TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Creamfields 2008 opět v ČR

• Toto téma obsahuje celkem 772 odpovědí. Do diskuze (106 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 784)
  • Autor
    Dante
    Člen

> DEIVIS

Kazdopadne si taky musime vsichni uvedomit, ze to neni uplne tak pochybeni promotera, jako spis dodavatele techniky a zabezpeceni, coz je ´firma T-Servis. A jsem presvedcen, ze neudelala maximum a pripravu podecenila.
    Ceho jsem si vsiml na videu s Legerem…strecha stage byla strasne vysoko a mam pocit, ze se nedala spustit. TOMU OPVRADU NEROZUMIM! Navic je to v zajmu firmy, aby se prirpavila, oni riskuji nejen obrovske penize, ale bezpecnost vsech.

Nemas blizsi info?

DomManiac
    Člen

tak to je konec jsem rad ze jsem nejel no…zajimalo by me jestli vubec ferry odcestoval sm0 je mi lito lidi co tam byli s tim legerem to je psycho no

ondrab
    Člen

ad videa:ty voe…..to je docela masakrsm10sm10

tracidek
    Člen

Deivis:…představoval jsem si to pořád všechno šíleně z těch vašich popisů…ale to vio mi ukázalo,že to bylo ještě horší!!!!!!sm10

deivis
    Člen
    deivis
    Člen

Josh – ano v tom souhlasím..

Btw Dan Kafka – techno.cz

Dan, 21:15

Brutální vichřice a přívalový déšť před čtvrt hodinou krutě udeřil na festivalový areál. Stánky létaly vzduchem, lidé hledali kam se schovat a my jsme na poslední chvíli zachránili náš stánek před totálním zničením. V tuto chvíli píšu na záložní baterii za světla svíčky a za chvíli vyrazíme zkontrolovat, jak to venku vypadá.

Josh
    Člen

Samozřejmě Red Zone má podlahu a celou konstrukci.
    Ale u klasikých stanů ve tvaru domečku se opře vítr do stěny,po stanu ve tvaru stanu nemá takovou možnost.

Josh
    Člen

deivis :

Ano, ano, kdyby, kdyby.
    I tohle je velkým poučením pro příště a já věřím, že člověk jako Pavel Tesař pokud mu budu dovoleno, svůj festival zabezpečí a připraví lépe.
    Věřím, že s obřím amfiteátrem, který má své strany přikurtovované k zemi, né jako Red zone, který má tvar domečku, ale jako jako by stanu, který bude jistěn za všech stran by mohl uspět.

leqtrik
    Člen

prihodte prosim nejake odkazy na fota a videa,ja byl osobne na vsech predeslych creamech a tento jsem nestihl..vypada to,ze jsem mel i stesti,ze jsem nejel,pocasi bylo fakt sileny

deivis
    Člen

kuchtajz – na to videu je vidět ta rychlost toho mraku. Každou vteřinu o velký kus blíže.

Josh
    Člen

GG zasáhl rok předtím úplně stejnej déšt , byla to největší průtrž za posledních pár měsíců.
    Lidé se schovali dostanů a jediné s čím byl problém, že to odnesla kvalita zvuku, což se odráželo na tom, že lidé neustále skandovali, že chtějí aby to hrálo víc.
    Což se mi zdá akceptovatelný.
    Ale nesrovnávejme, nesrovnatelné, CT s GG s CZ Cream s tím v UK.

deivis
    Člen

Autor: Josh (IP zapsáno) – ano a ten mrak byl takový, že došel od začátku obzoru k nám během cca 10ti minut. Bylo to fakt hodně silné a rychlé. Mraky byli celou dobu na té straně, ale to co se přihnalo to jak se to najednou celé zvětšilo a vytvořilo tady toto.. uff.

Ano zabezpečení mohlo být lepší, ale asi by to moc nepomohlo. To že lítala železná zábrana ve vzduchu i přes zabezpečení..

kuchtajz
    Člen

Ty vole,z toho videa mi běhá mráz po zádech,jak se během 3 minut úplně zatemní obloha,nářez sm10

Dante
    Člen

Autor: deivis:

Ja si jejich nazor dokazu typnout a myslim, ze bude podobnej, jako byl nazor Neila Navarry na CT. A fakt nebyl vuci nam negativni, ale naopak. I on rikal, ze doufa, aby to same nepotkalo o tyden pozdeji GG.

Josh
    Člen

Ten bouřkový val je impozatní…
    S konstrukcí jako je tahle 100% ne, jak říkám zabezpečení mohlo být lepší.
    Ale vzhledem k tomu, že sílu větru jsem nezažil, budu věřit, že se nedalo nic jiného dělat.
    Přijde mi to jako z nějakého posapokalyptckého filmu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 784)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.