Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Creamfields CEE 2009 3.-4.7 – Above and Beyond, ATB more tba…
- Toto téma obsahuje celkem 110 odpovědí. Do diskuze (47 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
prochi a poslední změna proběhla před 15 roky a 7 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
17. 9. 2009 v 17:52 #140777
Amoondre
Člen[quote BoRo]cesky Cream je bezesporu nejtrapnejsi ze vsech Creamfieldsu. Line up strasidelny,nez toto- radeji nic a nevydavat to za luxus open air.[/quote]+1 Tenhle festak nemel s jmenem Creamfields spolecnyho vubec nic
5. 7. 2009 v 14:00 #134172BoRo
Člencesky Cream je bezesporu nejtrapnejsi ze vsech Creamfieldsu. Line up strasidelny,nez toto- radeji nic a nevydavat to za luxus open air.
5. 7. 2009 v 0:42 #134153Newman
Člen[quote TranceKeeper]Na 3 stagich vypadl proud, ale global stage jede dál.[/quote]
😀 Ten fesťák má furt něco extra.
4. 7. 2009 v 22:06 #134152TranceKeeper
ČlenNa 3 stagich vypadl proud, ale global stage jede dál. Sarah Main to rozsekala luxusní set. Teď jen nahodit jiskru a jedem na Popofa!!!
4. 7. 2009 v 17:53 #134140Anonymní uživatel
Hosttak my uz sme na creamfields a pocasi zatim nejlepsi z tohoto tydne.po bource ani pamatky.tu si nechte v cechach.nejvic lidi zatim v austrian stage,na mainu posedava par desitek co nevi kam jit.ta hudba tomu odpovida.sem zvedavej kolik lidi jeste dorazi a jak to bude probihat vecec.
4. 7. 2009 v 14:48 #134129Anonymní uživatel
Host[quote hellman][quote Anonymní uživatel][quote Anonymní uživatel]Mácháč je akce ktera ma mega historii a minulej rok bylo videt co za lidi tam jezdi. Pri dotazu jak se ti libi co hraje Armin jich vetsina dotazanych rekla ze ok..
Summer ma trance stage ale financne se vyrovna tak maximalne jednu trance jmenu na Creamu. Takze bud chcete neco extra a nebo x krat do roka Blank Jones a spol.... 🙂
Muzete si vybrat 🙂 Dalo by se rici ze me to je jedno.. Lineup je delan tak aby si vybral kazdy na jedne ze 6ti stageí a ne aby byla jedna stage kde se bude cvakat o tretinu vice lidi nez by byla povolena kapacita :)[/quote]Takovou odpoved ti da kazdej i kdyz nebude vedet kdo je Armin sm12[/quote]
o to přeci de, žádnej armin tam nehrál[/quote]
Tak to jo…sm2 Ja jsem na Machaci jeste nebyl a ani se o nej nejak nezajimam.
4. 7. 2009 v 12:59 #134122TranceKeeper
ČlenMy jsme nakonec s přítelkyní usoudili že jsme líný a radši jsme až do areálu jeli autem, 200 za parkování na oba dny (s tím že jsme mohli areál opustit a po vyspáni v penziónu se vrátit zpátky) není špatný. A navíc se dá auto využít jako satna, bar, místo na odpočinek a já nevím na co ještě. Jinak co se týče pátku byli jsme spíš taky ohlídnout situaci, areál je moc hezky udělaný, stage fajn personál moc příjemný, lidi v pohodě. Uvidíme co dnes při plném náporu. Jediný obavy že stage kde bude trance není kryta, ale snad počasí vydrží, kdyžtak jsou v záloze pláštěnky.
4. 7. 2009 v 12:52 #134121Anonymní uživatel
Neaktivní[quote Anonymní uživatel][quote Anonymní uživatel]Mácháč je akce ktera ma mega historii a minulej rok bylo videt co za lidi tam jezdi. Pri dotazu jak se ti libi co hraje Armin jich vetsina dotazanych rekla ze ok..
