Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Creamfields 2008 opět v ČR
- Toto téma obsahuje celkem 772 odpovědí. Do diskuze (106 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
17. 1. 2008 v 20:29 #62233
urorkinator
Členuž to killněte…zbytečný se bavit o tom kdo na to má a nemá…..někomu se prostě chce na DV a za DV dát ty peníze a někomu za Creamfields, tečka konec …a to, že někdo jede na DV a nejede na Creamfields a povyšuje se tim nad ostatní, ať už jsou ze sebemenšího města, tak to je vážně humus :_)
SHP: …proč se dřít v práci celý měsíc -na akci která trvá den a je v zahraničí, kam cestu sežerou další dva dny? asi takhle…pro některý lidi je to prostě moc, proto tam nepojedou…a ikdyž jsou fandové té či oné music….přesto je to prostě moc…a jak jsem psal výše, člověk to prostě neoběhá všechno a nevyužije celý potenciál akce a když zrovna třeba bude na někom, kdo ho nebude bavit a chtěl na něm být…a pak byl i jiný, na kterém chtěl být, tak ho to bude mrzet mnohem víc….a proto je někdy lepší si to rozmyslet a jet raději na něco menšího
17. 1. 2008 v 20:13 #62231SHP
ČlenNemusim znát každou vesnici, malý město, díru, bez urážky
A navíc, neříkej mi, že v nějakym okresnim městě by pro tebe práci neměla. Výmluva!!!! Že by si byl zhýčkaný desetitisícovýma dárky? X[]
17. 1. 2008 v 20:07 #62230prochi
Člennech si tu ironii prosím ano?osvěž si zeměpisné znalosti,prospěje ti to
17. 1. 2008 v 19:49 #62229SHP
Člen2 Deivis: No tak doufám, že pro mě ty nejméně zajímavé 🙂 Samozřejmě, že chci na DV vidět a slyšet nové interprety.
Jinak si myslim, že DV je věc reálná pro většinu z nás, díky Dejvově partybusu. Samozřejmě kromě chudáků studentů, co bydlej někde u hranic nebo kde že….
A porovnávat jednu party s druhou rozhodně není OT
17. 1. 2008 v 19:05 #62221prochi
Členhele jako nechte si ty kecy s tim že se mi nechce dělat,zkuste si jet do malýho města kde bydlím já(Kroměříž) a zkuste najít jako student STŘEDNÍ školy vydělávat peníze……
Jinak jste tu s DV OT,založte si vlastni topic……..
jinak podle info na rave.cz se mají první djs objevit už v pátek ráno
17. 1. 2008 v 16:35 #62202urorkinator
Členandre : uvidíme 🙂 ale DV prostě co jméno to hvězda, asi tak – kdežto Creamfields, podobně jako SOL, tak má těch extra jmen jen kolem dvacítky – ti ostatní třeba mohou být dobří, ale člověk raději pujde na ty osvědčené – takže tamti jakoby tam nebyli
17. 1. 2008 v 16:14 #62199andre
Členurorkinator: Creamfields bude mít určitě minimálně 50 DJs, spíš víc (ke 100)… Kolik bude těch úplně top je otázka…
rejpavě jsem to nemyslel 😉17. 1. 2008 v 16:11 #62198urorkinator
Členandre : trabanta jsem dal do uvozovek… měl jsem na mysli to, kolik toho trabant oproti bmw nabízí na objevování… creamfields bude mít max 12 DJs z toho 5-6 jich možná bude stát za to a to bude akorát … DV jich tam má snad 40 😉 a z toho minimálně 20 je dosti kvalitních …nepočítam to přesně, takže rejpat nemusíš
17. 1. 2008 v 16:09 #62197Palda61
ČlenGizmo napsal(a):
——————————————————-Předpokládám, že jsi po absolvování povinné školní docházky
> (8-9let) nastoupil do uhelných dolů 🙂:oD:oD:oD
17. 1. 2008 v 16:05 #62196Gizmo
Člen3500 je sice zajimavá cena ale přesto se obávám, že pro mě nereálná (a to jsem pracující a bez nějakých monster výdajů). Ano priority jsou jinde – 3500 je a) spojka do auta b) batery grip+ pasek na snažší držení foťáku c) dobrej základ na obměnu jednoho skla za lepší d)Splátka stavebního spoření na 1 měsíc e) víkend s polovičkou na příjemném místě… a to nemluvim o tom, že ty prachy stejně ve výsledku třeba taky prokalim na větším množství menších akcí kterých se tu urodilo dost 🙂
(btw: vážně myslíš že studenti jsou studenty jen proto, že se jim nechce makat ??? Předpokládám, že jsi po absolvování povinné školní docházky (8-9let) nastoupil do uhelných dolů 🙂
17. 1. 2008 v 16:04 #62195andre
ČlenCreamfields není žádný trabant! CFCE jsou tak možná bmw s novým výrobcem motorů na poli osobních vozidel 🙂
k těm pracujícím studentům – ono hodně záleží KDE kdo studuje – třeba ze zkušeností v Praze slušně placenou brigádu není problém sehnat, zato na Ostravsku budeš dřít jak Bulhar a výdělek o ničem…. (alespoň tak to za mě před pár lety bylo….)
17. 1. 2008 v 15:58 #62194dance-girl
Členurorkinator: +1, přesně 🙂
17. 1. 2008 v 15:53 #62190Sq4Raa
ČlenJá osobně bych raději stihl tři nabušený stage s pocitem, že další čtyři jsem nestihl, než bejt jinde na sedmi, kde ale nebudou taková jména. Ale je to jen příklad, neříkám, že budou Creamy slabý.
17. 1. 2008 v 15:39 #62184urorkinator
Členinferno:
a kdo tebe živí? nějakej sponzor, ne?…já jsem student…pracovat chci…a stejně bych na tyto akce neměl… a navíc, na akcích typu DV, člověk ty DJe stejně nestihne všechny …je to něco jako si koupit bmw a mít ho jen na 3 dny … proto dam radši přednost „tranbantu“ v podobě Creamfields kde je jistá kvalita ale míň součástí…tudíž i míň věcí co člověk může objevovat, aby byl plně uspokojen…prostě a jednoduše, nejde využít ten potenciál toho co to nabízí …ale je pravda, že jsou lidé, kteří paří na jedné stagi a baví se tam, ikdyž hrajou dechovku,…ale to myslim, že pak trochu postrádá smysl
17. 1. 2008 v 15:30 #62182deivis
Členinferno – ano proto me to prislo napsane dost drsne.
SHP – vidis… a proto je to jeste vice super pac nektera jmena letos budou tu.. a nemalo..
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.