Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Creamfields 2008 opět v ČR
- Toto téma obsahuje celkem 772 odpovědí. Do diskuze (106 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
8. 7. 2008 v 16:27 #90750
milan
ČlenPaya – Kam má jít český trancer v červenci?Přece k vodě se sluchátkama na ušíchsm0sm0
8. 7. 2008 v 16:15 #90747Paya
Členmike_h: respect ostatním stylům sm4 já jsem to jen komentoval z pouhopouhého pohledu návštěvníka tohoto serveru sm3
EDIT: na tom, ze CR neni plna tranceru, nicmene je jich dost, aby se mohly realizovat halove akce, se asi shodneme, ze sm4
tak proc do haje neni trance na festivalech, vzdyt ti promoteri jsou sami proti sobe … organizator SoL to pochopil … ale kam ma jit cesky trancer v cervenci, to mi tedy povezte … proste jedine za hranice sm4
8. 7. 2008 v 15:37 #90744mike_h
ČlenPaya: super, ale CR neni plna jen tranceru 😉
ja jedu az ze zapadnich cech a nemam problem se tam „tahnout“
stoji mi to uz jen kvuli Coldcut z legendarniho vydavatelstvi Ninja Tune.. o kterym ale koukam v cechach kdejakej SHP nema ani paru sm68. 7. 2008 v 15:14 #90742Fox Mulder
ČlenVýborně, Payo! Souhlasím! sm4 Pěkně zpracovaný..
8. 7. 2008 v 13:58 #90734iamek
Členpaya: + 111111111111
Zase ti nekdo napise ze vsechno je o navstevnosti a prachach … viz bleha na poslouchej.net
8. 7. 2008 v 12:01 #90726Paya
Členpři vší úctě jen pár poznámek, nečetl jsem to fórum celé:
– imho problém lokace, bojím se, že pražáci (a němci) se tak daleko nepotáhnou
– imho slabší line-up, odečtu-li české DJs, tak je tam jen jedno jméno, a to Corsten, nic víc
– snad všechny polský (a kromě třetího ročníku i český) Creamfields měly lepší line-up a přišlo na ně přesto méně lidí než se dalo čekat, proto se domnívám, že deset tisíc je optimistický odhad … každopádně uvidíme, finanční provar samozřejmě nikdo nikomu nepřeje sm4 už jen za odvahu ty Creamy zkusit přeju Pavlu Tesařovi aslespoň tu nulu!!
– zajímalo by mne, proč pořád nefunguje ta logika trance stage: když trance dokáže přitáhnout lidi do hal, proč prosím v CZ (s výjimkou SOL) není trance na festivalech (a zase ti Poláci – ano, já vím, že jde o větší trh, ale také jde o rozlohou větší zemi, tj. dojezdové vzdálenosti na festival se zdají být podobné jako u nás … asi jen nepříliš Poláků z Vratislavi pojede na pobřeži Baltiku a opačně, vždyť nemají ani dálnice … tak, a přesto Poláci mají snad deset letních festivalů s tranceovou stageí, ne-li s tranceovou převahou …)
– headliner: osobně si myslím, že poměr výkon (návštěvnost) vs. cena je u dua Sasha a Digweed podle mého názoru velmi nevýhodný
EDIT: tady jsem vytáhnul polský festivaly, kde se objevuje aspoň trochu tranceu …
07/06 Global Gathering Poland: Ferry Corsten, Eric Prydz, David Guetta, ATB, Sander Kleinenberg, Gus Gus Live, Paul Thomas, Wet Fingers, DeFrikz, Sander van Doorn, Johan Gielen, Sean Tyas, Filo & Peri, Bart Claessen, Breakfast, Daniel Kandi, Mark Eteson, Tiddey, Turbo vs. Ando, Mike Wind, Paul Miller, Second Mind, Dragon, Nick Fanciulli, Sebastien Léger, Deadmau5, Tim Deluxe, Sandy Rivera, Skylark Live, Micky Slim, Inox, Neevald, Maxx, Juniore, Blondas & Creamer, Venti Otto, Chris Liebing, Monika Kruse, Felix Kroecher, Jacek Sienkiewicz, Brian Sanhaji, Shee La, Lady Waks, Marcin Zyski, Peter Pain, Cube, Andy Mile, Viki, Deeplay, Peter Fern, Lady Dana, Showtek, Max B. Grant, Pila, Luna, The Prophet, Kevin Kaos, Skydriver & Enigmato, Malec, Radial Playerz, Ali B
20/06 Spyglass: Richard Durand, Antoine Clamaran, Alex Gaudino, Klaas, Randy Katana, Marcel Woods, Benjamin Bates, Charlie Edwards, Tiddey, Dervish, Carrsten Hell, Elann, BassReFlex, Insane, TMK, Maniana
05/07 Nature One Poland: WestBam, Dave Clarke, Menno de Jong, Judge Jules, Dominic Eulberg, DJ Murphy vs. Christian Fisher, Tomcraft, Dag, Gayle San, Sven Wittekind, Marco Bailey, Lucca, Kalwi & Premi, PeKIN, Nature One Inc., The Advent Live, Anthony Rother Live, Jacek Sienkiewicz Live, Giuseppe Ottaviani Live, Robert Natus vs. Arkus P. Live
25/07 Sunrise: James Zabiela, Tocadisco, Alexander Koning, Andy Moor, John Acquaviva, Dan Diamond, Oliver Moldan, DJ W, Cez Are Kane, Armin van Buuren, Markus Schulz, Rank 1 Live, Cosmic Gate, Menno de Jong, Remy, Blake Jarrell, Sound Players, Krzysztof Chochlow
