Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Creamfields 2008 opět v ČR
- Toto téma obsahuje celkem 772 odpovědí. Do diskuze (106 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
15. 7. 2008 v 15:30 #91694
vyrys
Člendance-event: ano, jasne ze by me nastvalo, ze Madonna nevystoupila. ale kdybych pred jejich vystoupeni byl rad, ze jsem prezil bourkovou smrst a na vlatni oci videl, ze to znicilo techniku, tak by mi to prislo maximalne lito a zadnej humbuk nedelal.
a jeste jen tak na okraj, jet na festak jen kvuli 2 nebo 3 djum je trosku ulet ne?15. 7. 2008 v 15:25 #91690nexus666
Člendance-event:
Kdybys tam byl tak seš rád že ještě žiješ..15. 7. 2008 v 15:21 #91688dance-event
Členvyrys
to máš sice pravdu, ale když si přece koupíš lístek na koncert madonny, a zazpívá ti jen předskokan a pak to zruší, tak taky neodejdeš s dobrou náladou.
já tady nepíšu že za to někdo může, počasí je nevyspitatelný, a osobně jsem na Cream chtěl, ale práce mi to nedovolila.
Ale když bych tam opravdu jel a neslyšel Corstena nebo Sashu, tak bych byl přímo nasranej a dělal humbuk.
teď tu jen píšu co si myslím.15. 7. 2008 v 15:06 #91687Flash2001
ÚčastníkJa bych mohl mit rozhodne vetsi duvod byt nastvanej (a jsem, ale na pocasi) , protoze jsem listek mel koupeny uz z predprodeje a na akci se docela tesil, ale spis je mi poradatele lito, tohle si urcite nepredstavoval ani v nejhorsich myslenkach. Podle tech videi to tam muselo byt chvilema dost zly, my kdyz jsme videli tu hradbu mraku, jak se vali, tak jsme to radsi otocili zpatky. Neco podobneho si pamatuju, jak s valilo nekolik let zpatky na Svitavy, uplne jsem si to v tu chvili vybavil. Tenkrat to byla stejna cerna hradba mraku a za ni obloha az skoro desive zelena. Snad vsichni, co na Creamfields kvuli tomu pocasi bud radsi nakonec nejeli, nebo odtamtud odjeli atd…, tak by nejakou kompenzaci uvitali, ale to nic nemeni na tom, ze hazet spinu a vinit z toho jen poradatele je dle meho nazoru nechutne, tady proste zasah „vyssi moci“ byl evidentni . Bourka to byla fakt silna a verim tvrzenim, ze takovemu naporu vetru by moc veci neodolalo. Do dalsich let a poradanych akci preju hodne stesti, pokud bude dalsi rocnik Creamfields a budou tam pro me zajimava jmena, tak se rad zucastnim.
Btw, ted jsem se docetl, ze Pavel Tesar by tuhle stredu od 11:00 mel odpovidat na dotazy na indes.cz
15. 7. 2008 v 15:05 #91686deivis
Členvyrys – to je uplne jasne.. ten kdo ti ho prodal. pac auto musi stejne jako festival vydrzet VSE!
15. 7. 2008 v 15:03 #91685Lukin_
Člendance-event : Víš vůbec co se stalo na Creamu? Oni za tohle nemůžou tak nechápu jak můžeš napsat „to je přece podvod a lživá reklama“ sm6.. Ale nebudeme se o tom bavit raději dále je to zbytečné
15. 7. 2008 v 15:02 #91684vyrys
Člendance-event: no, nejsu si uplne jistej, jestli vstupenka na festak je zbozi, ale nevim, mozna se pletu.
ale kdyz se tu ohanis forama, tak tu napisu jeden priklad z jinyho fora:
koupis si auto (zbozi), nechas ho pred barakem a prijde silena bourka, ktera ti ho ponici tak, ze ti naprsi do sani a uz nenastartujes, tudiz si neuzijes jizdu. kdo ti zaplati skodu?15. 7. 2008 v 14:53 #91683dance-event
ČlenLukin
sorry, ale neposral, a asi sis to přečetl špatně, nenapsal jsem že za to můžou pořadatelé.
když někdo prodává zboží, tak musí nést přece plnou zodpovědnost. a pokud po takový události někoho nepustí do stanu, protože je plnej, tak bych se hádal za vrácení vstupného.15. 7. 2008 v 14:49 #91681deivis
ČlenAutor: dance-event (IP zapsáno) – ze 7200lidí je nespokojeno co sem tal pročítal na fóra cca 100lidí 🙂 Alespoň co napsali na fóra. Z toho tak 2/3 na akci nebyli a jen přilevaj do ohně.
Mezi ty patříš i ty..15. 7. 2008 v 14:48 #91680Lukin_
Člendance-event napsal(a):
——————————————————-
> Ale to je docela trapná a chabá náhrada za
> nesplnění slibů. Já měl to štěstí že jsem se
> nezůčastnil, kvůli práci. Ale vylepit litr za
> lístek a nedostat za to slíbený program, to je
> přece podvod a lživá reklama, a obchodní zákonník
> nezajímá žádný špatný počasí.ses posral snad ne? Cream team snad může za to co se stalo?sm17 prober se sm6
15. 7. 2008 v 14:47 #91679dance-event
Členvyrys
neřeším, jen jsem napsal svůj názor,
určitě tam bylo i dost lidí co se dobře bavilo až do rána, ale co jsem četl na fórech, tak je dost lidí nespokojených.15. 7. 2008 v 14:45 #91677vyrys
Člendance-event: je to jednoduchy – nebyls, neressm4
15. 7. 2008 v 14:44 #91676deivis
ČlenVíte co mě nejvíce zvedá ze židle. Blbečci typu dance-event, kteří se ohání zákoníky a dalšími vecmi a na akci ani nebyli. Ty bych postavil do sprchy a pokropil studenou vodou. Ať se co nejrychleji proberou..
15. 7. 2008 v 14:36 #91672Star_Guitar
Členpodvod a lživá reklama? říká ti něco pojem „force majeure“? sm6
15. 7. 2008 v 14:35 #91671dance-event
Člendeivis
sm15
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.