Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Creamfields 2008 opět v ČR
- Toto téma obsahuje celkem 772 odpovědí. Do diskuze (106 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
14. 7. 2008 v 22:05 #91524
Felipe
ČlenStar_Guitar>> Ale megafon od huby by nespadl… A „hrstka lidi“ tam jaksi nebyla v tu chvili. Nevim, jak by se ti libilo, kdybys byl na sice perfetkne rozjetym festaku, do ty doby se skvele bavil a pak, behem par minut tma, ticho krome deste, vsichni chaoticky pobihajici a tot vse, uz nic jinyho. Ale jak rikate, ted uz to nema cenu resit, zadne vraceni penez nepozadujeme a priste jet radejc na jiny festak. Asi tak!sm16
14. 7. 2008 v 21:56 #91523prochi
Členmimochodem pořadateli to způsobilo škodu 3 miliony korun……..
14. 7. 2008 v 21:45 #91521Star_Guitar
Členno… ruku na srdce, přátelé, ono se dobře vykládá, jak by kdo z vás všechno skvěle na místě vyřešil sm12
mike_h: nevím, jaké projekce myslel a hlavně by mě zajímalo jak by to za vichru a deště zprovozňoval, jak by tam tu projekci vlastně za tohoto počasí dali a kdo v těch stanech vůbec byl? podle toho, co tu píšete, tam byla hrstka lidí a zbytek zdrhl do Teska anebo kdo ví kam… tak je otázka, nakolik by to pomohlo sm4
já nevím, ale mně stačily ty videa, u těch mi naskočila husí kůže a neumím si představit, jak bych reagovala v tak šílené situaci, kdy si vítr hraje s repráky a vším, co mu přijde pod „ruku“… mně je toho pořadatele teda sakra líto, myslím že bez tý bouřky to mohl být úspěšný fesťák sm7
14. 7. 2008 v 21:38 #91520mike_h
ČlenStar_guitar: on asi myslel projekci ve zbyvajicicch funkcnich stanech, ne?
14. 7. 2008 v 21:36 #91519Star_Guitar
Členvideoprojekce by ti v takovém vichru asi spadla, ne? tady je každý po bitvě generál, fakt sm6
14. 7. 2008 v 21:32 #91518Felipe
ČlenProc nikdo nevyhlasil, nehodil na videoprojekci atd. jaky bude plan akce, dalsi organizace?? Defakto festak skoncil ve tme a naprostem chaosu. Do trech stanu se nacpala jen hrstka stastnych. My mezi nimi nebyli. Cekali jsme jak trubky pod jednim z pidi redbull stanku a pak nam doslo, ze uz se nebude nic dit, vsude destive ticho, cerna temnota az na sanitku a myslim na kiss a redzone stage.Tohle je proste selhani, kdyz poradatel nedokaze v krizove situaci alespon improvizovat a postarat se aspon o informovanost lidi.
Dost pochybuju o tom, ze dokaze priste pritahnout vubec nejake cizince (max. Slovakysm0)
Priznavam, ze do ty bourky jsme se ale bavili maximalne dobresm314. 7. 2008 v 20:30 #91515prochi
Členprober se…..pořadatel nezanedbal svoje povinnosti,festival byl připraven profesionálně….zasáhla vyšší moc a chtěl bych vidět tebe kdyby ti tvuj festival rozehnala vychrice….píšeš to všude co?jde videt že ti jde jen o peníze,což jde krásně vidět na výpisu tvých příspěvku ktere krom tohodle obsahuji jen překupnictvi s listky
mimochodem majitele licence cream liverpool kteri s destem mají velke zkusenosti(poradat festival v anglii neni zadny med) neshledali nejaka pochybeni ze strany ceskeho tymu poradatelu
14. 7. 2008 v 20:15 #91514nieels
ČlenPřidámvám se rozhodně k těm, kteří jsou organizací Creamfields maximálně zklamáni.
