TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse CONNECTION 15.2.2008 Mecca with Johan Gielen, LayDee Jane, Milan Lieskovsky

• Toto téma obsahuje celkem 213 odpovědí. Do diskuze (62 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 217)
  • Autor
    alexx
    Člen

M4RT1NEK: Dobrý večer sm0

DanHi||
    Člen

M4RT1NEK napsal(a):
    ——————————————————-
    > Já budu v Praze – Holešovicích 16:32 sm11 tam si
    > mě vyzvedne Bajkal a určitě půjdeme někde sednout,
    > na pár pivek a nějaké jídlo…kdo chce, může se
    > přidat… sm0

Klidne bych se pridal, ale ma to maly hacek. V tuto dobu jsem jeste v praci sm19…

Ale urcite jeste nekde budete chlastat kolem 20 hod, to bych uz se mohl pridat. Staci napsat kde a pokusim se tam dorazit sm4

taky nekdo trochu zaspal no (DP).. ono donedávna spousty lidi nevedělo že to co má bejtne bude.. sm4

Pavi
    Člen

SHP : Hehe… už je to jistý… už mam taky lístek sm15sm15 Něco mi říká že to bude fakt vostrý sm4

SHP
    Člen

2 DP: Cože? sm15

Ja tedy nevim proc se tak zenete do Vertiga, v te House night tam neni nic tak extra zajimaveho. Tu Depeche Mode night chapu ale ta je az druhy den

SHP
    Člen

Každopádně něco mi říká, že když se dostavim, tak kombinace Martin, Bajkal a párty démon Pavi bude docela fatální sm15

Partygirl
    Člen

kdo de?

SHP
    Člen

Martin: Tak koukám, že organizace ti moc nejde sm0

M4RT1NEK
    Člen

SHP : to se uvidí sm15

SHP
    Člen

Martas bartas: Hmmm, proč ne. Kam jdete?

M4RT1NEK
    Člen

Já budu v Praze – Holešovicích 16:32 sm11 tam si mě vyzvedne Bajkal a určitě půjdeme někde sednout, na pár pivek a nějaké jídlo…kdo chce, může se přidat… sm0

SHP
    Člen

TranceKeeper: ale dyty: Nekoušu
    2 Danhill: No tak jestli někdo zorganizuje sraz…

DanHi||
    Člen

SHP napsal(a):
    ——————————————————-
    > Danhill (promiň estli to mrvim, ale ty poslední
    > dvě písmena nepřečtu): No tak my si těmožná vezmem
    > mezi sebe, když dáš lepší popis, než, že na sobě
    > budeš mít tričko sm4

Jooo napsal jsi to spravne, ale ty „L“ pisu jako svisle cary (nevim jak se tomu znaku rika). Jinak to je tezke, jelikoz tam bude spousta lidi v podobnem obleceni jako ja, mozna by nebylo spatne sejit se pred v nejaky dohodnuty cas… nebo me napada si z nekym vymenit cislo (treba s tebou, jelikoz jsi projevil ochotu) a dohodnout se lepe. Nebo posledne jsem videl, ze nekdo chtel vzit z hlavaku. Ja jsem z Prahy, takze bych ho klidne z toho nadrazi vzal. Variant je spousta sm11

SHP
    Člen

Danhill (promiň estli to mrvim, ale ty poslední dvě písmena nepřečtu): No tak my si těmožná vezmem mezi sebe, když dáš lepší popis, než, že na sobě budeš mít tričko sm4

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 217)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.