TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse CONNECTION 15.2.2008 Mecca with Johan Gielen, LayDee Jane, Milan Lieskovsky

• Toto téma obsahuje celkem 213 odpovědí. Do diskuze (62 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 217)
  • Autor
    bajkal
    Člen

kurnik Tigi to ti zavidim sm16ja mit takovy servis tak nevim kolik bych musel platitsm4sm3

souca
    Člen

TIGI: přímo VIP servissm4 chudák sestřička se musela pěkně prohnoutsm15

TIGI
    Člen

Jooooo chci jeste strasne moc podekovat Alexxovi kterej mi dal veci do satny…jelikoz v mem stavu to nebyl jednoduchy ukol. Takze diky Alexxu sm0

Souca: To verim. Me nastesti piti nosila segra takze jsem ze sveho platil pouze jednu sodovku. To to mam zarizene vid ? sm4

souca
    Člen

TIGI: ceny v Mecce fakt šílenost. 1200,- v tahu (včetně lístku). Poněkud drahá akce přijde mism6

souca
    Člen

Super! Konečně jsem si napravil (tranceovou) chuť po (pro mně) ne zcela podařeném Julesovi. Johan rozsekal, Laydeena potěšilasm11 Když Johan točil Saltwater, Twisted nebo Southern Sun, tak jsem se ocital na rozhraní štěstí a šílenstvísm15 krásnej setík předvedl. Hlavně Saltwater, to bych ten večer opravdu nečekal – kráááááááááasasm5 Laydeena dost překvapila – vysoce pařební techtrance. Vrcholem jejího setu určitě Prominent a Sound of Goodbye.
    Jinak Mecca jako klub je opravdu very bad. Abych čekal nejdřív půl hodiny venku než mě pustí dovnitř a pak další půlhodinu na šatnu, tak to jsem ještě nezažilsm17 Díky tomu jsem si opravdu výtečně vychutnal Elenyu ve frontě před vchodemsm17
    Zdravím spolupařící crew. Díky za další super akci!sm3

TIGI
    Člen

Sice je to tam male ale to prostredi se mi tam libi v te mecce. Jeste mi teda vadej ty ceny.

bajkal
    Člen

Johannnnnnnnnn Gielennnnnnnnnnnnnnnsm16sm16sm16.
    Tak to byl masakr.Jinak Milan zahral docela slusne a povedla se mu Elenya lives s kytarkousm5Jinak Laydy nehrala spatne ,ale po Johanovi to bylo moc tezky.Zdravim vsechny parmeny a spolukalice obzvlast Martinka.Moc silny zazitek pred Te.
    Jinak do Meccy moc neeesm18.Hroznej klub

Flash2001
    Účastník

Tak připojuji své dojmy:

Prostředí: Meccu nemám rád, chvílema mi vzduch přijel jak v sauně a díky „ohleduplným“ kuřákůmsm13 jsem si připadal jak v udírně. Kouření v klubech zakázat!!! Šampónů a bárbínek opět požehnaněsm17

Hudba:
    – Milan Lieskovsky: slyšel jsem tak druhou půlku, možná trochu míň, takže nemůžu hodnotit set jako celek, ale i z toho, co jsem slyšel, musím říct, že nehrál nejhůř
    – Johan Gielen: prostě bomba, nemám mu co vytknout, drtící set!!! Když tam pak hodil Saltwater, vznášel jsem se v oblacích, a Twisted? Prostě super!
    – LayDee Jane: Spíš jsem odpočíval a lovil bublinky kyslíku, protože se kouřilo snad všudesm17. Z tracků, co hrála, si vybavuju třeba Cut Me. Před pátou jsme to pak zabalili.

Celkově ale hodnotím akci jako velice podařenou a určitě bych Johana v ČR znovu rád slyšel!

Závěrem chci pozdravit všechny známý, se kterýma jsem zapařil, potkal nebo je prostě jen zahlédl

mountainer
    Člen

tak já když už jsem na začátku viděl, že je to tam samej hvězdnej Milan, bylo mi jasný, že to bude stát za to sm0 jinak hodně mě dostal ten mashup Bass Society, Arabian Nights a L-Veeho Il Te Aime, to jsem fakt nečekal sm5

TIGI
    Člen

Jeden z mejch snu se mi vcera splnil. Slyset twisted primo od Johana. No nepopsatelne pocity ve me letali. Podle me vrchol celeho jeho setu.

milan
    Člen

mountainer – Tak jestli tebe málem omyli, tak co pak asi měli dělat v tu dobu se mnousm3. Když hrál Twisted, Saltwater (pravděpodobně v jeho remixu), tak jsem o sobě málem nevěděl..Jinak mě osobně potěšil tou skoro hodinkou klasických hitů, kterou začal právě při saltwater…btw slyšeli jsme Binary Finary?
    No a s Payou jsme se shodli, že v setu Milana to nebyl singl ATBho, ale jenom sampl z 9PM. Podle mě to byl nový Milanův singl (respektive část nového singlu).
    Jinak sehnat v praze ve 4 ráno taxi je nad lidské možnosti. Jezdí okolo sice nějakých 20 (ne-li víc), ale než ti nějakej zastaví, tak to hrozně trvá. Nakonec 4 z pěti ti řeknou, že tě na nádraží nehodí (asi jezdí jenom za prahu či co), až jeden se nademnou smilovalsm0., tak jsem nakonec stihl i vlaksm15

mountainer
    Člen

lehčí nástřel tracklistu hotov ZDE sm3

Ma7ous
    Člen

tak to mne ba naopak Lieskovsky docela dost zklamal az jeho konec setiku byla vec na party a ne k poslechu jecici party ala wippenberg uz nikdy vice a johan ten to rozbalil dost slusne s drzel cely parket ve varu slusne dlouho vytasit stare klasiky ale co porad jsou dobre no a Laydina tak to pokracovala v nastolenem tempu skoda toho jejiho zpevu nakonec zmela jak hlap po 15 pivech a taky tech dlouhych smycek jinak jak rekl mountainer par lidi to tam roztacelo slusne ale steroidovi typci na malem parketu vylozene vadili a stali tam jak petrinska rozhledna

mountainer
    Člen

excelentní náhrada za zklamání z minulého týdne, jsem zničen, rozsekán, rozprášen sm15 honzátosův dvojník Lieskovsky neskutečně překvapil, hrál výtečně, Gielen se s tím nepáral a zahrál destrukční set, ve kterém zazněly vrcholy akce Saltwater a Twisted, to mě málem omyli sm16 Laydina pokračovala dost IDčkovým techtrancem, ale pařilo se na to ještě ke konci moc dobře…tradiční neduhy akorát ta mlha, dost steroidových chlapců s IQ na úrovni vypnuté automatické pračky a pak mi taky přišlo, že snad byla vyhlášena soutěž „kdo nemáchá cigárem v ruce, prohrává“…ale jinak super…díky blízkým spolupařanům, což byli hlavně Binary, Souča s Luckou, JAG, Paya, Bajkal, Martínek, Tigi, SHP…rozjeli jsme to myslim kvalitně sm0

seven
    Účastník

tak jako johan mě ůplně rozsekal, byl to fakt mazec, hrál hodně hard, teda aspoň po tu dobu co jsem byl přítomen.sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 217)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.