Organizátoři samozřejmě nemohou za to, jaké bylo počasí, které bylo opravdu extrémní. Ti kdo aspoň trochu pozorovali okolí si jistě všimli v našich zeměpisných šířkách velice neobvyklé vertikálního hradby černých mraků, oborně se nazývající supercela. Ta před sebou žene tzv. downburst, pouze několik sekund trvající silný náraz větru o síle 120-140 km. Je tedy jasné, že venkovní stage odolat nemohli, neboť na něco takto neobvyklého jistě nejsou konstruovány.
Přesto je však naprosto nepochopitelné, proč organizátor ihned nezareagoval a nepřesunul hlavní hvězdy festivalu, kvůli kterým 90% návštěvníků přijelo, do některého ze zbylých funkčních stanů. Mysím že by všichni rádi oželeli Tokyho, Jerryho či Orbitha výměnou za to že by mohli vidět Ferryho Corstena, Johna Diggweeda a především Sashu.
Pro ilustraci přidám příběh jedné švýcarské náctileté fanynky, která jako přiletěla až ze Ženevy, aby vystoupení Sashi shlédla. Jaké však bylo její rozčarování, když se dozvěděla, že Saha se nekoná. Smutná opustila areál a u pokladny se dožadovala alespoň navrácení vstupného. Jak myslíte, že dopadla? 🙂
Chci tedy říct, že organizátor svou naprostou neschopností zareagovat zkazil festival většině návštěvníků, což je naprosto neomluvitelné. Navíc se prosléchá, že o tom že by na festivalu hrál Ferry Corsten se vůbec neuvažovalo, přesto že byl v programu uváděn. Tu samou noc totiž hrál na festivalu Dance Valley. Dle některých spekulací by sice mohl svůj set na Creamfields teoreticky stihnout při použití soukromého tryskáče, ale mnohem snažší (a především finančně výhodnější) bylo vymluvit se na počasí a jeho set zrušit.
Celým tímto NAPROSTO NEPROFESIONÁLNÍM přístupem jsem maximálně zklamán a požaduji vrácení vstupného, jelikož jsem za svých 1100 Kč neviděl ani jednu velkou hvězdu. Je mi zároveň jasné, že jako jednotlivec toho příliš nezmůžu, ale co třeba založit sdružení a sepsat kolektivní žalobu, k níž by se mohl připojit každý. Pak bude šance na úspěch mnohem větší.
14. 7. 2008 v 19:26 #91511M.i.k.e
Členbeyond infinity : to je jasný…něco podobnýho tu bylo někdy minulej,nebo předminulej tejden…sice nebyly mraky jako v Mordoru,ale vítr,kroupy atd…ale to už sou jen kdyby…osobně sem rád,že sem ušetřil litr (+ cestu),ale kdybych jel,tak by pořadatelé asi byli ty poslední na který bych byl naštvanej…
14. 7. 2008 v 19:09 #91510beyond infinity
ČlenM.i.k.e: Jasně, kdyby to bylo ve stejný den u Prahy, tak by to bylo v pohodě. Chtěl jsem říct, že podobná bouřka může u nás přijít kdekoliv..
14. 7. 2008 v 19:00 #91506M.i.k.e
Člentaky nejsem meteorolog,ale v době CF to tady ve středních čechách vypadalo celkem ok…trochen pršelo,ale rozhodně to nebyla žádná tragedie…
14. 7. 2008 v 18:58 #91505beyond infinity
Členkarel napsal(a):
——————————————————-
> Stejne tak kdyby ta akce nebyla v Breclavi ale
> nekde u Prahy (Roudnice) tak by tusim nanejvyse
> prselo a bylo chladneji.Nejsem meteorolog, ale tohle tvrzení se mi moc nezdá… V Praze byla asi před třemi týdny podobná bouřka.
14. 7. 2008 v 18:11 #91503andre
Členiamek: v Ově nebyl včera tak silný vítr… jen ty kroupy, voda a hromy & blesky a tma
14. 7. 2008 v 16:53 #91492iamek
ČlenTo same bylo na Colours of ostrava… A svete div se stage nespadla …
14. 7. 2008 v 15:36 #91485 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.