prospím, dám se do tracklistu (ve foru -> tracklisty) a napíšu sem své dojmy... každopádně pro mě jednoznačně luxusni ;)[/quote]
Tyvole tos me nemoh praštit? sm15 já rád poznávám nový lidi, ale nejlíp to jde když o nich vim sm153. 4. 2010 v 9:19 #164245FUGAZ
Člen[b]Sandeagle:[/b] sm15 to s tím Elvisem, jak jste to probírali, stál jsem vedle vas sm15 taky jsem se smál sm15 …
nic méně Tigiho jsem sice neviděl, ale potkal jsem Páju s Lvicí – tímto je ještě jednou zdravím 😉každopádně až se prospím, dám se do tracklistu (ve foru -> tracklisty) a napíšu sem své dojmy… každopádně pro mě jednoznačně luxusni 😉
3. 4. 2010 v 9:08 #164243Sandeagle
ČlenPoprvé v životě jsem potkal tigiho [img]http://img.xchat.centrum.cz/images/x4/sm/9/2009.gif[/img]
Jinak Paul masakr, culil se měsíček a hrálo mu to dobře (nikdy jsem nevěřil že může být jeden synták výplní skoro 3 hodin), všimli jste si vzrůstu BPM po Míšovi?
pro mne tune of the night:
Nedostatek byl asi dost opilých nebo rvačkychtivých individuí. A v předních lajnách bezohlednost neznala mezí… Za to však pořadatelé nemůžou… Pro mě palec na konec nahorec
Jinak slečny ,co rozdávaly letáčky byly asi nejmilejší co sem kdy potkal sm15
„Prosimvás, nevíte co tohle má být?“
„To je Elvis ne?“
„No ale co dělá elvis na PvD?“
„Kdyby v týhle době žil, tak chodí jenom na něj“ [img]http://img.xchat.centrum.cz/images/x4/sm/9/2009.gif[/img] -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.