TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Creamfields 2007

• Toto téma obsahuje celkem 277 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 18 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 278)
  • Autor
    deivis
    Člen

Autor: s3Th (IP zapsáno) – Jeden z duvodu proc jsem prestal pred 3mi roky chodit na megaakce pripadne halovky.

s3Th
    Člen

2dejvis:
    agresivita na parties…

s tim musim jenom souhlasit… podle me je to tim, ze se akce tohoto typu – cream,sens,pvd apod stali hodne komercni a chodi tam lidi, co delaji normalne bordel nekde na diskotekach…

iamek
    Člen

Jeste aby menno zanevrel na polsko :)… Ma tam hrat na akci s: van dykem, Marcem V, Ericem prydzem 😛 :)… jedete nekdo? Silne uvazuji :-O

deivis
    Člen

Djovi se maji nabidnout takove podminky aby mohl hrat. Pokud ho tam marka prudila tak gesto je spravne. Ten typek co do nej zduchal by na jinych akcich skoncil v nemocnici. Minimalne v CR.
    Proboha at je za tim cokoliv toto si nikdo nemuze dovolit.. A jeste pred lidma. Nejde o nedotnutelnost DJe, ale spise o image cele akce.. Meli si to vyridit pote v zakulisi. Mel pockat. Kazdopadne koukam Menno je borec. Nechtel bych se mu dostat pod ruku :oD

edit1: Kazdopadne kdyz to reknu neslusne tak me zacina pekne SRAT ta agresivita vsude kolem na akcich.. Mam fakt posledni dobou tezkou nechut mit s touto scenou (tanecni) cokoliv spolecneho. Zacinam si pripadat jak na zabavach někde na lontu (nic proti lontu – sam z nej sem a vim o cem to je..)

iamek
    Člen

hellman : Chillout si mel ve VIP :)… Jidla bylo dost… Kureci kridla(nebo neco podobneho), grilovane masicko…
    O co tam slo stim mennem? kdo to zacal vsechno? Video jsem videl ale nejde to nejak rozlysit :)… Jinac na trance stage jsem paril v predu myslim ze jsem tam videl dance-girl a dalsi cechacky :)… Zdravim 🙂 (mel jsem bile kalhoty a cerne triko a ke konci jsem vypadal jak parici mrtvola :D)… A nejvic me tam sralo asi 5 rakusaku nebo co to bylo jak parili v predu vedle me a tolik loktu jsem nedostal, porad delali kraviny a mysleli jsi co nejsou.. Pak odesli na Prodigy a jak se vratili tak se tlacili pres cely dav hlava nehlava :_) Fakt blbecci…

bajkal
    Člen

taky malinko přispěju do mlýnu s mymi zážitky:-)
    Tak za 1 chci mocc poděkovat DjDkD@vovi za superrrrrrr zájezd B-]a teď k interpretum:
    Stoneface & Terminal……..9/10byli moc dobry myslim že Olomouc to jisti 🙂
    Ronski Speed……..8,5/10
    Kyau & Albert……….8,5/10 ty zahrali malinko trvdeji ale bylo v celku cely akce cream
    Prodigy……………….. 4/10 nooo slyšel jsem na živo po 1 a teda nic moc,tak jsem se radši šel najíst -)
    Above & Beyond…….8/10 hrali na hlavni stage a měli to těžký.Špatnej zvuk a docela ze začátku mali lidu .Vubec nelituju že jsem je slyšel 2 krat po 7 dnech ale Bratislava byla lepšíííííí
    Christopher Lawrence…….10/10 tady taky na mě začala padat únava ale zde odpočívat nešlo.Dj Lawrence mě fakt dostalllllll nemohu jinak nežžžžžžž
    Menno De Jong ………..10/10 tedy se to hrozně moc težko hodnotí za 1 je to moje číslo 1 a za druhé co se tam stalo kuli jednomu opilymu hovadu však vidite na videu.Prostě zda asi chtěli Menna odrovnat,ale zapomněli že je tu taky publikum.Fans tleskali atd myslím,že Menno koukal na své publikum.Ja si to daval s Dance girl hned u stage a pěkně jsme to rozjeli,kdyby hrál ješte teď tak pařímmmmmm

