Úvod › Fóra › Trance Diskuse › CONNECTION 15.2.2008 Mecca with Johan Gielen, LayDee Jane, Milan Lieskovsky
- Toto téma obsahuje celkem 213 odpovědí. Do diskuze (62 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
prochi a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
17. 2. 2008 v 15:15 #68428
majklhauske
ČlenM4RT1NEK mno ohledne cen to lepší nikde nebude.. všechny vyhlášene kluby mají ceny zhruba stejné..
17. 2. 2008 v 10:22 #68395seven
ÚčastníkDo pytle, proč furt nikde nejsou žadný fotkysm8
17. 2. 2008 v 9:34 #68390M4RT1NEK
Člentaky jsem něo přidám sm5
tak celkově Ham známkuju na jedničku … super, mohlo Vás přijít více sm15
club jako takový se mi moc nelíbí … ta mlha, to je hnus…
hudebně : Milan : slyšel jsem ho ve Fabricu týden před a jeho set byl mnohem lepší …
Johan : tak to byl masakr největšího kalibru, spokojenost na 100% … hitovky , jedna za druhou … skákání v kruhu, v řadě, dvou řadě sm15 lidi tam málo nechápali sm15 ….
Laydee Jane : to co jsem slyšel, když jsem byl ještě na place se mi moc nezamlouvalo, ale pak při pauze, na baru sm15 už to bylo lepší … i tady napíšu, že ve Fabricu minulý týden zahrálal lépe sm5
ceny na barech tak popravdě? JE TO HNUS VELEBNOSTI !!! sm6Děkuji všem za skvělou párty, která hlavně díky Vám pro mě byla super. Hlavně THX Bajkalovi, SHPčku, Gizmovi, Payovi, Lwici, Daveovi, Tigimu a Pavimu sm11
17. 2. 2008 v 5:48 #68385Paya
Členmazec akce sm3 zdravím všechny přátele sm4 Johan nezklamal sm2
16. 2. 2008 v 18:52 #68345Gizmo
ČlenTakže pro mě (dost sem coural málo pařil takže hodnocení s rezervou)
1. Milan – začátek v poho a pak sem (až litoval, že ho Johan střídá ten přechod byl drsnej) a krom živého kytaristy dohrával i on na mini keyboardu což mám rád (info pro ty co neviděli)…
Johan – inu vše řečeno dost maser, ale nezamlouval se mi úplnej začátek … pak pohoda
LayDee – ta paní mě potěšila – opravdu příjemný setík a nebýt typa co jí tam pořád otravoval s prachama (nejdřív 200 (!!!!!) pak 5000 (!!!!!)) toho jsem vážně nepobral … konec mě nadzvednul a pařil sem jak o život … aaaa pak jsme to zabalili…
+-akce
+muzika
+hromada známejch lidiček (zdravím nově poznané)
+Barmani a šatnáři (tradičně) (krom jednoho barmana kterej mi na obědnávku Colu light suveréně přines bulla – těsně před odchodem takže na barech vymeteno)
+spodní stage
+počet lidí (dost plno ale ne k nehnutí)-Ceny na barech (tradičně)
-Ochranka (tradičně) – tentokrát startovali i na mě … asi jsem moc nahlas OndroviB hlásil, že u baru byla fronta nebo nevim …
-Zvuk – vypadávající zesilovače na limitaci(tradičně) – kurňa Mecco vyhoď zvukaře
-Mlha (tradičně) už několikrát jsem říkal že by nebylo od věci když by si zvukař udělal něco s tím prstem, kterým ji pouští … a nebo kurňa Mecco vyhoď zvukaře – nepotkal jsem člověka, který by to množství mlhy oceňoval – všichni svorně nadávali …
-úklid – zcela netradičně ho zapekli o něco dříve (mám dojem) a bylo to znátZdravim : Bajkala, (Banik piczo) Martínka, SHP, Paviho, DanHilla, Fishe, Payu, Honzina, Lwici, Alexxe, Vydru, Veronique, Voky, Scandy (o5 díky za odvoz), Verču, Buchťáka, Flashe, Mountainera, OndruB, majklhauskeho, Tigiho(kurňa mě ségra akorát tak sprdla, že se trajdám po akcích) a dalších 20 lidí na které jsem zapomněl
tak a teď jdu teda na ty fotky no …
16. 2. 2008 v 18:02 #68332F!sh
