Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Creamfields 2008 opět v ČR
- Toto téma obsahuje celkem 772 odpovědí. Do diskuze (106 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
5. 7. 2008 v 21:55 #90310
deivis
ČlenAutor: SHP (IP zapsáno) – ty chlape netituluj mě těmito výrazy.. Krávy jsme spolu .. Však to myslím znáš..
Ale jak koukám docela trefně jsem tě definoval a asi jsem trefil hřebíček 🙂 Jsi klasický internetový ubožák, který se za klávesnicí býti silný ale přitom jsi zakomplexovaný.. Tím s tebou tady na diskuzi končím. Nestojíš mě za ten čas .. Mám spoustu jiné užitečnější práce než se tady zabývat vymazaným SHP a jeho stupidními a snad jen pro něj rádoby vtipnými off topic posty.. Měj se bláhově..
5. 7. 2008 v 21:49 #90309SHP
ČlenAno, mám neuvěřitelnou touhu odpovídat kreténům jako si ty, nepopírám sm1
5. 7. 2008 v 21:48 #90307deivis
ČlenAutor: mike_h (IP zapsáno) – ano SHP je hodně omezený, protože tu právě předvedl že kromě snad dvou jmen je úplně mimo a neví která bije a mele neustále jen sračky.
5. 7. 2008 v 21:47 #90305deivis
ČlenAutor: SHP (IP zapsáno) – v tom případě sis odpověděl sám. Takže nechápu proc píšeš že tu Booka Shade jsou ten samý případ jak Ferry který tu už byl vícekrát.
Prostě ty pouze meleš z hladu a to nejen zde ale i jinde. Máš neskutečnou potřebu furt něco rádoby vtipně řešit a komentovat a přitom jediné co u tebe je tak to závislost na fórech. Tvůj mozek už ti nedovolí říci: k tomuto nemám co říci tak nenapíšu nic. Máš klasickou nemoc z internetu a potřebuješ se neustále ke všemu vyjadřovat i když je to ve velkém množství klasický off topic.
90% toho co napíšeš sou rádoby úsměvné sračky, které ale postupem času přestaly bavit a jediný kdo se jim snad ještě směje jsi ty sám. Stále se cítíš být tím rádoby vtipným a ke všemu vyjadřujícím se SHP? Dle mě jsi nemocný a měl by ses jít léčit. Nejlepší věcí jak docílit zpětného stavu je odpojit pc od internetu na pár měsíců. Moc lidem tu asi chybět nebudeš. Včetně mě.. Pokud ani toto už nechápeš mohu to napsat jinak.. Ale asi tu funguje cenzura takže by to stejně nevyznělo tak jak bych chtěl.. Děkuji ti za pozornost a doufám i když tomu nevěřím, protože tvá nemoc je v dalekém stadiu, že už mě nebudeš odpovídat. Není totiž na co.. Definoval jsi se tu za posledních x měsíců dosytosti..
5. 7. 2008 v 21:41 #90303mike_h
Člento se mi libi, jak nekdo nejaky (provareny) jmeno nezna, pac je totalne omezenej, tak proste nemuze pritahnout dost lidi sm2
5. 7. 2008 v 21:36 #90302andre
Členmoraváci do roudnice na krémy jezdili (jezdili tam i spešl vlaky), naopak nevím no, pražáci se mi zdají více línější… ale jak kdo,možná proto že jich je tam víc, tak je tam i víc líných sm3
5. 7. 2008 v 21:27 #90301SHP
Člendeivis: Booka Shade měli být snad na EBF a zrušili je tušim. Gus Gus jednou?
Zbytek neznám, psal jsem.
Ale opět to samé, přitáhnou tyto jména dost lidí?
Kolik dorazí Maďarů na Sashu? 50? sm15
Ale ve finále se uvidí až po zkončení akce. Takhle tu můžem blbnout do aleluja….
5. 7. 2008 v 20:22 #90296deivis
Člen5. 7. 2008 v 20:08 #90295deivis
ČlenAutor: beyond infinity (IP zapsáno) – hlavně ale pro Maďary je nej lakadlo Sasha a Digweed.
V Maďarsku platí za největší hvězdy taneční scény.5. 7. 2008 v 20:07 #90294deivis
ČlenAutor: SHP (IP zapsáno) – prosím než budeš cokoliv shazovat (kromě sebe) tak si nejdříve zjisti informace páč me přijdeš jako špatně řečenej vtip..
kolikrát tu byli Booka Shade? 🙂
kolikrát tu byli Gus Gus?
Coldcut – http://www.myspace.com/coldcut
Kasey Taylor – http://www.myspace.com/kaseytaylorvapour
Lexicon Avenue – http://www.discogs.com/artist/Lexicon+Avenue5. 7. 2008 v 20:03 #90293beyond infinity
Členbob napsal(a):
——————————————————-
> 2beyond infinity: Lokace podle mě není dobrá,
> kolik Slováků nebo Maďarů přijede? myslím, že je
> to špatný místo a pro mě jako pro pražáka je to
> skoro dál než Berlín…fakt vtipný…podle mě v
> roce 2003 bylo místo lepší, Poláci, němci, ale i
> ostatní…a k tomu line upu, Corsten přiláká víc
> lidí než S+D..jen můj názor, ale pokud S nevyprodá
> v Praze Meccu a má bejt hlavní hvězdou….ale
> nechci se tu hádatSlováků by mohlo přijet dost, mají to kousek. Pro pražáky to atraktivní není, to uznávám, ale ČR není jen Praha…
5. 7. 2008 v 19:29 #90290SHP
Člen4h společný set Sasha & Digweed – Ano, zajímavé, ale pro masy?
Ferry Corsten – Zajímavé, ale je tu často
Booka Shade – Ten samý případ
Gus Gus – Opět dokola
Coldcut – Neznám
Michel De Hey – A jedeme zase
Ladytron – Yop yop
Andy C – Kin kin
Kasey Taylor – neznám
Lexicon Avenue – neznámTohle není line-up pro party s frančízou Krýmfýldz
5. 7. 2008 v 19:05 #90284deivis
ČlenAutor: bob (IP zapsáno) – no nevím zdali je 70.000euro pod cenou a zdali to je realna cena. Nevím kolik si říká Tijs ale takovej CARL COX je teď na ceně 60.000euro. Minulej rok ho řešili na Hradhouse.. Stal 35.000euro a pote co se projevil zájem zvedl management cenu na 60.000 s tím že Carl si chce odpočnout a brat jenom par hraní mesíčně.
Takže asi takto to je s cenama. Navíc je tam dost velká položka: Auto pro DJe, šampaňské, hotel atd..
I toto sou nemalé ceny a pro nás smrtelníky naprosto nepochopitelné.Takové víno Dom Perignon Champagne ročník 1998 stojí cca 5500,-Kč 🙂
5. 7. 2008 v 19:03 #90283bob
Člen2deivis : Pro Dyka to sice reklama je, na druhou stranu, návštěvnost závratná není, lupeny seženeš na místě vždy, přesto to je pořád za stejno…nebo jinak, kdyby to o 10-15 euro zvednul, ty posluchače, co tam jedou teď, by přijeli stejně…a k managementu, myslím, že trhy, jako Čína, tam by stálo jet hrát i zadarmo, prodejem (originálůsm15)by se mi to mnohonásobně vrátilo….
5. 7. 2008 v 18:59 #90282bob
Člen2deivis : Ten Tijs bral snad 70 000 euro, což prý uzpůsobil hraní, tam, kam jel…z toho jsem vyvodil, pod cenou
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.