26/07 Sunrise: Pete Tong, Danny Howells, Marc van Linden, David Amo & Julio Navas, Simon & Shaker, Dave Robertson, Mason, Toxic Noiz, Neevald, Tiësto, Adam Sheridan, Lange, DT8 Project, Tom Colontonio, Barry Connell, David Forbes, Jay Bae, Fafaq
01/08 Beach Party: Above & Beyond, Sean Tyas, Super8 & Tab, Mark Pledger, James Grant, Adam Nickey
02/08 Beach Party: Sonique, Benassi Bros., Johan Gielen, Ida Corr, Giuseppe Ottaviani, Talla 2XLC, Wet Fingers
09/08 Soundtropolis: WestBam, Chris Liebing, Gayle San, Pet Duo, Alex M.O.R.P.H vs. Woody van Eyden, Moritz Piske, Brian Sanhaji Live
14/08 Tunnel Electrocity: Chicane Live, Roger Sanchez, Axwell, Dirty South, Rush, Yoji Biomehanika, Cristian Varela, Marco V, Joachim Garraud, Marco Remus, Marcin Czubala, Green Velvet, Booka Shade, Adam Beyer, Hardy Hard, Gareth Emery, Richard Durand, Lisa Lashes, Nitrous Oxide, Tiddey, Carla Roca, Bon Finix, DJ W, Mauro Picotto
14/08 Euforia: Menno de Jong, Antoine Clamaran, Fred Baker, Kyau & Albert, DJ Shah, TV Rock, Klaas, Alex, Freshmaker, ADI, Kros
16/08 Colors Of Sound: Simon Patterson, Manuel Le Saux, Marcus Schossow, Digital Nature, Migro, Marco Santozo, Rod Peterssen, Mike Wind, Carlo Calabro, San, Conrad S, Matras, Orjan Nielsen, Chus Liberata, Airmar, Dervish, Tomazzo, Ruby, Dee Cee, Finesse, Puffy, Ilya Soloviev, Neevald, Norbi
16/08 Creamfields Poland: Pendulum Live, Sasha & Digweed, Vitalic, Forest North Project, Moshic, Hernan Cattaneo, Plump DJs, David Morales, Junior Jack, Kid Creme, Wet Fingers, Marika, Glasse, Eddie Halliwell, Astral Projection, Markus Schulz, Yahel, John O’Callaghan, Ronald van Gelderen, Valentino Kanzyani, Dave The Drummer, Frank Kvitta, Juan Atkins, Carl Craig, David Crystal, Hagal & Petter von Coil, SLG, Poziom X, Goldie, Aphrodite, High Contrast, Spor, John B, Skream, Lady Waks, Panacea, Counterstrike
06/09 Stadium Of Sound: Tiësto, Erick Morillo, Sebastian Ingrosso, CJ Stone, Tiddey, Christopher Lawrence, TBA
asi každá z těch akcí se zdá býti pro trancera atraktivnější než CF CZ, nebo ne?
8. 7. 2008 v 9:48 #90711deivis
Člen7. 7. 2008 v 15:43 #90605deivis
ČlenAutor: milan (IP zapsáno) – v tom rozhovoru je přesně vidět jak to chce pořadatel směřovat a pro některé prudy je tamj i vysvětlění toho čísla 30.000 🙂
Stačí si to jen s čistou hlavou přečíst 😀7. 7. 2008 v 15:26 #90603milan
ČlenCocoon stage příště?sm10 takže se můžeme těšit na jména jako Sven Väth, Ricardo Villalobos, James Holden ?Kéž by je sem konečně někdo přivezsm2..ještě tak třeba Karotteho, Anthony Rothera, Danny Howellse, Tiefschwarz, Fettes Brot, Moonbooticu…atd atd
7. 7. 2008 v 12:58 #905886. 7. 2008 v 11:39 #90352M.i.k.e
Členz mýho pohledu je line-up dostačující…v případě,že bych jel (což se nestane,páč budu v prácism19),tak bych aspoň neměl tolik problémů s přebíháním…na druhou stranu je ale pravda,že tenhle line-up nepřitáhne masy…alespoň český masy rozhodně ne…a je to škoda,jelikož Sasha s Digweedem to je prostě mazec…
6. 7. 2008 v 2:52 #90331Vlastig
ÚčastníkHosi opet to tu nezklamalosm15. Resite tu pi c .. Jedu na CF a pokud to tam nebude presr. lidma jedine dobre. Budou volne bary, zadne fronty u hajzliku, da se z toho jedine tezit. To je dobre.. Osobne se na akci tesim. Lineup odpovida predstavam a rozhledu Mersey, ikdyz mi prijde ze je to Hrad House ve velkolepejsim podani, pozval bych ve smes jine umelce..uvidime.sm4 .
5. 7. 2008 v 22:11 #90314SHP
Člendeivis: Nepsal si tady něco o tom, že už nebudeš reagovat? Ja jsem píííča přímo výstavní, důkladně vyholená a pěkně voňavá!!!
5. 7. 2008 v 22:01 #90313deivis
ČlenAutor: SHP (IP zapsáno) – nemám potřebu tě slovně přeprat.. 🙂 nepoužívám tu berličky v podobě výrazy typu „kretén“ atd..
Kdybych zde napsal že ses totálně vylízaná p.i.č.a tak nebudu daleko od pravdy.. ale potřebu psát to nemám.. to dozajista již stejně skoro každý zjistil 🙂
5. 7. 2008 v 21:57 #90312SHP
Člendeivis: Ano, opět si mě nedokázal slovně přeprat. Nepřepral si sílu SLOVA!! sm15
Internetový ubožák je kdo? Jaký mám komplexy? Tady sou nějaké mezery….
Ale pokud chceme shrnout téma. IMHO bude Creamfields 4 CZ projezd, ale pokud ne, tím lépe pro českou EDM scénu….
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.