TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Creamfields 2008 opět v ČR

• Toto téma obsahuje celkem 772 odpovědí. Do diskuze (106 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 784)
  • Autor
    deivis
    Člen

Sasha a Digweed zustali na hotelu. Nemelo smysl aby hrali. Hlavni stage i stage Live byla proste vypnuta, z duvodu bezpecnosti navstevniku. Navic kompletne promocena tehnika i kdyz bylo vse nachystano aby to dest neohrozil.Ted aktualne jedou 4 stany s nezmenenym programem.
    Techno stage, VIP stage, Rez Zone a Kiss..

Na rovinu.. Dest v pohode, ale ten vitr.. Byl jsem ve stanu press centra a tomu stanu ten vitr uplne zlomil tycky a stan se skacel k zemi. To byl narazovej vitr jak svina. Za tech 30let co ziju sem nezazil vetsi vitr jak tento.

Vitr asi takto: kompletne to zbouralo klasicke ohraniceni plotem jak je na vsech festivalech, a navic to normalno podebralo ten deravej plot vzneslo metr nad zem a opet pustilo. Ten vitr byl fakt masakr.
    Techniku jsme nechali ve stanu, protoze ta sila to bylo v tomto pripade o zivot. Tu silu necekal fakt nikdo a neslo se proti ni branit..

Navic to slo v pasu x kilometru. Zadne pomale zvetsovani sily vetru, ale proste normalne uderil v plne sile od prvniho okamziku. Toto by zrusilo kazdej festival.

ad Leger – vysrat se na Erektuse. Videl jsem Legera, měl škrábanec na paži, kterej si nevyzadal ani zadne osetreni atd.. ale ze by na nej spadl reprak, nebo vedle něj to je kec jak svina.

Global stage naprosto nehoraznej zvuk. L Acoustic masakr jak svina. Lepsi sem nikdy neslysel. Live stage a bohove Booka Shade, ty chci opet… To bylo neco krasneho. Fakt to kluci huste davali. Zazitek jak svina.

Pristi rok doporucuji Sashu nevozit. Je to zakletej clovek. Btw Ferry si myslim ze by v tom vetru atd ani nepristal..

Skvele nachystanej naprosto profesionalne festival, ale pocasi v tomto pripade bylo extreme krute..

Last
    Účastník

Jak to čtu, tak mi je pořadatelů i návštěvníků fakt líto. Takovýhle zmaření několikaměsíční práce je na provaz… Za rok zde Creamfields asi neuvidíme…

M.i.k.e
    Člen

docela mě štvalo,že sem nejel,ale když teď čtu ohlasy,tak sem docela rád…obě hlavní stage nehrajou a už nebudou a fungujou jen tři stany…no,nic moc.počasí holt člověk neovlivní.pořadatelů je mi docela líto…

Sanchez
    Člen

*větru,dešti

sem linej psat hacky carkysm15

Sickboy
    Člen

Sanchez napsal(a):
    ——————————————————-

> cokoliv, vetru

sm10sm10sm10

Ty jo, ale tohle je fakt průjeb na entou. sm7

Sanchez
    Člen

saša,saša jedeeeeesm15

cekal sem cokoliv ale todle ne-e, jeste ze jsem nejel..je mi tech lidi lito,ale holt neporucime vetru destism12

andre
    Člen

sm9

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Jesus… ještě, že jsem nejel.

BTW ten Sasha prostě nosí smůlu. Jinak si to nedokážu vysvětlit. Pokolikáté tu už měl hrát a nevyšlo to? Tentokrát na poslední chvíli.

ondrab
    Člen

prevzato z fora rave.cz:
    Erektus
    Legera málem zabil padající reproduktor,takže bych to neviděl moc realisticky,stejně jako vrácení vstupného známí to balí směr Prague

ondrab
    Člen

njn…dnesni vecer si myslim utl na dalsich par let festival Creamfields v nasich luzich a hajich..ackoliv tenhle dil creamu byl shit uz od zacatku, pral sem mu aspon tech 10000, aby se v pristim roce opakoval s jiz nabusenejsim lineupem….bohuzelk se tak asi nestanesm9

Last
    Účastník

milan: částečně se to dá kompenzovat nějakejma stanama, ale ve větším měřítku asi ne…
    Na druhou stranu, lístky zaplacený jsou, tak to pro pořadatele průser být nemusí.

OT: Dovolí vůbec Ferryho stíhačce vzletět? sm15

Sq4Raa
    Člen

milan: To bys zaplatil pronájem pole a 15 klubů? Bys nevydělal ani s jasnou oblohou.

milan
    Člen

Lasthunter – škoda, že u festivalů se neví předpověď počasí v době, kdy se plánujou…Kdyby to šlo aspoň přesunout do klubů, ale kam…?Já být pořadatelem, tak bych měl nachystaný busy a kdyby bylo nejhůř, tak by se to převáželo třeba do Brna, Blavy, nebo Vídně…Tolik peněz stál Sasha, Digweed a Ferry..nj, ale musíme doufat v to, že se tam počasí umoudří a lidi se vrátí.

iamek
    Člen

sm10sm10sm10

Last
    Účastník

Finanční provar jsem jim za tu odvahu nepřál sm7

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 784)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.