TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Creamfields 2008 opět v ČR

• Toto téma obsahuje celkem 772 odpovědí. Do diskuze (106 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 556. až 570. (celkem z 784)
  • Autor
    inferno
    Člen

deivis

DV se dá navštívit za cca. 3.500. Já jsem přesvědčen, že to není nijak závratná částka pro lidi, kteří tam opravdu chtějí. Ať pro pacující, či pro studenty. Mířil jsem tím hlavně na studenty, kterým se většinou pracovat opravdu nechce.

Jak píše hellman, je to taky otázkou priorit. Hellman nepíše, že na to nemá, protože dává peníze do jiných věcí. Ty pořádáš své akce a ty jsou pro tebe prioritou.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Josh napsal(a):
    ——————————————————-
    > S tím souhlasím,postavit si nezaběhlý festival
    > proti gigantu ,jako je DV, no way…

Creamfields jsou nezaběhlý festival? Jak může DanceValley, které je v Holandsku ovlivnit akci, která je primárně pro střední Evropu? Jak to spolu, proboha, souvisí?!

SHP
    Člen

Deivis: Koukni ještě jednou a zjistíš, že to je loňskej line-up 😐

deivis
    Člen

OHledne Showtek – spis sem chtel napsat ze cekam velmi kvalitni elektronicky festival v CR, postaveny na kvalitnich ne casto hrajicich jmenech v CR.
    A to i dle lineupu bude.. Nemam duvod letos premyslet o DV. Asi proto ze jsem vice multizanrove zalozen a MOBY a Booka Shade jsou uz ted pro me dost velky duvod jit na tuto akci..
    Penize za DV vrazim radsi letos do neceho jineho.

deivis
    Člen

SHP – zajimavé.. některé jména asi budou mít double booking na ten den, co tak koukam..

takže asi tak..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

inferno: hele holomku, já makám jak šroub a přesto na DV prachy nemám :oP

ikdyž tohle je asi spíš o prioritách než o €

deivis
    Člen

Autor: inferno (IP zapsáno) – aha ja pracuji a ted reknes co?

SHP
    Člen

Inferno rula :oD Bravo

inferno
    Člen

..ne každý má peníze na DV = ne každému se chce pracovat

Josh
    Člen

S tím souhlasím,postavit si nezaběhlý festival proti gigantu ,jako je DV, no way…

SHP
    Člen

Boha jeho Deivisi, udělej si v těch žánrech pořádek 🙂 Jo, Škvárin má pravdu. Minulý rok na Dance Valley moc harder styles zastoupeny nebyly, ale jinak to je neuvěřitelně žánrově různorodý festival. Jsem si jistý, že o mnoho více, než Creamy…..

Sq4Raa
    Člen

Deivis: Showtek jsou zástupci hardstylu, a ne harddtrancu. SHP ale spíš myslel to, že většina DJz bude ten den na Dance Valley. Pokud se lidi těší na Sashu, Digweeda či Booka Shade, můžou jít s klidným svědomím na Creamfields. Ovšem kdo by chtěl tohle, má na Creamfields smůlu.

…že bych přece jen zajel na creamy? 😛 … Sasha a Digweed, Moby a Booka Shade? heeem heeem to zní dosti lákavě….uvidí se….v těch cenách neni zase takovej rozdííl…ikdyž je to dost…

deivis
    Člen

Autor: SHP (IP zapsáno) – nevím zdali bude lepší. Pro mě rozhodně co se týče ceny atd určitě. Rozhodne ale asi nebude hardtrance stage ze ano.. Proc take. Vzdyt tu byli zatim jen Showtek a je to u nas okrajovy zanr.. Myslim si ale ze i presto to bude jeden z njej festivalu v CR.

SHP
    Člen

2 Deivis: Tak veřím, že o line-up creamů víš víc, než já. Každopádně loňskej Dance Valley byl pro mě jeden z nejúžasnějších životních zážitků a jsem skeptickej ohledně toho, že by byl Cream 08 lepší…IMPOW

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 556. až 570. (celkem z 784)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.