Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Creamfields 2008 opět v ČR
- Toto téma obsahuje celkem 772 odpovědí. Do diskuze (106 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
5. 7. 2008 v 18:58 #90281
deivis
ČlenAutor: bob (IP zapsáno) – management těchto DJs pošle nabídku a buď souhlasíš a nebo ne. Toto fakt neřeší. Nevezmeš? Vezme další to mi věř 🙂
5. 7. 2008 v 18:56 #90280deivis
ČlenAutor: bob (IP zapsáno) – ad Tiesto – NEJEL.. 🙂
TLFA – Dykova akce.. Prestižní. Pro Dyka je to reklama jak blázen a předpokládám že kdyby se platilo i jemu (což je samosebou blbost) tak by cena byla opravdu někde jinde 🙂
milan – ano jak říkáš. Nejde neustále dávat všechen čas do něčeho a poté nemít na nájem a tím i pomalu nežít.. Ono je sice hezké vybudovat to co Aleš B. ale z toho se fakt nenajíš..
5. 7. 2008 v 18:56 #90279bob
ČlenAbych to upřesnil, byl jsem vždy přesvědčen, že DJ nebo jeho management bere tolik, kolik je akceptovatelný pro obě strany, dle lokace…
5. 7. 2008 v 18:52 #90277bob
Člen2deivis: TLFL-The Love From Above….jinak to nevím, kolik si kdo řekne, o tom asi budeš vědět vícsm15, ale i tak, mám pocit, že se profláklo, že třeba Tiesto jel na turné po V-Evropě „pod cenou“
5. 7. 2008 v 18:50 #90276milan
Člendeivis – Co se SoL týče, v jednom rozhovoru s ním jsem četl, že letošek bere jako zlomovej ročník. Buď přijde dostatek lidí, nebo z toho vyvodí důsledky. Hovořil i o vynechání jednoho ročníku, nebo posunu jiným směrem…
No a co se týče festivalů, já si dávám jako každoročně přes léto party pauzusm0edit – TLFA – myslí asi The Love from Above
5. 7. 2008 v 18:49 #90275deivis
ČlenAutor: bob (IP zapsáno) – ano ale cena DJe je naprosto stejná to je ten rozdíl.
DJ dojede za stejnou cenu do Německa jak do ČR. Takže stále je tam ten markatní rozdíl.
TLFA je co?
5. 7. 2008 v 18:47 #90274bob
Člen2 deivis: Určitě, souhlasím, v zahraničí je drahý pití, ale jak říkám, tam je jiná parita….proto mě udivuje například TLFA, kterej už pár let stojí stejně, 15euro v předprodeji s takovym line-upem….když si vezmeš, že pivo stojí 5-6euro, je to směšný, hlavně pro místní….ten rozdíl počítáš ty, já, jako Čech, pro místní je to normální cena, u nás na fesťáku taky stojí pivo pade….jinak máš recht, hlavní roli hrajou sponzoři, ale nechce mi snad nikdo namluvit, že Creamfields není dobrá značka
5. 7. 2008 v 18:38 #90272deivis
ČlenAutor: bob (IP zapsáno) – ano souhlasím.. ale tam velky badget dělá také celkový merchandising.
Ten je v západní evropě na uplně jiné úrovní a odpovídají tomu také ceny.
Nedávno sem byl ve Vídni v Pyramidě na 10let M_nusu.. (Hawtin, Magda, Marc Houle, Troy Pierce)
Cena Redbul + 0.02l vodka mě stálo 7.5euro. Což je 190,-Kč !!!
Cena Redbul a Vodka 0.04 bude dle mě max 110,-Kč. To znamené 80Kč rozdíl a také rozdíl ještě v objemu vodky. Takže počítej rozdíl cca 130Kč na jednon pití Redbul&Vodka.
Vem si počet účastníků, sortiment a další věci a poté se dopátráš jak je to v zahraničí. Navíc je tu ještě jedna věc a to sponzoři. Bylo dost nabídek sponzorů, alespoň co jsem slyšel, ale vesměs všichni čekají jak dopadne první díl. Poté bude vše dle mě jinak a i lineup bude jiný..
