TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Creamfields 2008 opět v ČR

• Toto téma obsahuje celkem 772 odpovědí. Do diskuze (106 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 316. až 330. (celkem z 784)
  • Autor
    bob
    Člen

2deivis: Ano, neznám Mersey agency a ani mi to nechybí…..to ovšem nevyvrací nic z toho, co jsem již řekl, krok do neznáma to je, Břeclav nebyl moc dobrej tah a ten lupen na Nature one je téměř za stejný prachy…takže tak….

Mě by hlavně zajímalo jestli bude těch 10 000 stačit na to aby se konaly i další ročníky…

bob: Břeclav je mínus hlavně pro čechy z čech (lol, nevím jak to napsat líp), oni hlavně počítají s moravou, západním slovenskem a severním rakouskem. Jako ten potenciál tam určitě je, otázka zda se podaří ho využít…

SHP
    Člen

deivis: Jasně vtip, neboj.

to že ma areal kapacitu 30.000lidi je jina. ono se take pocita ze postupne poroste pocet navstevniku s kazdym dilem..

Není tohle už čtvrtý díl?

deivis
    Člen

Autor: bob (IP zapsáno) – tak kdo je organizator se da precist.

Mersey agency a Slovakiapromotion 🙂
    Jaké mají akce za sebou se dá vygooglit. Je jich mnoho a mnoho úspěšných.. Cream také neprodá licenci jen tak nějakému nazdárkovi..

Ale třeba Slovakiapromotion má asi největší vliv na dění na Slovensku a hodně zasahuje i do Maďarska..

deivis
    Člen

Autor: Sanchez (IP zapsáno) – demence je nemoc. zdali je dementni se da polemizovat. a to ze tu tak vytupujeje pouze jeho vizitka 🙂

SHP – to s leošem byl pokus o vtip že…..
    .
    .
    .
    už sem ho pochopil super sm15sm15

iamek: To že je 4.000 dobrej predprodej tyden pred akci to si nemyslim sam.. Osobne vzdy na místě 1/2 a predprodej 1/2.. Aspon za tech x let c o to sleduji.. Navic je tyden pred akci a predprodeje budou ted vrcholit a sam promoter rekl že ceka 10.000 lidi takže to tak vychazi..

to že ma areal kapacitu 30.000lidi je jina. ono se take pocita ze postupne poroste pocet navstevniku s kazdym dilem..

bob
    Člen

To je fakt, koho v ČR láká Sasha a Digweed…pokud se nepletu, Sasha v ČR nevyprodá ani Meccusm15sm15, Břeclav, další mínus, který organizátorům nevyšel-díra světa, kam vyjede pár bratislavskejch….a za ty prachy, no nevim, za stejný prachy mám skoro lupen na Nature one….takže tak a o úrovni organizátorů vím taky prd, zato třeba v PL je to je sázka na jistotu. Dokud nebudou organizátoři v ČR soudný, maj u mě, a jak koukám i ostatních útrum. Tečka

SHP
    Člen

Sanchez: Sežer moje hovno

iamek: Co čekám? Debakl.

iamek
    Člen

SHP: Co cekas stimhle line upem ? Jinac +1 sm11

Sanchez
    Člen

nema ten hardstyle nakej vliv na demenci ?

2Deivis: jestli Ti rika skrcku tak mu rikej buřtesm15

SHP
    Člen

deivis: Yo šmoulo. Na svoje vyjadřování mám trademark, takže bacha, nebo se setkáš s právníky Leoše Mareše. O tom že se vícežánrovej se dá polemizovat. Možná znáš něco z techna a tý sračky, kterou nazýváš trance, ale jinak si mimo jak vyhulenej křeček v metru. Aneb jak promotér napsal, že se bojí aby na Trance Energy nebyl Neophyte, velké el ou el sm15

So piss off bitch

deivis
    Člen

Autor: SHP (IP zapsáno) – tak si jezdi do Polska. Ja si počkám na první díl v režii Mersey…
    Nemam v palici zabedněno jak ty.. Sem vícežánrovej a nemam v palici zabedněnej jen trance a ten tvůj bulshit typu angerfist…

btw proč používáš ke svému vyjadřování berličku typu skrčku? 🙂
    Na víc se tvé ego nezmůže nebo proč?

Sq4Raa
    Člen

SHP: +1

SHP
    Člen

deivis: WTF skrčku? Proč bych měl dělat něco takové? Ani mě nehne. Já dělám co dělám, stejně jako druzí dělají něco jiného. Smát se můžu čemu chci. Jinak z toho že Creamfields opět projedou je mi v podstatě celkem buřt. Polské mutaci se daří obstojně, na té jsem byl a vše tam klapalo jak mělo, včetně návštěvnosti.

deivis
    Člen

Autor: SHP (IP zapsáno) – zvedni prdel a začni dělat něco podbného, at se také mohu zasmat jak projedes.. ty jsi fakt obcas dost mimoza.. nevim co je k smichu na tom ze nekdo prodela.. navic kdyz dela neco poctive a snazi s enabidnout kvalitu, ktera tu obcas neni..

deivis
    Člen

4000 je docela solidní předprodej. Na spoustu halových akcí a festivalů se prodá o dost méně. Navíc je týden do akce kdy předprodeje vrcholí a nabírají na intenzitě.

Pořadatel počítá s 10.000 návštěvníků. Což je dle mě dost realné číslo.

Navíc v lokalitě v jaké to je bych předprodeje moc neřešil. Spousta lidí ze zahraničí si koupí lístek na místě. Pro ně ta cena je dost nízká..

Možná kdyby jste měli více informací o jiných festivalech a předprodejích tak byste to zde tolik neřešily..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 316. až 330. (celkem z 784)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.