TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Cosmic Gate – Exploration of Space 2010

• Toto téma obsahuje celkem 12 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel JBL a poslední změna proběhla před 14 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 15)
  • Autor
    rado
    Člen

Sean dnes zahral remix no.2 a musim povedat ze je to crap

K1aptcha
    Člen

[b]Cosmic Gate – Exploration of Space (Spencer & Hill Remix)[/b] ve vyšší kvalitě

jinak ani jedna verze pro mě taky neni vyložená prznička, na druhou stranu si furt radši poslechnu originál, protože ten novej Cosmic Gate Remix je stejně docela k ničemu, nechápu jak můžou dát tenhle ostrej skoro-handz-up synťák do takhle pomalýho vyklidněnýho polo-prog-polo-uplift soundu alá F.A.V. – mi to tam docela nesedí, člověk neví, co na to má jako dělat, jestli pařit, lítat nebo se houpat sm0 to už i radši ten pařbo-vrzač od Spencer & Hill no…

mountainer
    Člen

souhlas se Stoupou, bodově zatím tak 7+/10

Anonymní uživatel
    Host

Velmi podarene

Stoupa
    Účastník

Taky sem čekal shit a už si chystal komentář typu: „Ať už dou všichni s těma remakama někam“, ale tohle je důstojný. Pár BPM navíc by tomu slušelo víc, ale i tak je to na 8/10

Showman
    Člen

tak ta nová verze je fakt libovka, parádní záležitost.. sm11 ten Spencer & Hill Remix je zatím ve špatný kvalitě, nezdá se mi to jako nějaká sračka, ale radši si počkám na kvalitní verzi.

hectic
    Člen

jde to, hlavní je, že se to bude hrát sm3

tak tohle je nic moc mix….original rulezzz!:)

2Sexy
    Člen

Novej edit tyhle klasicky pecky se povedl na jednicku, doufam, ze to zacnou hrat DJs nazivo : )

JBL
    Člen

Ovšem ten Spencer & Hill remix je ale nechutnej… To je normální urážka, že to takhle někdo sprzní

K1aptcha
    Člen

taky pravděpodobně vyjde house-vrzavej Cosmic Gate – Exploration Of Space ([b]Spencer & Hill Remix[/b])

rado
    Člen

je to fajn ale v intre pocujem traffic

Flash2001
    Účastník

[quote Freezer]abych se přiznal, tak jsem normálně čekal crap jak prase...sm5[/quote]

Tak nějak, čekal jsem, že mi to urve uši a bude se jednat o další zprznění dnes už legendární klasiky, ale i pro mě se jedná o příjemné překvapení. Sice oproti originálu to zpomalené je, to ale vyvažuje taková určitá větší tajemnost, kterou z toho cítím.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

abych se přiznal, tak jsem normálně čekal crap jak prase, čekal jsem nějakou vrzačku, ale o to víc jsem překvapenej jak hodně je to dobrý, hlavní motiv zachován, a je to trochu pomalejší, dost dobrý bych řekl sm5

JBL
    Člen

Legendární track v novém kabátě…Markus Schulz to hrál ve včerejší Global DJ Broadcast…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 15)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.