Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Creamfields 2008 opět v ČR
- Toto téma obsahuje celkem 772 odpovědí. Do diskuze (106 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
9. 7. 2008 v 15:20 #90844
deivis
ČlenPaya – záleží v jakých cenách s epohybuješ, ale myslím že to rozhodně nezaplatí. Kolik si myslíš že tam pujde trancařu? 🙂
Trance zažívá v ČR boom? V ČR zažívá boom akorát akce Tiesto, PvD a nic jiného. Pokud by zažíval boom tak by to vypadalo jinak 😀
9. 7. 2008 v 14:57 #90842Paya
Člendeivis: k otázce kalkulace SoL, opravdu si myslím, že tranceři, kteří dorazí na SoL, pohodlně zaplatí line-up tranceové stage, takže svou přítomností budou vlastně částečně dotovat line-up dalších stageí sm4 velikost tohoto přesahu je věcí názoru, já jej považuju za určující pro to, že tam ta stage vlastně je …
jinak já vůbec nekritizuju Tesařovu vizi (je dobře, že vizi má, což se o organizátorech jiných českých festivalů možná ani říct nedá), já se jen pozastavuji nad tím rozporem, jaký boom trance v CZ zažívá a v jaké míře je na CF CZ zastoupen … vůbec nechci řešit vkus, zvuk atd. (k tomu prostě respect, no flame) … jen mi to vlastně přijde škoda i z finančního hlediska, protože bez financí bohužel nemůže žádný festival dlouhodobě fungovat …
jde jen o to, že si CF v CZ nedokážu bez tranceu dlouhodobě představit a do diskuse jsem se zapojil, protože mě upřímně mrzí, že CF CZ letos nevyrazím …
Pavla Tesaře sice osobně neznám, jen od vidění, a určitě cílem nebylo ho kritizovat … vlastně naopak … a znovu opakuji: finanční úspěch přeju, ten můj příspěvek snad dokazuje, že mi na něm záleží
9. 7. 2008 v 13:58 #90835SHP
ČlenSHP píše na rejf jako SHP do diskuzí….
9. 7. 2008 v 13:56 #90834deivis
ČlenVlastiq – aktuálně co jsem četl je prodáno cca 7.000lístku. Lístky a celkově předprodej vždy vrcholí poslední týden před akcí. Což tak i vypadá a děje se..
Jinak co se týče Space DJs ano. Jednou jsou super ale ne stále dokola jak teď.
Heled SHP píše na rejf? a jako jak? já jen že to ted moc rejf nesleduju..
9. 7. 2008 v 13:19 #90830SHP
ČlenVlastig: Si piš sm4
9. 7. 2008 v 12:20 #90826Vlastig
Účastníkdeivis : Sunrissing v L-ku v r 2000(nebo kdy to bylo) se Space djs, byla nejlepsi technoparty v klubu co jsem zazil..hrali 6h a bylo to neskutecny..nicmene v te dobe nebyli tolik provareny jako ted uz jsou pasesm4. Sorry za OT
9. 7. 2008 v 12:17 #90825Vlastig
ÚčastníkSHP: Koukam, ze kralujes ve sprostarnach jak tady na trance.cz tak na rave.czsm16 . Jen tak dal ty dobytkusm12
deivis : No me prijde, ze Tesar nema takovej hudebni rozsah jako trebas firma co dela polsky Cream atd. Jako nevim, nikdy jsem s nim „husy nepasl“, ale to co vytvoril na CF mi prijde, ze masu lidi to opravdu nepritahne. Celkem me neprekvapilo, ze pred tydnem bylo v predprodeji prodano cca 4000 listku, coz se mi zda opravdu malo. Koncept CZCF je urcite zajimavy, ale na lamani rekordu navstevnosti to nema. Drzim pesti a t to vyjde a at pristi rok je tu Cream zasesm4
9. 7. 2008 v 12:08 #90824deivis
Člento ja neříkám že ne. ani spejs a ni rash me nic neříká.
9. 7. 2008 v 12:01 #90821SHP
ČlenPoslouchám early, oldschool i nu. Nemám s tím nejmenší problém, právě to dělá přehled. To co neznám, tak řeknu, že neznám. By ses divil chlapče, co já všechno poslouchám sm3
A v překladu = nesnáším techno, ano Space DJs i Rush jsou tu nasraná furt.
9. 7. 2008 v 11:22 #90818deivis
ČlenNevím jak to myslíš a nezajímá mě to. Nejsi schopen přijmout objektivní nazor druhého. V hlavě máš 5projektů a ostatní jde mimo tebe. Nejsi hoden diskuze o tom co je aktualní a co ne. Ses zaseklej na tom co se poslouchalo pred 13ti lety a ted z toho delas dovi co. Az budes mit trosku rozhled o hudbe a budes poslouchat více vecí ne jen veci typu angerfist tak mozna potom se u tebe brat slovo objektivni v potaz.
9. 7. 2008 v 9:45 #90814SHP
Člendeivis napsal(a):
——————————————————-
> Autor: Andrews (IP zapsáno) – ano a neříká se tomu
> aktuální mainstream? Bylo to myšleno na ten
> rozhovor. Když si přečteš víš na co Pavel kouká.
> Navíc nevidím tam sráče typu Rush, Space DJs a
> spousty dalších co se vozí na různé festivaly
> stále dokola..Konečně rozumná slova. Technosráči!
9. 7. 2008 v 9:38 #90813Johnvas
ČlenPrávě jsem koukal na Dobré ráno, kde byl rozhovor s Pavlem Tesařem, a dozvěděl jsem se vcelku zajímavé věci. Např., že licence na Creamfields stojí 1,7 milionu a že se jim nepodařilo zabookovat Tiësta či Fatboy Slima. Jinak se také počítá s dalšími ročníky a snaha o vytvoření jednoho z největších festivalů ve střední Evropě…
8. 7. 2008 v 23:56 #90798deivis
ČlenAutor: Andrews (IP zapsáno) – ano a neříká se tomu aktuální mainstream? Bylo to myšleno na ten rozhovor. Když si přečteš víš na co Pavel kouká. Navíc nevidím tam sráče typu Rush, Space DJs a spousty dalších co se vozí na různé festivaly stále dokola..
8. 7. 2008 v 22:21 #90786majklhauske
Členžbrbly žbrbly .. bylo to myslšno všeobecně na tu hudbu ale vy dva jste u me tedka v škatulce minimalisté d0wntempaři..
8. 7. 2008 v 22:10 #90785mike_h
Členhauske: to s minimalem nema nic spolecnyho, na minimalu neni nic pokrokovyho 😉
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.