zooropa
    Člen
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

noo co napsat.. vážně úžasná akce, jen poláci mě trochu zklamali (organizace – žádnej chillout, daleko za občerstevnim, krom klobás žádný žrádlo,..), nicméně lidi na akci bezproblémoví.
    kluci z euphonicu zahráli úžasně, k&a rozhodně překvapili a rozsekali.
    hodně mě bavila house stage, vešel sem a akorát ingrosso vs axwell.. luxus.. když sem se později vrátil, k těmhle dvěma ještě přibyl angello („hi, i’m angello, this is ingrosso and this is axwell, we are swedish house mafia and we are here TO ROCK YOUR ASS“)
    prodigy úžasná show, ze který sem ale jen slyšel jen kousek
    zrovnatak sem slyšel kousek eddieho, velmi dobře začal ničit lidi 🙂
    a&b, co napsat k nim.. všechno, co hráli, se dalo čekat, tracklist sem i já postavil z hlavy na místě, ale docela mě rozpumpovali
    a pak to přišlo – christopher lawrence!!! – pro set večera, snad i celýho víkendu a snad i uběhlý části roku. úžasně, dokonale mě rozsekal (a očividně sem nebyl sám). všechna únava šla stranou, z jeho psytrancem řízlýho setu šla energie na všechny strany. hodně dlouho sem váhal, jestli nemám jít na SHM, zůstal sem tady a sem fakt šťastnej, takovou dávku energie snad umí dodat jen zakázaný látkyB-]
    nakonec mennovo problémy se zvukem a se zvukařem, který sem viděl jen zčásti, nicméně menno fakt libovec a naprosto mě dostal okamžik, kdy odposlechy otočil na lidi, jakoby ještě víc mrdal na zvukaře a věnoval se jen lidem.. „to je frajer“
    bohužel se projevila obrovská únava po předešlejch dvou nocích, tak sem menna opustil, zlehka zkontroloval vysmažený techno kočičky a šel spát..
    hoooooodně vypečená akcička:-PB-]

ještě taky big thx pro mou crew – fox, anče, škvára, winnie – díky za cestu 😉
    a taky payaovi a tigimu, že se mě ujali po půlnoci, kdy sem krapet osaměl 🙂
    jinak zdravim všehny, který sem potkal, jmenovat vás nebudu, pže bych určitě na někoho zapomněl:oP

PULPI
    Člen

alex vis co?kldine si umri,pro me jsi mrtvej kamarad:_):oD:oD:oD

dance-girl
    Člen

Mno údajně se konal back2back Axwella, Ingrossa a Angella… což si každej dovede představit, že to musela bejt bomba 😛 jinak vevnitř jsem nebyla, ale co jsem vždycky procházela kolem, tak to tam celkem solidně jelo B-]

milan
    Člen

Nikdo nepíše o Mystic house stage…Jste tam nikdo nebyl?By mě docela zajímalo, jakej byl Axwell, Ingrosso, Laidback Luke….

Sanchez
    Člen

ta fotka je wazne mega LOL:oD, ani se mu ale nedivim, me by nervy ujeli asik taky

TIGI
    Člen

Lawrence je opravdu sympatak. Hlavne se choval jako profesional.Jinak rano kdyz jsem ho videl odchazet tak vrsek od saka skutecne mel.

Hustey:Abych ti pravdu rekl tak Lawrence sice neumi buhvi jaky finty jako Eddie ale jestli se budem bavit pouze o prechodech tak ti muzu rict ze byli jedny z nejlepsich co jsem mel kdy moznost slyset.V tomhle smeru vsechna cest.Navic jak rikam ten chlapek se choval jako profik i vuci lidem. Libilo se mi jak rozdaval usmevy na vsechny strany :o)))

DjDkD@ve
    Člen

to Marek:

Tak to gesto neni zrovna slusne, ale po tom co se tam delo se to da omluvit, to by vykolejilo asi kazdeho…….

Treba ji chtel rict, ze je jednicka :oD

*_Marek_*
    Člen

Jinak Cream byly užasné,skvěle sem si je užil,potkal plno známích apod…
    Nej jednoznačně EDDIE už abych ho zase viděl na Sunrisu prostě KING

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 278)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.