TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Creamfields CEE 2009 3.-4.7 – Above and Beyond, ATB more tba…

• Toto téma obsahuje celkem 110 odpovědí. Do diskuze (47 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 15 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 111)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

[quote Sq4Raa]Nebo pošlou winamp s playlistem.[/quote]

sm15sm15

mike_h
    Člen

deivis: nachtdigital stoji 1100 a jaka je tam panecku lajna sm3

deivis
    Člen

Osobně..

Aby jste nebyli nakonec rádi za takovéto lineupy.. Co vidím lineupy ostatních festivalů a hlavně jejich [b]ceny[/b]..

Letošní léto bude pro festivaly kruté…

kreeki
    Člen

sm15

Sq4Raa
    Člen

Nebo pošlou winamp s playlistem.

Newman
    Člen

Tak to asi i z Above & Beyond přijede jen jeden člen sm2

SHP
    Člen

Aneb jak Deivis napsal, že Creamy jsou socka fesťák…

kreeki
    Člen

..no, tak to vypadá, že nějaká krize fakt je sm15

deivis
    Člen

[b]27.3.2009 14:35:05
    Mersey Crew – Pavel

Creamfields v jiných zemích 🙂

Polsko – bankrot – nebude letos, Španělsko – bankrot – nebude letos, Rumunsko – bankrot – nebude letos. Letos zabookujeme macximum za daných podmínek sponzoringu, který je opravdu mizerný, jelikož firmy šetří, to je vše co můžeme slíbit.

Prioritou je udělat kvalitní festival, nejlepší
    jaký letošní kritické finanční podmínky dovolí.
    Jakékoliv náměty na sponzory jsou vítány, nabízíme až 25% provizi ze sponzoringu.[/b]

M.i.k.e
    Člen

zatim to neni úplně špatný,ale zase na druhou stranu to neni nic na co bych musel ject za každou cenu.Kröcher se teď bohužel dost zku.vil a to co předvádí v poslední době se mi nelíbí ani trošku.Když nepočítám A&B,tak už tam ze zajímavých jmen sou pouze Kanzyani a Mojo a to je hodně málo…

iamek
    Člen

dave: +1 🙁 … Bouzel …

DjDkD@ve
    Člen

Tak ta druha varka DJ’s stoji z meho pohledu za prd, jedine trochu zajimave jmeno je Kanzyani, no a to neni zrovna clovek na ktereho bych se tahnul pres pul republiky……..

Zacatek vypadal slibne, ale pokud nenahodi nejaka poradna jmena do treti varky (pokud se vubec nejaka jeste chysta), tak to nejspis vynecham……

Mno, možná tak Kanzyani a Ohm Square trochu zajimaví, páč jsem je ještě neslyšel… spoustu těch jmen ani neznám
    Uvidím s čím přijdou dál, ale letos patrně vynechám

SHP
    Člen

Absolutně nikdo zajímavej, ať se na to koukám, jak se na to koukám…

Každopádně jsem rád, že jsem se dozvěděl, že Michal Pavlíček je
    kytara….

tracidek
    Člen

Tenhle festival s klidným svědomím vynechám….žádné z odhalených jmen mě neláká natolik abych dal předstost Creamfields před Fei Fei ve Fabricu

Z festivalů sázím jednoznačně na SoL!!! [img]http://img.libimseti.cz/s/!1032!.gif[/img]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 111)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.