Co se týká SOL nemá cenu se zde bavit, páč AB ještě ted platí dluhy za to co prodělal a dle mě ani teď mu to rozhodně nesype. Jen tu je jeden markatní rozdíl. A to že on už má myslím 10tej díl za sebou..
5. 7. 2008 v 18:28 #90270bob
Člen2deivis : Meccu tahám jen jako příklad, kolik Sasha dokáže v ČR zaujmout lidí…a je jasný, že klub je dražší,tady se o náklady na něj podělí i lidi, co přijedou za někym jinym, na nákladech se nepodílí 500lidí, ale 10tis., a ohledně 750, já bych bral lupen na místě za 1100, koukni do zahraničí, kde je jiná parita kupní síly a i dvoudenní fesťák vyjde skoro stejně….ale to je jedno..
5. 7. 2008 v 18:26 #90269deivis
Člen5. 7. 2008 v 18:21 #90268deivis
ČlenAutor: bob (IP zapsáno) – ano také cena byla do Meccy 750,-Kč 🙂
Teď máš za tu cenu o moc více…4h společný set Sasha & Digweed
Ferry Corsten
Booka Shade
Gus Gus
Coldcut
Michel De Hey
Ladytron
Andy C
Kasey Taylor
Lexicon Avenuea x desítek dalších.. Co na tom stále nechápeš a proč sem taháš Meccu je mi záhadou..
to je ten markatní rozdíl 🙂
5. 7. 2008 v 18:15 #90267bob
Člen2beyond infinity: Lokace podle mě není dobrá, kolik Slováků nebo Maďarů přijede? myslím, že je to špatný místo a pro mě jako pro pražáka je to skoro dál než Berlín…fakt vtipný…podle mě v roce 2003 bylo místo lepší, Poláci, němci, ale i ostatní…a k tomu line upu, Corsten přiláká víc lidí než S+D..jen můj názor, ale pokud S nevyprodá v Praze Meccu a má bejt hlavní hvězdou….ale nechci se tu hádat
5. 7. 2008 v 18:13 #90266deivis
ČlenAutor: SHP (IP zapsáno) – ano je to čvtrtý díl.. Ale v režii nové agentury první, který nemá s předchozíma nic společného.
Sasha a Digweed by zde sami o sobě stály na akci 750,-Kč… 🙂
Zde je x stagei. KAždý si najde svoje. Live stage.Autor: beyond infinity (IP zapsáno) – pravděpodobně ano. stačí jednoduše spočitat… 10.000 * 750Kč (což je nejnižší vstupné) a vyjde ti 7.500.000,-Kč
První díl se dělá takový aby se neprodělalo a aby vše co se slibuje bylo na 100% splněno a také aby se hned na prvním díle neprojeli dvoje kalhoty a mohlo se pokračovat. Co já vím tak pořadatel sám o sobě chtěl jiné jména. To že některá couvla a nebo řekla že nevystupují a přitom dali přednost o dost tučnějščím honorářům z Německa či Holandska to nemá smysl rozebírat..
Priorita pořadatele zvládnout úspěšně 1díl pod jeho vedením a poté pokračovat..5. 7. 2008 v 18:07 #90264beyond infinity
ČlenLokace je dobrá, s lajnou souhlas
5. 7. 2008 v 18:00 #90261SHP
ČlenBeyond Infinity: No já si myslim, že počítali s návštěvníky i z okolních států. mekni na zahraniční weby, předprodej tam běží. Lokace je imho špatně zvolená, narozdíl třeba od zmiňovaného Polska. Podle mě špatně dopadla lajna. Nevím, kd osi vyloženě přijde na své. Kromě Sashy a Digweeda, mi tam nepřijde vyloženě nikdo ze špiček. O Corstenovi a těch techno DJ lze polemizovat.
V porovnání se SOL to bude propad.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.