Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Cosmic Gate – 3.12.2011 – Roxy,Praha
- Toto téma obsahuje celkem 37 odpovědí. Do diskuze (15 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
TIGI a poslední změna proběhla před 13 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
10. 12. 2011 v 17:10 #202913
Sunrise
ČlenTracklist Cosmic Gate bez pořadí:
Cosmic Gate – Fire Wire (Cosmic Gate’s Back 2 The Future Remix)
Orjan Nilsen – Viking (Original Mix)
Dakota – Chinook (Dabruck & Klein vs De Leon & Gum Me Remix)
Cosmic Gate & Arnej – Sometimes They Come Back For More
Cosmic Gate & feat. Jes – Flying Blind
Armin Van Buuren vs. Jochen Miller – In and Out Of Connection (Armin van Buuren Mashup)
Cosmic Gate feat. Cary Brothers – Wake Your Mind (ID Remix)
Cosmic Gate – The Theme
Cosmic Gate feat. Emma Hewitt – Be Your Sound
Above & Beyond feat. Richard Bedford – Thing Called Love
Delerium – Silence (W&W vs. Jonas Stenberg Remix)
Cosmic Gate & J’Something – Over The Rainbow
Sander van Doorn vs. Afrojack & R3hab – Koko Prutata (First State Mashup)
Gareth Emery – Tokyo (Original Mix)
Kyau & Albert – Are You Fine (Arty Remix)
Sander van Doorn & Adrian Lux – Eagles (Original Mix)
Above & Beyond – Formula Rossa
Cosmic Gate – Exploration Of Space (Cosmic Gate’s Back 2 The Future Remix)7. 12. 2011 v 17:39 #202843Jimmy-Gellar
ÚčastníkMoje videa:
4. 12. 2011 v 18:08 #202755Anonymní uživatel
Hostjenda>
zas taková blamáž to nebyla, moje ranní hodnocení bylo dost ovlivněný emocema. Relativně dlouho jsem nikde nebyl a byl jsem přemotivovanej, navíc očekávání od CG bylo obrovský – taky nebyl nikdo, kdo by celkový dojem z akce posunul do plusu – kdyby akci uzavíral např Coastline, tak asi no problemo.
Příště se ale na akci s podtitulem „album tour“ vykráknu, pak je to moc svázaný vlastníma trackama a to není dobře.
4. 12. 2011 v 17:19 #202754Anonymní uživatel
HostJá asi nejsem tak náročnej nebo co, mě se to líbilo a bavil jsem se ale vůbec nechápu, proč to takhle skrouhli na, začali později a skončili dřív, jestli se na to prostě vyprdli a nebo je to chyba na straně klubu
4. 12. 2011 v 16:41 #202752K1aptcha
Členoni tu byli ještě dřív než ve 2005?
4. 12. 2011 v 16:34 #202751Stoupa
ÚčastníkDave: Jj tak nějak to bude, koukal sem na fotky co s nima mám a určo mi nebylo víc než 18.
4. 12. 2011 v 13:23 #202743DjDkD@ve
ČlenCoze, to uz je to 10 let co byli v Karlovkach??? sm10
No dop*dele sm15
4. 12. 2011 v 11:28 #202741Stoupa
ÚčastníkJá teda nebyl, ale když si vzpomenu, jak někdy před deseti lety byli v Karlovkách, tak to byla jedna z nej akcí vůbec… a před půl rokem na Trancefusion mě z tý akce prakticky vyhnali… idoly z mládí už sou prostě mrtvý, nedá se nic dělat…
4. 12. 2011 v 7:08 #202739krishke
Členupřímně jsem čekal mnohem víc. Na Bona jsem jít nechtěl, stačil mi dva týdny zpátky v SaSaZu. To, že jsem z neznámých důvodů přišel o půl hodiny pozdějš, než jsem původně chtěl přijít nakonec taky nebyla žádná škoda, protože Cosmici začali o půl hodiny pozdějš. Proč? To by mě celkem zajímalo. Stejně tak, proč skončili i o deset minut dřív než měli.
