Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Creamfields 2008 opět v ČR
- Toto téma obsahuje celkem 772 odpovědí. Do diskuze (106 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
13. 7. 2008 v 12:45 #91303
deivis
ČlenAutor: Tracid (IP zapsáno) – nezažil jsem nikdy v bouřce tak silný vítr za dobu co žiju.. a myslím že dost lidí vedle mě také ne. Mě při mé váze mě ten náraz málem smetl, tak jsem valil do našeho stanu okamžitě ho rozepnout aby byl pruchozí a během chvíle zlomené tyče a ohnutej celej stan.
13. 7. 2008 v 12:43 #91302Last
ÚčastníkNehádejte se, prostě vítr urval, co se dalo a nešlo s tím nic dělat.
Spíš by mě zajímalo – proč se aspoň Global stage nepřesunula do nějakého stanu, místo toho, aby na funkčních stagích zůstal program nezměněn. Lidé přišli na hlavní headlinery…
13. 7. 2008 v 12:42 #91301Tracid
Člendeivis: opět opakuju od jedné hodiny se tvořily četné bouřky a pomezí Vysočiny (Mezi Moravou a Čech.), ale nejjižnější z nich se vytvořila těsně nad Brnem, kde to spadlo hustě, ale bylo na radarech vidět, že BV byla ušetřena, ale ta druhá vlna, ta se netvořila nad námi, ale přišla z Rakouska a Německa už hotová, takže nebylo o čem…srovnávat tyhle dvě vlny je amaterismus – mrkni se na http://www.chmu.cz/meteo/rad/index.html a projdi si historii a pochopíš, že tohle se nemohlo vyhnout a s tím odpoledním se to vůbec nedalo srovnat
13. 7. 2008 v 12:40 #91300deivis
ČlenAutor: Josh (IP zapsáno) – nemám důvod bránit. Jediné co jsem bránil byl svůj život když nám to zlomilo tyče ve stanu a utíkal se schovat za nejbližší zděnou budou a posléze do ní.. Nic víc sem nebránil..
BYL JSI TAM? prosím odpověz.. je to těžké odpovědět přímo bez toho aniž by jsi to jaxi přehlížel?
13. 7. 2008 v 12:36 #91299Josh
ČlenTy budeš slepě a zaujatě bránit přese vše, jako to s tímhle festivalem děláš od začátku přeze všechny školácké chyby.
13. 7. 2008 v 12:35 #91298deivis
ČlenAutor: Tracid (IP zapsáno) – ano ale to bylo už od jedné hodiny a Pálava to házela směrem na Znojmo a dále. To jako měli ve 3hodiny zastavit produkci a čekat co se bude dít? Tady fakt nešlo o déšt, ale o ten velkej silnej prvotní náraz větru, co urval co mohl.
13. 7. 2008 v 12:33 #91297deivis
ČlenAutor: Josh (IP zapsáno) – proč ty se bavíš o koze a já o voze?
Jak říkám zde neměl déšť moc vliv na to že stage přestali hrát.
Vidíš v čem byli zábrany? A stejně je to vytrhlo a zvedlo do vzduchu.
BYL JSI TAM? Nebo prostě potřebuješ jen vyjádřit názor i když jsi tam nebyl. Protože seš fakt dost mimo.
andrew w aka andrew – všechno je relativní miluju chytráky, co si myslí, že jde ochránit aparatura proti tomu co tam bylo včera, v jednu chvíli jsem měl problém stát, jakej tam byl vichr, kombinace silného větru a deště je smrtící, protože i když je stage krytá zezhora, tak tam naprší ze strany
(ten člověk měří lehce pod dva metry a váži kolem 100kg)
(ehm a kdyby tu stage zadělali i ze strany a upevnili tak to tu stage zbouře jaká to byla síla větru)
13. 7. 2008 v 12:33 #91296Starf
Členno kamosovi, co prisel na mobil satelitni snimek od taty z netu, tak ukazoval srazky az nekam do pulky republiky sm6
13. 7. 2008 v 12:31 #91295Tracid
Člendeivis: jako sorry, ale jestli někdo sledoval na PC v aeroklubu radar a řekl, že se to vyhne, tak asi není vůbec žádnej meteorolog, nebo se fatálně zmýlil…ta řada bouřek, co šla za Rakouska měla tak min. 100km v délce šíře byl slabší, ale nad Moravou zmohutněla a malinko ubrala na výšce mraků, tím už potom dále nepadaly např. kroupy a tak
13. 7. 2008 v 12:23 #91294deivis
ČlenSíla větru…
13. 7. 2008 v 12:22 #91293Josh
Člento deivis: Já bych neřekl, když na Glastonbury 3.roky z5 byly povodně, vzaly stany,vše, bylo bahno po koleno, ale program jel bez narušení dál, ptž jsou na na tohle připravení.
Ted o5 stačilo udělat stany, ale žádné stany nebyly, resp. minimum.13. 7. 2008 v 12:18 #91292deivis
ČlenAutor: Starf (IP zapsáno) – to vinyly nebyli, ale mám dojem že to vytrhlo i kabely od mixu atd., ale to nebyl ten problém proč se stage zavřela, ani odposlechy nebyli problém. Ten problém byl jinde. Asi bych si počkal na pořadatele, protože k tomuto asi řekne více. Já sice slyšel vše co bylo v tu chvíli zapotřebí, ale nejsem oprávněn to tu říkat. Rozhodně dle mě se pořadatelé rozhodli správně, skrz bezpečnost lidí.
Jinak na TV Óčko ve Frisbee co bude, bude vše co se dělo na Creamu od cca 6ti hodin odpoledne co byl štáb na místě a byl tam cca do 1hodiny do noci. Včetně rozhovoru s ředitelem festivalu a mám dojem, že i rozhovorem se stage managerem Global stage + rozhovory s x DJs atd.13. 7. 2008 v 12:14 #91291Starf
Člendeivis: no ja videl, ze cosi ulitlo a hned na to vypadla hudba, z dalky to vypadalo jak vinyly
13. 7. 2008 v 12:11 #91290deivis
ČlenAutor: Starf (IP zapsáno) – tak to nevím jaké vinyly Legerovi ulítly, když přijel s kufříkem na cca 30CD a hrál jen z CD.
13. 7. 2008 v 12:09 #91289deivis
ČlenTady je jasně vidět ta vlna co šla na Břeclav. Přes celou oblohu rovný pás, fakt hodně rychle se přibližující. Stačí se podívat na ty srolované mraky na začátku, tu jasnou rovinu přes celou oblohu a každému musí být jasné že toto bylo fakt extrémní..
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.