TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Creamfields 2008 opět v ČR

• Toto téma obsahuje celkem 772 odpovědí. Do diskuze (106 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 784)
  • Autor

kuchtajz: jo… bylo to jednou…taky to rychle přišlo a rychle odešlo… a to se nedalo nevyfotit sm5 … škoda jen, že ten shitskej compact nepostihl celou dramatičnost

kuchtajz
    Člen

urorkinátor:
    ty vole,tohle sem ani nepostřeh v Plzni sm10

…ještě že jsem tam nebyl… přijít o Sashu a Digweeda a ještě mi spadnout na hlavu reprák… asi bych se proklínal (kdybych to přežil)… takhle jsem ušetřil 2 litry a užil si parádní víkend se svojí láskou sm5

…když už jsme u těch bouřek (tim mam na mysli – že vim, co tam muselo být za peklo :-))

Plzeň – 25.6.2008 sm4

bob
    Člen

2Starf : Já chtěl jen poznamenat, mohli jste všicí dopadnou hůř….ale chápu, že to je slabá náplast…

Starf
    Člen

bob: vzhledem k tomu, ze do Ruska sem se nechystal, tak me to zrovna dojem z CF nezlepsilo :p

bob
    Člen

tak sice jsem tam nebyl,ale zvednu náladu těm, co nadávaj….koukněte na tohle:
    http://www.novinky.cz/clanek/144927-laserova-show-v-rusku-nevratne-poskodila-zrak-desitkam-divaku.html

Amoondre
    Člen

Booka shade
    [URL]http://uk.youtube.com/watch?v=YU-rCoOVuBk[/URL]
    [URL]http://uk.youtube.com/watch?v=2AqfsuIa9fA[/URL]

deivis
    Člen

Autor: iamek (IP zapsáno) – tak to bylo prezentováno od fotografa, který tam stál. Já tam došel cca 10minut poté a začal sklízet až techniku… btw jedním z pořadatelů sem fakt NEBYL.

Sq4Raa
    Člen

Andrews: Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sm15

iamek
    Člen

Nemyslim ze spadlo primo na nej. To diky bohu ne. Ale pokud se nepletu nekde jsi psal ze proste zadny reprak nespadl. Ale co cekat od jednoho z poradatelu

deivis
    Člen

Ne na něj nic nespadlo. On uskočil.. Kdyby na něj spadlo těch 220kg tak se teď nesměje na myspace..

iamek
    Člen

Nerikal nahodou deivis ze na legera nic nespadlo ? Pripada mi to jako zatracene amaterske zabezpeceni… Neuveritelne …

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Tak nevím, jestli tohle spíš nepatří do ‚pro zasmání‘, ale je to naprosto brilantní. Zpomalený záznam incidentu s Legerem od té slečny z publika – všimněte si, jakou to získalo luxusní hororovou atmosféru (hlavně zvuky) a řev té holky teď zní jako nějaká raněná zombie sm15

deivis
    Člen

Karle ne hodinu to rozhodně nebylo. Bylo to něco mezi 25-30ti minutami. Bylo to fest rychlé. A po té co se to honilo od jedné hodiny dle toho co píšeš by to museli zavřít už v jednu. Ta oblast je fakt specifická. Přejde přes ni fakt jen něco velkého. Což se bohužel stalo. Ty mraky a hodně velké mraky Pálava otáčela jinam. Oni byli na obzoru už kolem jedné hodiny. A tady by asi teda bylo dobré napsat: ano mělo se to zavřít už v jednu.

Karel
    Správce

tak ja jako cyklista se o pocasi docela zajimam a podle fotek a videoklipu to byla skutecne silna bourka. Podle me s tim poradatele mohli udelat to, ze kdyz se bourka blizila (a ten pas cerne oblohy musel byt videt podle me aspon hodinu dopredu), tak meli jednoduse vzit mikrofon a rict, sorry lidi jde silna bourka, dame hodinu pauzu nez se prezene, jdete vsichni do stanu. Prijde mi trochu diletantske ze nechali Legera hrat dokud bourka skutecne neprisla, ty zlovestne cerne mraky nikoho nevarovaly??

Jinak klimaticke podminky ve stredni evrope a nekde v Holandsku ci Anglii jsou preci jen v lete rozdilne, tam by asi takova bourka neprisla. Stejne tak kdyby ta akce nebyla v Breclavi ale nekde u Prahy (Roudnice) tak by tusim nanejvyse prselo a bylo chladneji. Kazdopadne ta predpoved byla podle nemeckych webu dopredu jasne znama aspon dva dny, ze v sobotu vecer budou na jizni morave bourky …

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 784)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.