TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Creamfields 2008 opět v ČR

• Toto téma obsahuje celkem 772 odpovědí. Do diskuze (106 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 511. až 525. (celkem z 784)
  • Autor
    Sq4Raa
    Člen

Švédský housíkáři s finskou vodkou. Co víc si přát?

prochi
    Člen

ale přál bych si aby se objevila na creamech swedish house mafia…..to co předváděli na creamech v polsku……6h b2b2b set s flaškama finský vodky v ruce

Sq4Raa
    Člen

Tak Armin je kabrňák, že jo…

prochi
    Člen

SHP: jenže to něco zajimavejšího nebude zajimavý pro Creamy

Sq4Raa
    Člen

prochi: Zase oni málo peněz nemají a budou už tak zlitý, že nevím, jak by hráli :_)

prochi
    Člen

takovej Armin když jsem se nedavno prodiral myspacema zvládne i 3 hraní za noc v UK

Sq4Raa
    Člen

SHP:+1

SHP
    Člen

Určitě ale ne headlinery a v noci se děje něco mnohem, mnoheeeem, mnoheeeeeeeeeeeeeeeeeem zajímavějšího B-]

prochi
    Člen

já bych odpověděl na tvuj příspěvek dvěma slovy: Money talks

Sq4Raa
    Člen

To máš pravdu, ale osobně nevím, jak moc se chce DJům opouštět DV třeba ve čtyři odpoledne. A aby zas všichni přilétli v jednu ráno…Určitě je ale reálné někoho přivézt imho.

prochi
    Člen

opravte mě jestli se mýlím,ale není náhodou Dance Valley přes den a české creamy převážně na noc?narážím na to že to by naopak mohlo být výhodou pro creamy,protože dance valley zaplati djs kteri prileti treba i ze zamori,nebo i jiných zemí a creamum by stacilo bookovat jen letenky z holandska…..myslim že djs by nemuseli dávat přednost jednomu před druhym

Paya
    Člen

ještě dodatek: There’s Still Only One God 😉

Yes, Yes, Yes, Yes … Raise Your Fist For … :oD ach, už jsem se zase nechal unést :´-))

Paya
    Člen

especially 4 Prochi 🙂 yeah, Paya the hardcore dominator still trust 😀

Josh: souhlas – většina DJs při totožné nabídce přece dá přednost DV a ne CF CZ …

prochi
    Člen

kurna a ja ziju v predstave že to stojí 3900 kua,tak sry hoši,sry dave…ale i tak nebude DV levný

SHP
    Člen

Že by cena pro studenty? :oD:oD:oD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 511. až 525. (celkem z 784)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.