TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse CONNECTION 15.2.2008 Mecca with Johan Gielen, LayDee Jane, Milan Lieskovsky

• Toto téma obsahuje celkem 213 odpovědí. Do diskuze (62 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 217)
  • Autor
    Sq4Raa
    Člen

Když OT, tak OT sm2 (sorry)

seven
    Účastník

SHP: wow tak to je mazec, škoda jen toho bpm (jestli to říkám správně), díky němu zustávám věrný hardtrancu, když mám chuť na něco trvdšího, tvoří to totiž pak na mě set příliš stejnorodým. Ty masky jsou hustýsm3

jo a sry za ot. sm3

seven
    Účastník

payo jestli jsem se tě nějak dotkl tak mě to mrzí, nemyslel jsem to zle, spíš jsem tě chtěl jenom přátelsky pošťouchnout, tvé vysvětlení bylo přesné a výstižné a patří ti dík a určitě se tady nehádáš.sm3 a bajkal to určitě taky nemyslel špatně sm3

SHP: ten angerfirst mě začíná diky těm konfrontacím tady zajímat, tušim že to je hardcore nebo něco podobnýho že?sm3

TIGI
    Člen

Ja si myslim ze Paya sevenovi na otazku odpovedel zcela normalne. Dost dobre nechapu jeho rozcarovani ze dvou mrkajicich smajliku.

Binary
    Člen

Gizmo: Hezký fotky. sm3

Paya
    Člen

Veronique: sm15

Gizmo: přesně tak, a stejně to chodí i s reporty a rozhovory – zpravidla je mezi odesláním hotového textu redakci a jeho zveřejněním 36 – 72 hodin

SHP: toho pána v Tvým podpisu znám sm4 z večerníčku sm2

Gizmo 2: sm15 to víš, houseři jsou hrozně agresivní, samý holý hlavy, kdo by se jich nebál sm0

Sq4Raa
    Člen

sm15

Gizmo
    Člen

No nedali by jste jim po koruně(teba hlavně tomu vystrašenému pánovi vpravo) ??? ROFL sm0sm0

Anonymní uživatel
    Neaktivní

sm15sm15sm15

SHP
    Člen

Já bych dal normálně Payovi banán, za to co dovoluje…Odpoví na otázku, hádá se tu a určitě poslouchá Angerfist. Fuj, jdu si dát kouli, jsem zhnusen.

Gizmo
    Člen

Takže fotky jsou on-line KUK

2Seven : přesně tak jak to popsal Paya to chodí (navíc povětšinou sám fotograf vystavení nedělá, takže ani po odeslání na vystavení to není na něm …), další věcí je, že úprava fotek není na 10 minut – ne opravdu to není o stažení a vystavení – teda v některých případech (u některých fotografů a stránek) bohužel ano 🙁 – Vím, že jsme tam od toho, ale pro představu – s jedním fotoreportem strávím 6-8 hodin (+-hoďku vybírám z nafocených ty co budu upravovat … ) – ne opravdu to nedělám v kuse a opravdu to vylučuje aby fotky byli on-line 2 hodiny po akci …

Nechápu úplně přesně narážku směrem k Payovi – když se ti někdo snaží něco v dobré vůli vysvětlit, tak se sluší poděkovat …

veronique
    Člen

Paya: chtěj boj, nediv se, už tu bylo dlouho podezřele klidno sm4 a kdyby se do sebe pustili takoví chlapáci jako jste vy tři … sm4 sm0
    Taky jsem si najust mrkla sm3

Paya
    Člen

bajkal: no to je snad zlej sen – já mu normálně odpovím na otázku, jemu se to nelíbí a ty zahlásíš, že se hádám sm7

bajkal
    Člen

tak uz prvni fotky jsou na poslouchej.net vypadaji moc pekne.
    http://poslouchej.net/fotky-Fotky-z-Connection-s-Johanem-Gielenem-992-1.html
    A jiank Payo moc se nehadejsm2,nebo te nebudeme mit radism4sm4

Paya
    Člen

seven: tak promiň, že Ti odpovídám na otázku sm6

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 217)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.