Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Cosmic Trip 2007
- Toto téma obsahuje celkem 80 odpovědí. Do diskuze (28 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
milan a poslední změna proběhla před 17 roky a 7 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
24. 7. 2007 v 0:59 #31849
Gizmo
Členmína : neboj se skloňovat klidně s Gizmem :oD na Yellow (Studio 54) stage bylo dobře a pohoda vládla i za DJs – s Longem naprosto souhlasim dokonce se mu podařilo rozesmát Ladidu – tomu sem nevěřil… škoda, že jsem nebyl na Space DJ (pokud byli) – to by me zajimalo ale pod lipou bylo taky výtečně:-P
yo fotoreport: http://www.djz.cz/index.php?kam=galerie&jaka=89
23. 7. 2007 v 15:14 #31795mína
ČlenSouhlas s „Gizmo“: Pršet začalo kolem čtvrt na tři, do tý doby to byl tradiční dobrej cosmic – na techno stagi se mi nejvíc líbil asi Long namísto Technasie, Angel moc do minimalu, ale nebylo to špatný, Picotto v pohodě, hlavně ze začátku hrál dobře. Yellow stage kolem půlnoci uplně plná, což překvapilo vzhledem k tomu, že tam nehrál nikdo z headlinerů.
Ovšem potom – nechat 2 hodiny hrát divný cd pro narvanou jedinou „zastřešenou“ stage, kde lidi pískaj a chtěj pařit….strop. Že bude pršet se vědělo, takže myslim, že se to dalo nějak vyřešit, aspoň teda pro tu jednu stage – že na dnb ani housu už se vůbec hrát nezačalo, o to ani nemluvim.
No nic, stane se…respektive doufám, že až tam budu příští rok, že tohle už se nestane;-)23. 7. 2007 v 13:39 #31790Gizmo
Člendrobex: verim … možná že to bylo i tim, že tam byli docela super lidičky …
je malinko trouble s tim, že naprosto nemůžu cokoli plánovat … teď nejblíž Stadium of sound a pak fakt nevim … yo teda vim PvD a TM4, ale určitě by se tam něco vešlo … ale musí se tam taky vejít nějaká dovča, koupě systémového blesku, baterie, 2-3 objektivů … sakra abych běžel vsadit nějaké sázkové hry 🙂Yo jeden úlet na stránkách Cosmiku pořád běží odpočet .. nebo spíš přípočet ..takže pokud by někoho zajímal přesný údaj před jakou dobou byl festival zahájen má šanci si to zjistit … :oD
Jinak nevíte kdo zajišťoval nahrávání videa a kde bude ??? Možná tam budu zvěčněn jaxi holím gezicht u slečen od Gillette (kamoše holila přímo jedna slečna měl jsem o něj docela strach …)
23. 7. 2007 v 11:37 #31775drobex
ČlenGizmo: když se ti tak líbil o na afteru, někdy doraž protáhnu tě pražským „podsvětím“, Meccou počínaje a Studiem 54 či LeClanem konče a to se budeš divit… :oD
23. 7. 2007 v 10:45 #31772Gizmo
ČlenDjDkD@ve : kurna já si říkal že si to ty … sem se mel dojit zeptat :´-( takhle jsem si tě jen z dálky blejsknul abych se někoho zeptal …
Podle EXIFu z fotky začalo pršet lehonce před 2:23 (to je fotka kdy dost neomaleně vyhnali lidi z caca-cola nafukovací plechovky (prostě ji vypustili a nechali na místě) … bohužel kvalita fotky není k vystavení – čili uvažovatelný čas začátku deště 2:10-2:20)
add akce – odpolko pohoda, večer pohoda – barů méně než sem čekal ale nikde žádné fronty – barmani někteří naprostí profíci (jeden i přes strašnej fofr dal malej pokec téměř s každým a druhým uchem přijímal další objednávku – vysmátej a bezchybnej – prostě třída)
Bylo vidět, že postavené to bylo pro víc lidí, ale počet návštěvníků si opravdu nedovolím odhadnout.
Nejvíc času jsem asi strávil u Studia 54 a na main stage (metro)
Až do deště bych vytknul „maličkosti“ jako chrochtající reprák na metru, projekční stěna rozházená jak kdyby to dodavatel dělal prvně a co hlavně, že s fotoaparátem nikdo nesměl do Red Zone – a to včetně akreditovaných novinářů/fotografů – to jsem ještě vážně nikdy nezažil… (ve výsledku jsem tam na 5 minut nahlédnul s tím, že foťák hlídal kámoš)
Déšť vlastně celou akci pro dost lidí ukončil (kapacita zastřešení u metra měla být pro 2500 lidí po) – když přestávalo tak jsme obhlédli kde se co děje a vyrazili na after protož právě hrála jen red zone (kam by jsme se nedostali) a metro kde hrálo CD – tak jsme vylezli a Metro začala znovu hrat (okolo 4:40)
Ale přesunu na after nelituju – vzduch teda jak v pavilonu opic, ale pohoda a klídek a můžu říct, že i muzika mě tam dost dostávala (čemuž se divim vzhledem k utahanosti..). Domu jsem se dostal zase po nějaké době tak že postel mě uvítala po 26 hodinách aniž bych si mezitím na minutku zdřímnul.
22. 7. 2007 v 21:07 #31755iamek
Člendiky bohu….
22. 7. 2007 v 20:42 #31752mrazik12
Člento iamek: no ono to asi rikaj ty lidi ktery radsi pred destem utekli takze ani nevedi jestli hral..jo mas pravdu to cedo tam hralo ale pak tam prisel nastvanej Clarke a proste hral!!! :-! a tobe to muze bejt stejne jedno kdyz si tam nebyl….
22. 7. 2007 v 20:29 #31751Showman
Člen2 Dave: :oD:oD:oD
22. 7. 2007 v 20:22 #31750inferno
ČlenDjDkD@ve: Já si na party beru jen minimum věcí a pláštěnka mezi ně nepatří a nikdy nepatřila..
22. 7. 2007 v 19:07 #31747DjDkD@ve
ČlenMe teda hlavne prekvapuje fakt, ze plastenku si sebou vzalo tak maximalne 20 lidi (ja mezi nimi samozrejme :oD ), jakoby ti ostatni nevedeli ze nejsou v NL, nybrz v CR :oD
22. 7. 2007 v 18:59 #31745inferno
Členv NL v takovémto okamžiku dostane každý pláštěnku a party jede dál 😀
22. 7. 2007 v 18:34 #31743beyond infinity
ČlenOpravdu mě překvapuje že pořadatelé nezajistili stage proti dešti. Obzvlášť když meteorologové varovali před bouřkami a přívalovými dešti na sobotní noc. 😐 Slibně se rozjíždějící akce šla kolem 2hodiny totálně do kopru. Hlavně proto, že se nebylo moc kam schovat.
Z DJs souhlas s Fontainem, zahrál pěkně i když jsem slyšel jen kousek. Líbil se mi i Angel, parádní techýnko.22. 7. 2007 v 18:24 #31742iamek
ČlenZajimave ze skoro kazdy pise ze dave nehral ale hralo cd…
22. 7. 2007 v 14:54 #31726iamek
Členinforno: Pravda naka hardstyle akcicka by se sikla 🙂
22. 7. 2007 v 14:23 #31725inferno
Členiamek: Jenže UM se tento rok omezuje hlavně na trance a to je myslím škoda. Fandím CV už jen proto, že by mohla zorganizovat i trošku něco jiného..
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.