TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Creamfields 2008 opět v ČR

• Toto téma obsahuje celkem 772 odpovědí. Do diskuze (106 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 784)
  • Autor
    deivis
    Člen

Autor: dance-event (IP zapsáno) – slušně?
    běž do p.r.d.e.l.e.

Ale to je docela trapná a chabá náhrada za nesplnění slibů. Já měl to štěstí že jsem se nezůčastnil, kvůli práci. Ale vylepit litr za lístek a nedostat za to slíbený program, to je přece podvod a lživá reklama, a obchodní zákonník nezajímá žádný špatný počasí.

prochi
    Člen

mimochodem předběžně asi vypada,že příští rok cream bude,protože tesař nabídl slevu 30 % na příští creamy všem co mají vstupenku z letošních(aspon to je na techno.cz)

Jissiette
    Člen

To deivis: no jestlis to byl ty, bavila ses tebou druha polovina nasi particky, kluk a holka, proto jsem v te vete pouzila mnozne cislo, protoze to nebyl primo muj vlastni zazitek (v te dobe jsem uz rozdychavala v red zone svuj prichazejici hystericky zachvat, ja se totiz strasne bojim bourky :P)

vyrys
    Člen
    Sq4Raa
    Člen

Newman napsal(a):
    ——————————————————-
    > Ano, Star_Guitar je opravdu žena, můžu
    > potvrdit!sm15

Prosím? sm15

Magico
    Člen

Podobnou bouřku jsem zažil na posledním Cosmicu….ty bouřkové mraky byly už z dálky načervenalé. Už v tu chvíli jsem věděl, že to bude masakr.

deivis
    Člen

Autor: Jissiette (IP zapsáno) – nebyl jsem ten technik s baterkou na čele a nebo v ruce já? 🙂 Protože nějakým lidem sem to na Global stagei říkal a posléze i vykazoval hodně moc opilého mladíka ze stage dolů, který se tam přes zábrany dostal a byl zralý si tam v té tmě něco udělat.

Monique
    Člen

nejprv sme chtěli vodu …. a pak už jí bylo až moc sm15 sm15 sm15 sm13

andre
    Člen

překlad textu nieelseho: zbylo mi hodně lístků (rozuměj překupnických), které už jsem večer nestihl prodat, protože přišla vichřice a bouře a nikdo nový už v takovém nečase nechodil… sm3

Jissiette
    Člen

Hlavne to prosim vas neprestavejte resit vy, co jste tam nebyli.

Muzete mi verit, ze videa ani zdaleka dostatecne neukazuji, co to bylo za apokalypsu. Cimz nechci hajit poradatele, protoze ackoliv prirozene nemohou za pocasi, rozhodne meli na triku nasledne reseni situace, a to nezvladli. Ci se snad povazuje za standard, ze se o situaci dozvidame od techniku, co sklizeji aparaturu?

Pred bourkou luxus, po bource … uz se mi tam nelibilo. V zadnem stanu se nehralo nic adekvatniho tomu, na co jsem tam prijela, a na minimal teda nevydrzim parit celou noc :/

Felipe
    Člen

Newman>> ja jsem si na festak nestezoval, jen jsem konstatoval, ze priste by mel poradatel, kterykoliv, lidi informovat, co se bude dit dal… S tim, ze se pak uz nehralo na hlavnich stagich, jsme souhlasili, tam nebylo pochyb.
    Nejlepsi byl ale paintball, doted mam hezky modrakysm15 a taky trampolina sm17 a skakaci botysm0 jeste chybely nejaky ctyrkolky, nebo tak necosm13
    Star_Guitar>> tak si to precti v zenskem rode a mas to!sm4

Newman
    Člen

Ano, Star_Guitar je opravdu žena, můžu potvrdit!sm15

a já jsem žena! sm15

Newman
    Člen

Felipe: souhlas s první větou, ta druhá je imho kravina sm17 Větru a dešti neporučíš, CF smetl vítr, stejně jako může vítr zaúřadovat kdekoliv jinde v ČR/Evropě/světě.

edit: aha, tys to mezitím upravil sm3 Kravinou jsem myslel tu větu, že příště radši jet na jiný fesťák. V tom případě doufej, že příroda se nerozhodne zničit i další open-air, pořadatel za to opravdu nemůže sm16

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 784)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.