TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Creamfields 2008 opět v ČR

• Toto téma obsahuje celkem 772 odpovědí. Do diskuze (106 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 421. až 435. (celkem z 784)
  • Autor
    deivis
    Člen

Autor: Andrews (IP zapsáno) – zatím oficialne zvlast, ale muj dojem je ze budou hrat 4-5h set spolu.. Ale to je jeste ted ve hvezdach..

Lukin_
    Člen

Uff jako jména to jsou lákavá ale budu uvažovat jestli pojedu

ondrab
    Člen

tak kdyz ale vidim na techno stagi, ze brazilec je wehhba nebo jak se to pise….tak asi budem musem ozelet hawtina a vatha..pac to asi fakt budou preach s fisheremsm9sm9sm9

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Jen nechápu, jestli Sasha s Digweedem budou hrát zvlášť nebo spolu? Doufám, že spolu, jestli to bude jinak, tak to bude největší promotérská chyba ever.

hoky
    Člen

hm tak to si dám líbit Ferry na creamech společně s Sashou a Digweedem navíc se ukáže i Corvin takže nakonec asi vyrazím

ondrab
    Člen

deivis:jj..vsak jo..a vim, ze kazdej rika neco jinyho, uz jenom ty reklamy co hrajou v radiich na jmena, ktery vubec nikdo nikdy nepotvdil..

deivis
    Člen

Autor: ondrab (IP zapsáno) – mě jen udivuje jistota zdrojů.. ty jo kolik ja slysel jsem uz..
    tim nevyvracim ani nepotvrzuji co je zde napsano. pockam si az to da ven oficialne poradatel..
    pak o tom budu teprve mluvit

ondrab
    Člen

deivis:samozrejme musis pochopit, ze to tady nemuzu rict ne?;)..ale tak treba nemam pravdu…pouze verim tomu co mi bylo receno..a timto koncim tuto debatu…za par dnu ci tydnu se ukaze jak to budesm0

deivis
    Člen

Autor: ondrab (IP zapsáno) – me by zajimal tvuj zdroj. ja sem primo u nej a vim ze 100% jeden DJ z prvnich trech neni vubec jasnej, tak jaktoze vis ty ze je jasnej..

Jestli tohle vyjde, tak nemám co řešit – jedu…sm11

ondrab
    Člen

.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

já usínám u techna a psytrancu, dejte s tim pokoj sm12

sasha, digweed, ferry, booka shade, leger, to je neuvěřitelný, jestli je to pravda

iamek
    Člen

ondraB: Ti co jeli na RMI tak to vi snad vsichni ne? 😀

deivis
    Člen

Autor: ondrab (IP zapsáno) – aha.. tak takovych zdroju se ke me dostalo 😀

ondrab
    Člen

.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 421. až 435. (celkem z 784)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.