TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Creamfields 2008 opět v ČR

• Toto téma obsahuje celkem 772 odpovědí. Do diskuze (106 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 691. až 705. (celkem z 784)
  • Autor
    Fox Mulder
    Člen

Fox Mulder napsal(a):
    ——————————————————-
    > Docela zajímalo pro kolik to plánujou lidí.. Můj
    > odhad je 30.000 (přijde jich nakonec 15.000).

Nuld@ napsal(a):
    ——————————————————-
    > Kapacita festivalu je 30000 lidí a akce má všechny
    > předpoklady stát se nejvýznamnější událostí léta
    > 2008 ve středoevropském regionu.

:oD No neřikal jsem to?? 😀

Nulda
    Účastník

viz. TECHNO.CZ:

Od roku 2000 festival úspěšně expanduje do mnoha zemí světa – do jižní Ameriky,Polska, Španělska, Irska, Portugalska, Česka a Belgie. S návštěvností 60000 lidí na Creamfields Argentina se festival stal největším tanečním festivalem na jihoamerickém kontinentu. Festival Creamfields posouvá hranice vnímání populární hudby novým směrem a stává se pro statisíce mladých lidí významným fenoménem.

V České Republice se festival konal 3 x a stal se jednou z nejvýznamnějších hudebních událostí české hudební scény. Po čtyřleté pauze se festival vrací na české území, tentokrát však na jih Moravy na letiště v Břeclavi. Místo konání je důležitým dopravním uzlem a leží na hranicích 4 okolních zemí.Břeclav je snadno dostupná z Prahy (250 km), z Bratislavy (90 km), z Vídně (110 km) i z Budapešti (260 km). Festival Creamfields Central Europe je tedy věnován publiku zejména z Česka, Slovenska, Rakouska a Maďarska, ale navštíví jej také tisíce lidí z ostatních evropských zemí.

Kapacita festivalu je 30000 lidí a akce má všechny předpoklady stát se nejvýznamnější událostí léta 2008 ve středoevropském regionu.

Na Creamfields Central Europe se představí na 7 stageích přes 30 umělců a skupin z celého světa a dalších 30 umělců a skupin z Česka, Rakouska, Maďarska a ze Slovenska.

Vstupenky na akci stojí 750 Kč do konce roku 2007, 850 Kč do 30.5., 950 Kč do 11.7. a 1200 Kč
    na místě.

Pořadatelé : Mersey Agency a Applaus Music Production

Allex
    Člen

ohhhhhh my god….několikrát sem sněl o tom, že by byl v blízkosti Pálavy pěkněj fesťák…hlavně s trance djs a ono hele…můj sen se splnil….
    Pálava je nadherná….jooooo, to bude leeeeeeetooooooo…;-)

milan
    Člen

Josh – Ale nepleť si Hradhouse s Creamem. To je jiná kapitola. Když se ti nelíbil line-up HH, neznamená, že Cream musí být podobný. Spíš naopak. Hradhouse příští rok bude.

Josh
    Člen

Nikdo z veliké trojice Tiesto,PvD,Armin tam 100% nebude, tudy cesta nevede..
    Reálný by mohl být Fatboy pokud bude příští rok hrát, nebo Richie Hawtin.
    Z těch výše uvedených.
    Pak taky nějaký band , ale bandy stojí velké peníze.
    Celkem se bojím, aby nevznikl nějaký tragický line-up.
    Žádný line-up hrad-housu se mi dosud nelíbil
    A informace ,že Carl Cox stojí 60 000.euro je taky úplně mimo.
    Tím pádem důvěryhodnosti pna Tesaře a informací pouštěných z jeho úst bych nepřiokládal moc velkohou váhu.

armind
    Člen

mne tam uplne staci len PvD 😉

nexus666
    Člen

Ja bych bral třeba znovu Junkie XL a Sandera třeba 😀

prochi
    Člen

docela mě zaujala v tom rozhovoru jedna věc…..že rozpočet akce se může pohybovat přes 20 mil korun,na honoráře je polovina a z toho vcyhází,že na honoráře bude přes 10 mil korun,což mi přijde na české poměry jako nebývale velká částka…..to je dobrý příslib toho,že bude kvalitní obsazení lineupu….osobně bych byl moc rád kdyby tam nebyli ani jeden z “nejdražších djs“ jako je PVD a tiesto,ale radši armin,nebo ferry nebo nekdo ze špičky s menšími nároky(i když armin už dneska taky neni nejlevnejsi ale porad proti PVD a tijsovi je to menší částka),zbylo by tak víc penez na honoráře dalších djs a lineup by byl mnohem zajímavější…..nechci lineup s par superhvězdama a zbytkem nic moc…..libil by se mi lineup podobný jako byl na creamech v PL,akorat třeba místo Prodigy dat chemical brothers(i kdyz prodigy bych si klidne dal znova),a treba misto A&B dát armina(jasně to už chci asi moc ale bylo by to super)

Newman
    Člen

heh, kdybych si ten lupen koupil teď, tak ho do července několikrát ztratím :oD nebudu spěchat 😉 ale docela se těším, do Břeclavi mám kousek 🙂

milan
    Člen

To by mě taky zajímalo, za kolik budou lupeny dva měsíce před akcí, když už teď jsou za 750…To tam asi fakt moc čechů nebude:_)

prochi
    Člen

iamek:taky doufam 🙂 ale ty lupeny mě dostaly….skoro rok dopredu a cena to neni obzvlast lidova,ale creamy levny nebudou

iamek
    Člen

Doufam ze bude Eddie 😛

Lukin_
    Člen

Twe už prodávaj lupeny jo? Pomalu není nic extra moc řečeno a už cpou lupeny na 750,-kč….Sem zvědavý za kolik budou na místě a nebo po novém roce%-)

M.i.k.e
    Člen

Dyka bych s klidnym srdcem ozelel,ale pokud by tam byl FatBoy a Beastie Boys,tak neni co resit…a jeste mozna ty Chemici…ty sem ted propas,tak bych je dal aspon tak…pak az nekde vzadu Hawtina…zatim sem ho slysel 2x live a ani jednou me vylozene nenadchnul a pak spis ze zvedavosti MIssy Elliot…

O posileni line-upu tezko muzem mluvit,kdxyz zatim zadnej neni…bud jak bud,Creamfields sou proste Creamfields a tudiz si nemuzou dovolit to az tak osidit…z myho pohledu i u nas zatim posledni český cremfields byť byli na line-up zdaleko nejslabší,tak se tam dalo lecos najít a na vystoupení JXL vzpomínám doteď…

2Sexy
    Člen

Tak co, už nakupujete? :´-))

ZDE

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 691. až 705. (celkem z 784)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.