Členclub a ceny na barech je kapitola sama pro sebe sm6
Johan zahrál výborně, skvěle, fámozně sm5
LayDee mě překvapila že hrála tvrději než jsem osobně čekal, ale bylo to skvělé sm11zdravim spolupařmeny: DanHi||a,Drazice,Dexxe……a účastníky v Hamu sm4
16. 2. 2008 v 16:33 #68313seven
ÚčastníkUž jsou někde nějaký fotky?sm3
16. 2. 2008 v 16:05 #68311mountainer
Člentak jsem se probudil a je mi úplně líto, že je to za náma sm16 nemůžu z hlavy dostat ten Saltwater a Twisted, mazec…
honzátos: sm15 no tomu řikám pech, vždycky jednou za dlouhou dobu nejedeš a zrovna je to luxusní party16. 2. 2008 v 16:00 #68310DanHi||
ČlenNato, ze to byla moje prvni trance akce, tak jsem se kralovsky bavil. Podle toho co vidim, ze pisete, tak klub nic moc. Uz se tedy tesim, az bude i klub v poho, to pak bude neco neskutecneho…
Jinak diky vsem spoluparanum – Fish, richardexx, SHP a spol…
16. 2. 2008 v 14:32 #68293SHP
ČlenTak pahdy to byla velmi vydařená, včetně srazu fHamu před sm2 Celý to byla pěkná divočina sm11
Jinak Gielen, nezklamal, Twisteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed!!!16. 2. 2008 v 14:12 #68286Newman
ČlenMilane a neměli z tebe ti taxikáři strach a proto ti nechtěli zastavit? sm0
16. 2. 2008 v 14:05 #68282honzátos
ČlenTak koukam že jsem prohloupil. Můj dvojník sm15 podle tracklistu zahrál dosti slušnej set. Navíc byl i L-Vee, chjosm19. Už aby bylo 1.3.sm2
16. 2. 2008 v 13:37 #68274majklhauske
Členjinak ten týpek co hrál dola a byl na vozíku ten hrál naprosto luxusně..
16. 2. 2008 v 13:37 #68273majklhauske
Členhmm no.. já nevím ale na me johan předvedl moc hitpošku takže mi ne uplne sedl.. domací.(CZ SK).byli lepší i když lieskovkýho hodnotím podle tracklistu..
jinak lidí moc . a poteším muldera s ostatními rano jsme se omylem pripletl do vyhazovaní security jednoho frajera před klub tak se tam jeden z nich na me vrhnul a chvili jsme se přetahovali.. sm0 ale vše v pohodě.. jenom napíšu na email maccy at daj ceduli že na vstupních schodech se nemá stát… to bylo tím čím tam na me dotyčný operoval..
16. 2. 2008 v 13:29 #68270Binary
ČlenMilan Lieskovský (aka Honzátos sm15) hrál hezky progtrancově, první track co jsem slyšel při vstupu do Meccy bylo Gareth Emery & Rue de Gar – Soul Symbol. Pak pokračoval schulzovinama, až přešel k upliftu – hodně mě překvapil Lolo – Il T’Aime. Postaral se o slušnej rozjezd. sm3
Johan Gielen: k tomuhe pánovi nemám co dodat, vždycky jsem ho měl rád a jestli je někdo opravdovej bavič – tak je to on – jeho gesta a grimasy jsou prostě super. sm15 Jeho set byl z 90% nadupanej techtrance s těmito highlights: Kaktus, Twisted, Thrill a Damager 02. Nenechal mě vydechnout ani minutu.
Laydee Jane: tahle sympatická dáma pokračovala v techtrance nášupu, převážně ID tracků. Nejvíc mě rozsekala Prominentem, Catch A Fall, FVD6 a 10-4 (Onova Rmx).
Meccu moc nemusim, na takovouhle akci je to strašně malej klub a místy tam nebylo k hnutí. Další negativum: smažky (obzvlášť jeden postarší ogar ve žlutým tričku), který do všech vráželi a bezohlední kuřáci. Celkem únavnej byl i ten jouda co se vyšplhal na pódium a nebylo přes něj vidět na Johana. Naštěstí ho ochranka včas sestřelila. sm15
Zdravím spolupařmeny mountainera, soucu a jeho gf a JAGa. Byla to další super akce. Hodnocení: 4.5/5 sm3
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.