Toto téma obsahuje celkem 51 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel andre a poslední změna proběhla před 14 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 58)
Tak ono je jedna zda hrajou jako Cosmic gate nebo jen Chagall … Protoze tak i tak hraje jen Chagall a ten druhy dela krovi a podava cd. Skoda na 3G jsem se docela tesil, ale vynecham. Aspon se usetri, prtz ten termin neni zadna poradna akce 🙁
Nadherna akce. Divini je nehorazne hodny a veselay clovek. Venku se snim dobre kalilo 🙂 … bylo to cela kurewske divoke. Nepamatuju kdy jsem naposled na baru nechal pres tri litry 😀 … zdravim vsechny skym jsem luxusne zakalil 🙂 … Jurec, Dardic se zenou, hoky, lachty a hlavne styk pohlavson 😀 …
[quote tracidek]není to kde napsat...Topic na Crystal s Artentem tady není (tak jako na většinu akcí konajících se ve Fabricu). Ale jen chci aby jste věděli,že to co se včera ve Fabricu dělo,bylo peklo!!!!! Neskutečná noc! Slovy se to popsat nedá,ať už atmosféra či výkony djs!! Věřím,že se pod toto někdo podepíše i krom mě,protože jak fakt říkám... NEZAPOMENUTELNÁ NOC!!!![/quote] svatá pravda…
není to kde napsat…Topic na Crystal s Artentem tady není (tak jako na většinu akcí konajících se ve Fabricu). Ale jen chci aby jste věděli,že to co se včera ve Fabricu dělo,bylo peklo!!!!! Neskutečná noc! Slovy se to popsat nedá,ať už atmosféra či výkony djs!! Věřím,že se pod toto někdo podepíše i krom mě,protože jak fakt říkám… NEZAPOMENUTELNÁ NOC!!!!