TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Cosmic Trip 2007

• Toto téma obsahuje celkem 80 odpovědí. Do diskuze (28 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 17 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 87)
  • Autor
    iamek
    Člen

mrazik12 : na co mam nakych 500? 😀 …. Radsi jednu agenturu a poradnou nez jednu poradnou a druhou trapnou :oD

Nulda
    Účastník

jj mas pravdu prohodil jsem to angel-picotto-clark-space djz

mrazik12
    Člen

Vy jste se snad vsichni zblaznili ne!!!!!!!!! 🙁 🙁

to Nuld@: to si delas srandu..v zadnym pripade nehral Dave Clarke po Space Djz hral pred nima…tys tam byl nebo ne?ze nepoznas mistra Dave Clarka?? 🙁 🙁

to iamek: ty si taky chytrej tys tam nebyl tak tady nedelej chytraka a never vsemu co ctes…ten dest zacal az tak kolem pul druhy mozna ve dve…v jednu urcite ne jako…a este k tomu rikas nejdriv ze Clarke nehral…co sis nekde precet…tak toho prosimte nech ano…jooo a jako nechci se zastavat clearvision ale za ten dest fakt nemuzou..ty se tady tomu este smejes…misto toho abys byl chytrejsi a pral aby se jim to vyvedlo aby treba byla konkurence UM tak to radsi neee budeme tu mit proste jednu agenturu…jestli ti to takhle vyhovuje tak prosim ale me teda ne..a este k tomu vyhodis lupen na AC 2 misto toho kdyby si ho radsi prodal za stejnou cenu..protoze na cosmic byl vstup dost mastnej..ale tak to je tvoje vec…ted si me fakt dostal 🙁 🙁

to drobex: na tebe to neplati s tema blaznama..mas pravdu Seb Fontaine hral vyborne ale i treba Eddie Amador hral taky slusne 🙂

iamek
    Člen

Nuld@ : Tak to promin… Pisu co jen ctu. Nastesti jsem tam nebyl to jsem radsi lupen na AC vyhodil 🙂

Nulda
    Účastník

Clarke hral kvuli pocasi az po Space DJz, ty stage skoncili – kvuli pocasi ne kvuli nedostatku partypeople

iamek
    Člen

Radeji co? 🙂

drobex
    Člen

Seb Fontaine (nebo jak se to piše) byl pro mě hvězda večera, byl neuvěřitelně vybornej. Jemu tleskám. Ostatní věci raději………

iamek
    Člen

Tam pise ze stage ukoncili provoz kolem 01-00… a bourka podle techno.cz (online report) zacala kolem 02-30….

iamek
    Člen

Okolo jedne hodiny ranni byly nadobro ukončeny Semtex Stage a Yellow stage, a pokracoalo se pouze na hlavni stage, ke vsak bylo na cele dve hodiny pusteno pouze CD, namisto vystoupeni Dave Clarka, ktery kdyz videl, ze mu bude prset na desky (jelikoz stage nebyla ze zadu proti desti chranena), otocil se s nasranym pohledem, a nechal se odvest zpet na hotel. Po dvou hodinevym vykydu minimalove hudby z jednoho CD nosice celou situaci zachranilo uo Space Djz, kteri jako jediny z headlineru zustali, a svuj ranni set dokonce i řadne protahli.

iamek
    Člen

Ctu diskuzi na poslouchej.net ……

Nulda
    Účastník

Dave Clark HRAL, no a kdyz je narazovej vitr na otevrenym prostoru jako je letiste tak muzes mit krytou stage jak chces ale kapky proste rovne k zemi nepadaj. mas nejaky hodne zkresleny info iamku.

iamek
    Člen

Dave Clarke dokonce nehral jo? :-O… Pry jak videl ze mu bude prset na descy prtz stage nebyla kryta tak to zabalil a jel na hotel 😀

Nulda
    Účastník

ja jsem tam teda nebyl ale co jsem slysel tak ty dve stage zavreli kvuli pocasi a ne kvuli tomu ze by nebyli lidi

iamek
    Člen

Zatim ctu jen neuveritelnou kritiku :D…. Platicich bylo max 4 000 :D… Malo drsne… gratuluju CV k dalsimu uspechu :D… A jeste meli 2 hodinovej slejvak :D… A prekvapive CV meli jen jeden stan :D….

milan
    Člen

beyond infinity – tj..aspoň budeš mít malou lekci přírodopisu:oD, ale dávej si bacha, ať ho vůbec najdeš, přece sysel je ohroženej:oD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 87)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.