TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Creamfields 2007

• Toto téma obsahuje celkem 277 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 278)
  • Autor
    Partygirl
    Člen

stadium 😉

iamek
    Člen
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

house of summer a stadium of sound?

*_Marek_*
    Člen

no jistě SUNRISE :´-))

Nevite nekdo jestli a jaky budou jeste dalsi festaky v Polsku???? Nejak nic nemuzu najit. Dik

Hoky: tak se jukni na svuj myspace:)

hoky
    Člen

katterina123: no já bych si rád připomněl toho Vitalica, ten mě fakt dostal

jo a ty si jela taky tím busem? která pak si byla??

hele staci rici…Vitalica mam jeste jedno kratky ze zacatku a A&B asi dalsich 6:-P

takze co si racte prat?:oD

hoky
    Člen

katterina123: jo tak videa jsou fakt dobrý, škoda že není delší ten Vitalic (byl luxxusní)a A&B

*_Marek_*
    Člen

Proč se všude píše,že to byl zvukař,když to nebyl oN :oD

*_Marek_*
    Člen

iamek napsal(a):
    ——————————————————-
    > Jeste aby menno zanevrel na polsko :)… Ma tam
    > hrat na akci s: van dykem, Marcem V, Ericem
    > prydzem 😛 :)… jedete nekdo? Silne uvazuji :-O

já jedu + bude taky Menno na Beach party,kde budu téééž …

Starf
    Člen

perfekt, diky za videa 🙂 sakra, me mrzi, ze sem nejel :-/

ahojky, v prvni rade chci moc podekovat DjDkD@ve, ze to vsechno tak zorganizoval a diky nemu sem mohla jet s vama zaparit. Jinak bych si o tom mohla nechat jen zdat;-)

Jinak super akcicka….skoro celou dobu sem byla v Hyposis arene(krom teda A&B) a musim priznat ze sem se ani chvilku nenudila, coz se mi teda hodne dlouhou dobu uz nepovedlo

jo tady je takova mensi dokumentacka s videjkama(dalsi postupne pribudou:)

http://www.youtube.com/profile?user=katterina123

komodo
    Člen

Tak co se me tyce akce jako takova uplne super.
    Stoneface & Terminal zacatek dobry, pak me to nejak zacalo nudit takze jsem se vzdalil.
    Ronski podle predpokladu super set, byl jsem spokojeny.
    K&A jednim slovem parada. Sice jsem se po Megashire vytratil protoze tam bylo neskutecne narvano a nesnasim kdyz se nemuzu hnout. Pak jsem se ale vratil a vychutnal si to do nadhereho konce, kdyz tam vsichni panove z Euphonicu, krome Ronskiho skakali na podiu :oD
    Pak pauza na pivko, a neskutecny narez od Prodigy. Na ne jsem se hodne tesil, jelikoz je posloucham v podstate od 92. 🙂 a musim rict ze tak vyrizenej jsem uz davno nebyl, sily dochazeli ale kdyz dali na konci Out Of Space musel jsem skakat chte nechte i kdyz jsem se pak malem neudrzel na nohou.
    A&B se mi taky hodne libili, na zivo jsem je jeste neslysel, asi jedina vec co me stvala byl ten zvuk, basy priserne zkresleny a to hodne kazilo dojem, ale jinak super.
    Pak jsem se nejak zapomel v casti z obcerstvenim a zajimavyma slecnama :oD a vratil jsem se az na Menna, ktery me docela prekvapil, protoze neni muj favorit a byl jsem rad ze jsem se na nej vratil. Az na ty incidenty kdy vypadla elektrina nebo co se to stalo tak to bylo skvely.
    Zdravim vsechny lidi co jsem poznal jak v buse tak na party a diky Daveovi za organizaci zajezdu 🙂

Sq4Raa
    Člen

Hehe, tak holt mě doplní jiní, měl jsem na mysli jen toho ronskiho, ostatní jsem víceméně psal 🙂
    Kyau & Albert tedy ještě zahráli Prodigy – Smack My Bitch Up (Richard Durand Remix) , a své Walk Down, Megashira a Always A Fool. A ke konci tam ještě šoupli nějakej housík, ale já ne a ne si vzpomenout, co to bylo 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 278)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.