TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse CONNECTION 15.2.2008 Mecca with Johan Gielen, LayDee Jane, Milan Lieskovsky

• Toto téma obsahuje celkem 213 odpovědí. Do diskuze (62 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 217)
  • Autor
    Pavlas
    Člen

No já už jsem dlouho rozhodnutej pro Foyla, takže není co řešit – a Gielen mě zrovna moc neláká….

Sickboy: no to netuším – ty to víš?

Sickboy
    Člen

Schválně, jestli přijdete na to, která agentura za tim stojí… :oD

milan
    Člen

hm..jak to tak vidím, moje kilometrická banka u ČD mi asi nestačí ani na jeden měsíc:-D:oD

MarTIM
    Člen

Jak sem rikal musime si to nejak spravedlive podelit.. a pak se tady podělit o zážitky…:-D

bajkal
    Člen

Jj Gielen v Blave to byl moc peknej narez a proto ho preferuju:-)A muzu doporucit a cena je smesna coz ke super:-)

F!sh
    Člen

to mountainer: now eighteen and will be nineteen 🙂

mountainer
    Člen

and how much is the F!sh?

F!sh
    Člen

😀 to mám narozky a ještě Gielen B-] není očem…..:-P

milan
    Člen

Fox – Ale šatnu mají za deset korun:oD:oD

Fox Mulder
    Člen

Já budu možná na horách.. Pokud ne a budu mít peníze, tak bych volil spíše Vertigo. 🙂

Mecca nepatří mezi mý oblíbený kluby, je to divnej a předraženej prostor z neuvěřitelně hlučnym zvukem.

2 Slováci: Mecca neni Dopler! :-!

dance-girl
    Člen

Já zas můžu doporučit Foyla :´-)) Gielena jsem viděla dvakrát a pokaždý nemastný neslaný (i kyž pravda, rejpalové namítnou, že jsem ho neslyšela na TE), Foyla sice jen jednou, ale byl to masakr a kromě toho je to hodně pohodovej klučina B-]

ceero
    Účastník

gielena mozem len odporucit, foyle taku atmosferu nespravi 😛

Binary
    Člen

To je fakt trapas, že se to sešlo v jeden den. 😐 Ale spíš to vidím na toho Foyla. 🙂

milan
    Člen

Já letos viděl Foyla dvakrát, jednou v Brně, podruhé v Olmiku, takže volba jasná:´-))

Lukin_
    Člen

Tak jdetě do Meky a pak na druhý den přijedete do Fabru na Foyla:oD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 217)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.