TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Creamfields 2008 opět v ČR

• Toto téma obsahuje celkem 772 odpovědí. Do diskuze (106 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 376. až 390. (celkem z 784)
  • Autor
    M.i.k.e
    Člen

já to beru vyloženě jako věc na vyřádění…spíš tak pro prd.el…jako se na plesech nejvíc blbne na Což takhle dát si špenát,tak tady je to tohlesm15

dance-girl
    Člen

Náhodou, já bych si na to s chutí zařádila sm11sm2sm16 Ještě vzít nějakej lidovej kroj, aby to bylo stylový sm0

Nulda
    Účastník

Andrews napsal(a):
    ——————————————————-
    > ^^ Taková zrychlená diskoška, lol… Dobrej shit.
    >
    >
    > sm15

sm15sm15sm15 asi tak

deivis
    Člen

Autor: Andrews (IP zapsáno) – Asi tak.. 🙂
    Nic horšího v taneční hudbě pomale neznám…

Jestli toto není výnmaz mozku tak co je? Je jedno jestli bušení a 150BPM a nebo toto..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

^^ Taková zrychlená diskoška, lol… Dobrej shit.

sm15

milan
    Člen

deivis – Tohleto se mi líbí na Kroechrovi :

Není to totiž vyloženě schranz..Mě jde u něj spíš o předělávky. Udělal remix třeba od Bailanda, Born slippy, Boney M, Super maria a dalších..Jeho set není vyloženě výmaz mozků, jak u ostatních techno/schranz djs.

deivis
    Člen

Autor: prochi (IP zapsáno) – btw tobě to ale jak koukám nedá hodně spát. řeknu ti to takto: Spát můžeš klidně, času je ještě dost do začátku festivalu 😉

deivis
    Člen

prochi – na to jak vše víš nechápu co aktuálně řešíš.. myslím že to Pavel Tesař řekl dosti jasně jak to je.

Vše jde přes Liverpool a prostě oni si diktují ceny atd. Ne vše je v rámci možností.. Takže prosím zbytečně neryj. Nikdo tě nenutí sem chodit..
    Na tu cenu a na to jaký je lineup je to libové.

Fox – Aha a kdy ty jména budou hrát?

od 23:00 03:00 Sasha Digweed
    Poté Corsten.. A před 23hodinou Je tam Leger. Navíc na hlavní stage Booka Shade, Gus Gus a Cold Cut na další Lexicon Avenue (všichni 3) a na techno stage Michel De Hey..

Ja osobne rád ulehčím nohám, než přecházet. I dkyž asi budu muset.. Pokud bude čas..

prochi
    Člen

nexus ja uz bych neveril nicemu,to se meni jak se to prave hodi…..najednou je o jedno UK jméno méně na live stagi

Fox Mulder
    Člen

Neni těch stagí nějak málo? Vždycky jich bylo víc, ne? No na to, že se to snaží bejt „středoevropskym festivalem“, tak mi to přijde poměrně slabý.. sm7 Vždycky to bylo líp nabušený. Aspoň na tý global stagi bych očekával víc hvězdnejch jmen..

nexus666
    Člen

No co já vidím tak tam ma na Live stage byt jeste nekdo z UK.. sm2

Nulda
    Účastník

M.i.k.e
    Člen

podle mě taky už nic dalšího netřeba.Corsten a hlavně SASHA b2b s DIGWEEDem…omgsm10sm5

deivis
    Člen

Autor: Nuld@ (IP zapsáno) – osobně o ničem nevím. Vše duležité zveřejněno „zatím“.

Rozhodně bych se na další jména nespoléhal. Dle mě nejsou potřeba..

Nulda
    Účastník

ono má být ještě ňáký hlavní jméno sm10 jako by tohle nestačilo

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 376. až 390. (celkem z 784)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.