TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Creamfields 2008 opět v ČR

• Toto téma obsahuje celkem 772 odpovědí. Do diskuze (106 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 601. až 615. (celkem z 784)
  • Autor
    Miuan
    Člen

Dám 10K kdyz tam NEBUDE Burian :oD A nedam ani korunu za listek pokud by mela byt TranceStage ve stanu!!!! :-!

Z nabidky volim: Nekoho jineho!

Paya
    Člen

výborně, dle očekávání 😉

Starf
    Člen

armin: +1 :oP

Armin
    Člen

Bj_Carda :. Me teda rajcuje Lucca a to poradne 😀 ( a dokonce i tochu hudebne :oD )

Bj_Carda
    Člen

Hmm, bohužel mě žádný z nich nijak nerajcuje X[]

Lukin_
    Člen

Zatím jsou OFI. tyhle jména

DJs: ?, Lucca, Michael Burian, Orbith, LaDiDa, Katcha, Michal Poliak, Loutka, Agent, Sayko, Javas etc.

hoky
    Člen

prochi: no budem v to doufat, aby se tamobjevil

prochi
    Člen

Lukin: ale podle me tu je realna sance na to že by tu byl,nákladný šíleně není a pořadatelé slibovali vyhrazenych minimalne 10 milionu na lineup,tak by se tam nejakej JOC mohl ztratit 😉

Kdo chce ject na Sensation White – Düsseldorf s náma autobusem tak mi napište na můj mejl … Martassisco@seznam.cz ….více info v diskuzi …. autobus na SW:´-))

andre
    Člen

Polsko je v Anglii 😉 😀

Lukin_
    Člen

prochi: Já si Johna přeju slyšet snad rok a půl ale když bude tedka na rmi tak hodně uvažuju že pojedu 🙂

prochi
    Člen

Lukin_ napsal(a):

> Jo to je pravda ale jako Armin a Corsten se mi
    > zdaj až moc přehnaná jména na český crem:-|…Já
    > osobně bych rád Callaghana 😛

plne s tebou souhlasim,o callaghana už prosím šílenou dobu ale pořád nic….kdekoliv v čr bude hrat tak jedu za ním…..dokonce na nej asi pojedu i na RTX

milan
    Člen

Paya – A Polsko je asi v americe že?:_):oD..Já měl za to, že s polákama sousedíme ze severu, nebo už ně?:´-))

Sq4Raa
    Člen

Creamfields v okolních zemích nebude. Nejbližší Creamfields bude v Polsku… Zajímavé :´-))

Paya
    Člen

cit.: „Ve smlouvě máme garantováno, že Creamfields v okolních zemích nebude. Nejbližší Creamfields bude v Polsku a ve Španělsku.“ zdroj zde

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 601. až 615. (celkem z 784)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.