TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Cosmic Gate – Back 2 The Future (The Classics 1999-2003 Remixed) (album)

• Toto téma obsahuje celkem 14 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel K1aptcha a poslední změna proběhla před 14 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 15)
  • Autor
    Schmidt
    Člen

Kandiho Human Beings už znám dost dlouho, celkem fajne…Exploration Of Space v Gateovským ReWorku taky paráda, ale ten Arty…nuuuuuuuuuuuuudaaa jak Brno ! Tohle je snad jeho nejhorší práce, co jsem sem zatím slyšel…sm12 Millerova verze Back 2 Earth se mi teda líbí mnohem víc, dyž už…sm0

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jo ta předělávka jim sice asi moc práce nedala, ale i tak je to důstojná nová verze…oproti jiným reworkům klasik to dopadlo velmi slušně, jinak Arnejův remix celkem zklamání…pro mě Atyho remix zatím bezkonkurenčně vede

K1aptcha
    Člen

vždyť ten remix je dobrá prča sm3 tady to vrzání docela sedí, furt lepší než ten Back 2 The Future Remix, ve kterym je vlastně do něčeho jako F.A.V. vložená (copy & paste) pasáž z originálního Exploration Of Space, a to úplně beze změny (bauwap acid, handz-up nájezd), takže to tam moc hudebně nesedí

hectic
    Člen

wenca: ja jak vidim Spencer a Hill, tak je mi vždycky naprosto jasný jaka tragedie nastane po breakdownu

wenca
    Účastník

Pane bože, Cosmic gate – Exploration of space (Spencer & Hill remix) to je něco otřesnýho, to už se nedá ani nazvat hudba sm17 už jsem na tohle „zelektrizovávání“ tracků alergickej

ááá, můj 900. příspěvek….to snad není možný sm11

Anonymní uživatel
    Host

tak na to se velice těším, škoda jen, že mi tam chybí The wave , moje oblíbená věc od nich 🙂

rado
    Člen

[url=http://soundcloud.com/arnej/cosmic-gate-human-beings-arnej-mix]human beings (Arnej remix)[/url]

K1aptcha
    Člen

Technikal ne (i když UK hard trance předělávka I Feel Wonderful byla super), ale třeba Jon The Baptist & DJ Chuck-E, Nomad, Wragg & Log:One, Shock:Force, Luca Antolini, nebo i klidně „blbej“ Scoťák, případně nějaký hardstyle remix sm3
    ale je mi jasný, že se budou v nynější době držet tohodle „inteligentnějšího/dospělejšího/progresivního“ soundu v rámci jmen, se kterými jsou v „kontaktu“, takže ať, já to poslouchat asi moc nebudu, dával jsem to tady spíš informačně sm3

Nulda
    Účastník

z toho co jsem slyšel je energie z tracků úplně pryč, ale to se podle jmen remixérů dalo očekávat. není to úplně zlý ale originály tohle daleko přerulujou i v dnešní době…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[quote K1aptcha]bohužel remixy prakticky jen od tradičních ASOT jmen, případně house producentů[/quote]

proč bohužel? kdo jinej by to jako měl remixovat než současná špička? nějakej cheese typu technikal nebo něco takovýho?
    jinak je fakt, že mi ten starej dobrej tvrdší CG sound taky trochu chybí…ale to už je asi prostě pryč

jinak Arty remix je dělovka, přesně podle očekávání

jsem zvědavej na remixy pro Fire wire

hectic
    Člen

Arty se s tim opět vůbec nesral a hodně solidní řežba, škoda, že část po breakdownu, neni stejná jako breakdown, i tak pecka, chytlo mě to hned. Na zbytek se těšim

JBL
    Člen

tak na tohle se vážně těším

nexxie
    Člen

to bude peckovice!

Scott
    Člen

aaaa,Human Beings (Arnej Remix) giev nao!!!

K1aptcha
    Člen

remixová edice několika jejich klasik, bohužel remixy prakticky jen od tradičních ASOT jmen, případně house producentů, takže pravděpodobně žádný hard trance

[img]http://www.trancefix.nl/attachment.php?attachmentid=1890&cid=18[/img]

CD 1
    01. Exploration Of Space (Cosmic Gate’s Back 2 The Future Remix)
    02. Fire Wire (Cosmic Gate’s Back 2 The Future Remix)
    03. Raging feat. Jan Johnston (Duderstadt Remix)
    04. Back To Earth (Jochen Miller Remix)
    05. Human Beings (Estiva Remix)
    06. The Truth (Cold Blue Remix)
    07. Fire Wire (Rank 1 Remix)
    08. The Drums (Markus Schulz Remix)
    09. Melt To The Ocean (John O’Callaghan’s Main Room Remix)

CD 2
    01. Back To Earth (Arty Remix)
    02. Fire Wire (Wippenberg Remix)
    03. Raging feat. Jan Johnston (Alexander Popov Remix)
    04. Exploration Of Space (Spencer & Hill Remix)
    05. The Drums (Robbie Rivera Juicy Mofo Remix)
    06. Fire Wire (DJ Delicious ReWire Fire Mix)
    07. Human Beings (Daniel Kandi’s Human Society Remix)
    08. Exploration Of Space (Dirty Herz Rave-O-Lution Remix)
    09. Fire Wire (Dimitri Vegas & Like Mike Remix)
    10. Human Beings (Arnej Remix)

vyjde 24.1.2011 na Black Hole Recordings

pár ukázek:

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 15)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.