TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Creamfields 2008 opět v ČR

• Toto téma obsahuje celkem 772 odpovědí. Do diskuze (106 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 766. až 780. (celkem z 784)
  • Autor
    Partygirl
    Člen

no pokud se vrati budu rada byla sem sice jen 1,ale bylo to super 😉

hoky
    Člen

mě to příjde dobrý, aspoň to nebude jako vždy všechno v čechách

scarpo
    Člen

deivis: tak to jsi mi tou zpravou udelal dnes radost:) uz jen aby to vyslo:)

deivis
    Člen

scarpo (IP zapsáno) – nechapu. proc by nemelo?

scarpo
    Člen

Autor: deivis (IP zapsáno)
    Datum: 14.08.2007 09:02

to je mysleno vazne?::-)

deivis
    Člen

Myslim že Pavel neuvažuje že by top bylo někde dále. Strategicka pozice co se týče Slovenska, Rakouska a Maďarska.

hoky
    Člen

deivis-kéž by to bylo (pokud bude) někde na moravě

Showman
    Člen

uff, to bych měl teda (z Teplic) pěkně z ruky.. no každopádně uvidíme jak to dopadne ofiko 😉

deivis
    Člen

Showman – uvažuje se o lokalitě Břeclavsko.

Showman
    Člen

pokud to vážně s Creamem 2008 vyjde, budu zvědavej hlavně na 2 věci – kde to bude a jakej bude line-up:-D

Armin
    Člen

deivis – nj jasny no i tech 35 ( + x vydaju ) se mi zda celkem dost…
    Tak uvidime no, jen aby sme tady v lete nemeli prefestivalováno B-]

deivis
    Člen

Armin (IP zapsáno) – cenu jsem poupravil. Nasel jsem ten prispevek od Pavla co psal. Cena byla 60.000+ (plus samo letenka, hotel a dalsich x veci…)

Armin
    Člen

deivis: v tom pripade se omllouvam, 35 papiru je celkem dost :oD
    no, me to nakonec letos nemrzelo, pac jsem navstivil svycarskou SP, jen jsem si to uplne vybavil, pac mam Hradhouse, co by kamenem dohodil a jsem jeho fanda. 🙂
    Dik, zes to uved na pravou miru 😉

deivis
    Člen

Armin (IP zapsáno) – Tak on Cox take mel byt ale jde o to ze kapacita hradu je fakt maximum co bylo ted a to 6000lidi a pokud psal Pavel dobre tak Cox si rekl na HH 60.000euro. Takze nezaplatitelne na tuto akci. Predtim byla cena Coxe fakt jinde ale ted docela dost pritlacil na pilu, coz i Pavlovi vyrazilo asi dech..
    Management Coxe jim napsal ze cena je takova protoze ma Carl problemy se zdravim a chce to jezdeni po svete omezit jen tak aby si to mohl dovolit malokdo.

viz ofiko co Pavel napsal.
    Cox
    O Coxovi jsme skutečně uvažovali a kvůli tomu navázali kontakt s jeho agentem tím, že jsme bookli Michel De Heye aby podal reference o HH.
    Nicméně management Coxe sdělil, že v roce 2007 bere jen gigy za 60000 eur a výš, je to i proto, že Carl má problémy s ledvinami a chce omezit hraní. Tato cena je asi 2 x vyšší než jsme čekali.Nabídli jsme původně 30000:-)To by se zaplatit dalo.

Armin
    Člen

No jako, loni byl po Hradhouse-u taky rozhovor s Pavlem, nejsem si jist jestli zrovna v Metro-novinach, nicmene v nejakych novinach a rikal neco o doladovani Carla Coxe na vyroci 10th-eho Hradu, a nakonec prd, takze bych to asi jako offic. nebral 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 766. až 780. (celkem z 784)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.