TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Creamfields 2008 opět v ČR

• Toto téma obsahuje celkem 772 odpovědí. Do diskuze (106 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 346. až 360. (celkem z 784)
  • Autor
    alexx
    Člen

SHP: mno néé asi sm15 …. inFerda za mnou vyskakal na kopec z toho schranz stanu a libol si, jak Pet Duo hrají výborně .. dal si pivko a odskákal zpátky sm15sm15sm15

Pawouk
    Člen

Leger by mohl hrat az po Corstenovism16 to bych si uzil vicsm5

SHP
    Člen

inFerda: Tak kdyby si nebyl skoro celej den na schranzu, tak by se ti tam líbilo sm16

inferno
    Člen

SHP

Anče ani M.I.K.E. jsem za celé DV neviděl, takže tím to určitě nebylo 😀 HQ stage se svou atmosférou byla popravdě i pro mě velkým zklamáním… Djs včetně Biomehaniky bohužel taky

M.i.k.e
    Člen

taková Q-dance stage na ML je neskutečnej masakr…to prostředí mě tam prostě naprosto dostalo a atmosféra tam byla o 100% lepší než na ty hard stageii na DV…ale to už je dost OT…

M.i.k.e
    Člen

SHP : já myslim,že my sme to vyřešili na výbornousm16…btw,já sem celý DV byl víceméně sám,jelikož sem poletoval po všech stageích…jako hudebně to bylo povedený,ale zklamalo mě to tou atmosférou a i prostředí sem čekal víc cool…jak řikám Mysterylandu DV z mýho pohledu nešahá ani po kotníky…
    letos bych spíš než DV dal opět SB,ale bohužel nebude za cosm9sm9sm19

SHP
    Člen

M.i.k.e. : To je tim, že jste s Ančí jeli s tim nepravým sm16

Kdybyste byli s náma na HQ stagi, tak byste byli nadšeni sm4

mike_h
    Člen

Melt ma letos bezkonkurencne nejnadupanejsi lineup.. a je za rohem..

M.i.k.e
    Člen

SHP : věc názoru…podle mě DV stačí jednou…na mě zrovna velkej dojem neudělalo…když už fesťák,tak mysteryland…

SHP
    Člen

Voky: Tak stačilo si trošku našetřit, Dance Valley, za to stojí, je to taneční ráj….

Anonymní uživatel
    Neaktivní

já žasnu nad tim, že hlavní hvězdy creamů pro celou střední evropu sou jen tak mimoděk zmíněný na těch polskejch

Paya
    Člen

podle očekávání: CF CZ = jen a pouze Ferry …

dance-girl
    Člen

tak 12.7. jsou třeba taky Colours of Ostrava s Koop, Goldfrapp a Sinead O’Connor…sm3

Voky
    Člen

SHP no tak dyš mi to zacáluješ tak pojedusm15…ale sem holt chudá studentka a asi lupen na Cream neprodám za 3 litry (bo kolik to stojí) abych sváma mohla ject na DV….ˇ

PS: prodám lupen na Cream Central Europe za 3000Kč je to jedinečná a neopakovatelná nabídka tak neváhejtesm0 Kdo nekoupí ten prohloupí!!!…levněji NIKDE neseženetesm15….a jako bonus při objednáfce do 30 minut obdržíte The Best Of Eva a Vašek!!!

mike_h
    Člen

nj, pure tranceri si v tom lineupu aby dvakrat nevyberou..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 346. až 360. (celkem z 784)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.