Co se týče jejich setu, tak po zklamání na Trancefusion jsem trošku doufal, že to teďka napravěj, a to se lehce podařilo, přeci jen se dá udělat trošku lepší buil-up než za hodinu dvacet hraní, ale mohlo to bejt mnohem lepší. Nějak jsem nepochopil, proč v půlce tak moc klesli s BPM (koko prutataa) a celkově se mi to uprostřed moc nelíbilo. Na druhou stranu bylo hezký, jak se všem podepisovali 🙂
Corssryders ze začátku hráli samý známý věci, ale radši jsem si šel na chvilku sednout. Celkem ryhle se dostali na nějaký solidní BPM, který uzavírání akce sluší mnohem víc, ale ke konci na nich bylo poznat, že už nemůžou. Jeden furt seděl vzádu a ten druhej byl asi fakt moc, když po mansionu pustil něco s BPM tak 138+ a vůbec neřešil beatmatch, bouchalo to luxusně. Ale možná jsem si ten set užil i víc než cosmiců.
Celkově je tahle akce zklamání, čekal jsem mnohem víc. Ale jsem ještě mladej a dám Cosmicům šanci, až tu zase budou, někdy to musej napravit (třeba remember setem).EDIT//
Když nad tím tak přemejšlim, tak to byl přeci jen koncert na propagaci jejich posledního alba a co si budem povídat, to album není nic moc, takže se ani nic moc od večera očekávat nedalo 🙂4. 12. 2011 v 4:25 #202738Anonymní uživatel
HostJak se Vám páčil výkon „kosmik gejtů?“
Pro mě osobně zklamání roku, hodně mizerně investovaný 4 kila za vstup. Ač jsem dosud nikdy CG live neslyšel, těšil jsem se jak malej kluk, a to tím spíš že mi bylo jasný, že v průběhu setu odpálí Fire wire a Exploration Space. Co to kurva měl znamenat? Set jako přes kopírák z 30.11. 2011 odkudsi z USA (klub Sutra). Kauflandu a Albertovi (K&A) tu bývá často vytýkáno, že jsou to trancový buzny, ale při pohledu na Kosmíky se musel každej normální hetero zeblejt nastotisíckrát. Ti dva se furt objímali, oplácávali a kdo ví co ještě. Jediný, co budiž jim přičteno k dobru, že se byli ochotný během setu podepsat, a to mnohokrát, fanouškům i na kus hajzlpapíru.
Jejich usilovné roztleskávání publika bylo fakt trapný, to že jim to lidi baštili je věc druhá. Tímto se rozplynul jeden z mých „klukovských snů“, v nemž „kosmíci“ figurovali hooodně vysoko v seznamu mých dosud nikdy nevyposlechnutých DJs/producentů. Tyhle dvě bukvice už nikdy více!
Po nástupu Crossryderů rychlý ústup k šatně. Už z prvního tracku bylo jasný, že tihle dva ptáci, řekněme ne úplně mizernou akci, zazdí. Ať si vrzaj v rádiu, set Bon Finixe měl aspoň koule, Crossrydeři jsou jen pouštěči.
3. 12. 2011 v 21:33 #202727Anonymní uživatel
Hostscorn:jdu taky sám, kámoš a brácha se na to vykašlali
3. 12. 2011 v 18:48 #202718DjDkD@ve
ČlenDneska to nejspis vypustim, huci mi v usich jeste od vcerejska a stejne bych nic neslysel… sm8
3. 12. 2011 v 16:17 #202713scorn
ČlenNechce dát někdo sraz? Nemám s kým jít a samotnýmu se mi tam nechce sm8
28. 11. 2011 v 22:40 #202569Anonymní uživatel
HostJimmy-Gellar: tak super!
28. 11. 2011 v 19:16 #202565Jimmy-Gellar
Účastník[quote Anonymní uživatel]Jimmy-Gellar: to víš nebo si to myslíš?:-)[/quote]
vim na 100% …potvrdili mi to přímo pořadatelé
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.