Summer ma trance stage ale financne se vyrovna tak maximalne jednu trance jmenu na Creamu. Takze bud chcete neco extra a nebo x krat do roka Blank Jones a spol.... 🙂
Muzete si vybrat 🙂 Dalo by se rici ze me to je jedno.. Lineup je delan tak aby si vybral kazdy na jedne ze 6ti stageí a ne aby byla jedna stage kde se bude cvakat o tretinu vice lidi nez by byla povolena kapacita :)[/quote]Takovou odpoved ti da kazdej i kdyz nebude vedet kdo je Armin sm12[/quote]
o to přeci de, žádnej armin tam nehrál
4. 7. 2009 v 11:34 #134117Anonymní uživatel
NeaktivníTak jsem se včera byl mrknout na páteční program…nebo lépe řečeno jsem si šel obhlídnout situaci, abych dneska půl dne nehledal cestu na letiště sm3 Nicméně, první co mě zarazilo, tak že na vlakovém nádraží nebyly žádné cedule, které by návštěvníky navedly. Prostě nic, takže jsme využili skupinky lidí, kteří přijeli s náma vlakem a šli za nimi. Nastoupili jsme do busu 574, jak je napsáno na stránkách. Co jsem ovšem nečekal, že zastávka Ladná je asi 1,5km od letiště, naštěstí jsme chytli stopa. Jinak taxík od nádru chtěl 150,- večer od Creamu na nádr 200,- (pokud zrovna nějakej přijel, pač nějaký stanoviště nebo něco podobného tam není). Areál je fajn, stánky jsou rovnoměrně rozprostřený, všechno je po ruce sm4. Takže všem, kteří dneska razíte, přeju, ať nám neprší a nenechat se roztrpčit poněkud složitější dopravou sm16
3. 7. 2009 v 18:06 #134025Anonymní uživatel
Host[quote Anonymní uživatel]Mácháč je akce ktera ma mega historii a minulej rok bylo videt co za lidi tam jezdi. Pri dotazu jak se ti libi co hraje Armin jich vetsina dotazanych rekla ze ok..
Muzete si vybrat 🙂 Dalo by se rici ze me to je jedno.. Lineup je delan tak aby si vybral kazdy na jedne ze 6ti stageí a ne aby byla jedna stage kde se bude cvakat o tretinu vice lidi nez by byla povolena kapacita :)[/quote]Takovou odpoved ti da kazdej i kdyz nebude vedet kdo je Armin sm12
2. 7. 2009 v 14:18 #133876Sq4Raa
Člen[quote deivis]Mácháč je akce ktera ma mega historii a minulej rok bylo videt co za lidi tam jezdi.[/quote]
Ne že by na Above & Beyond a ATBho přijeli jiní lidé.
2. 7. 2009 v 1:07 #133847DjDkD@ve
ČlenTak ja jsem ATBho slysel pred 2 mesici na Mayday, a to co tam hral, byla hruza a des, ZADNY TRANCE !!!!!!!!! Byla to smesice vseho mozneho, jen ne tranciku……..
1. 7. 2009 v 18:49 #133798milan
Člendeivis – můžu si rýpnout?Mě v line-upu chybí jedno byť už trochu větší house jméno…
dave – ATB se k Above i Paulo Mojo hodí. Jeho nový album trancové je…Atb už není jenom 9PM, nebo Youre not alone…
Já mám taky radši, když se na festivalu, nebo halovce vystřídá víc stylů. Poznal jsem to loni na transmission, že mi tam prostě něco chybělo.
majklhauske – nepřijdu o ni. Má být v Uničově 16.7, takže na creamfields si poslechnu Alexe.1. 7. 2009 v 17:36 #133786Anonymní uživatel
HostMácháč je akce ktera ma mega historii a minulej rok bylo videt co za lidi tam jezdi. Pri dotazu jak se ti libi co hraje Armin jich vetsina dotazanych rekla ze ok..
Summer ma trance stage ale financne se vyrovna tak maximalne jednu trance jmenu na Creamu. Takze bud chcete neco extra a nebo x krat do roka Blank Jones a spol…. 🙂
Muzete si vybrat 🙂 Dalo by se rici ze me to je jedno.. Lineup je delan tak aby si vybral kazdy na jedne ze 6ti stageí a ne aby byla jedna stage kde se bude cvakat o tretinu vice lidi nez by byla povolena kapacita 🙂1. 7. 2009 v 14:38 #133759Newman
Členiamek: tam je asi úplně jiná trancová scéna sm2
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.