TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Creamfields 2008 opět v ČR

• Toto téma obsahuje celkem 772 odpovědí. Do diskuze (106 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 526. až 540. (celkem z 784)
  • Autor
    Starf
    Člen

prochi: to mas spatny info ty, TE stoji 2900Kc… jestli si tam dejv neco pridava, tak maximalne par korun

prochi
    Člen

2 shp: ano 3900 Kč včetně vstupenky

SHP
    Člen

2 prochi: O tom nic nevím, o TE se nezajímám, ale že by stál 4K :-O

prochi
    Člen

jenže dave asi trochu zdražuje když zájezd TE stoji tolik co minuloroční DV,přitom tam je ale dražší vstupny…..

SHP
    Člen

Psal jsem většina…..

SHP
    Člen

Prochi: a) love, oki beru z5, chválim, keep trying
    b) to je už n+co jiného.

Jinak já si na zahraniční akce šetřím třeba dva nebo tři měsíce dopředu 😉

Jinak DV s Dajvem stálo necelý 4k a jedinej, kdo jel loni jenom na něj byla Winnie :oD:oD:oD

prochi
    Člen

jenže břeclav mám kousek,takže ušetřím hodně za dopravu a lístek chci koupit v nižší cenové relaci,hned jak se objeví první jména,ono k dopravě na DV musím připočítat ještě dopravu do Prahy,takže dalších 500 navíc,pak doprava na DV+ lístek….aspon 5000,když TE sdavem stojí 3900 tak DV nebude stát míň,ale víc…..takže 4500-5000Kč+ zpáteční do prahy 500 Kč……a ceny pití a jídla budou určitě uplně jinde než na creamech…..takže abych si tak minimalne připravil 6000 Kč……spočitej si jak dlouho bych na to vydělával s 50 Kč na hodinu,a nezapomen na to že můžu pracovat jen o víkendech,páš přes týden mám školu…..

ještě mi pak povídej,že kdo má na creamy,má i na DV

SHP
    Člen

2 urorkinator: Většina z toho jsou irelevantní informace. Důležité je to, že vydělávám tolik abych mohl jet na pahdy. A podle mě většina lidí, co má na Creamy, má i na DV 😉

prochi
    Člen

už jsem se několikrát pokoušel najít brigádu…..už jsem i dojížděl 15 km kvuli brigade s 45 Kč/h,jenže to šlo jen přes léto,vyměnil se ředitel a pro priste už pro mě práce nebyla,dělal jsem i za 50 Kč/hod,tak mi prosim nevypravej,že jsem nemakačenko

SHP
    Člen

2 Prochi: Nevim, tvůj okres neznám, ale že by se tam nedala vůbec sehnat práce nebo brigáda? To se mi opravdu nezdá. Holt by nebyla tak dobře placená. A tohle už je OT. Vše co sem měl na srdci. Z tvého příspěvku mi prostě vyplunulo: Já bydlim na vesnici, nemám možnost sehnat peníze. A jelikož znám spoustu lidí z vesnice, kteří pracují, tak jsem chtěl reagovat.

SHP: prostě jsou lidi, kteří na to nebudou dělat, ikdyž maj možnost…a ti looseří, kteří na to dostávaj od maminky…ty bych na takový akce nepouštěl….protože se tam akorát ožíraj a dělaj bordel :_)

prochi
    Člen

SHP napsal(a):
    ——————————————————-
    > Nemusim znát každou vesnici, malý město, díru, bez
    > urážky
    >
    > A navíc, neříkej mi, že v nějakym okresnim městě
    > by pro tebe práci neměla. Výmluva!!!! Že by si byl
    > zhýčkaný desetitisícovýma dárky? X[]

vzhledem k tomu že tam práci nenajdou pomalu ani normalni lidi,protoze je v regionu pomerne vysoka nezamestnanost,tak brigada je skoro nerealna……..

nech si tu zhýčkanost,bavili jsme se o tom na ICQ,ne nejsou desetitisícové,to že jsem ti řekl že 2 krat do roka(na vánoce a narozeniny) dostanu od otce dárek…….

jinak jsme tu ale hodne OT,pokud si chces podiskutovat tak nemusíme to řešit tady,ale přes ICQ

a jestli to považuješ za bullshitní kecy nemakačenků,tak promin nemáme se o čem bavit…..

SHP
    Člen

2 urorkinator: No já jsem veřejně poradil všem, ať jedou na Dance Valley. Potom jsem poznamenal, že to není tak drahé a nakonec jsem vyfuckoval bullshitní kecy nemakačenků…..takže asi tak. Ještě něco si vyřikáme? 🙂

SHP : no já ne :_)

SHP
    Člen

2 urorkinator: Kdo se povyšuje, že je z většího města?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 526. až 540. (celkem z 784)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.