TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Creamfields CEE 2009 3.-4.7 – Above and Beyond, ATB more tba…

• Toto téma obsahuje celkem 110 odpovědí. Do diskuze (47 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 15 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 111)
  • Autor
    kreeki
    Člen

milan: to máš pravdu, na svojšicích se trancu sotva dočkáme, ale sol je sol.. sm4 Se ale podívej na lajnu předloni na Creamech PL, to je prostě o něčem jinym..

milan
    Člen

kreeki – Cremy jsou jedni z mála českých festivalů na kterých trance bude

kreeki
    Člen

Na creamech mi citelně chybí trance stage.. ty above si mi tam takhle moc nehodí..

Dolikus1
    Člen

tak špekulovaná jména se potvrdila..

další část vystupujících odhalena:

Live: Ohm Square, Chinaski, Sunset Boulevard, Anime, Tereza Černochová + Matěj Ruppert + Showstation,

DJs: Above & Beyond (UK), ATB (Ger), Felix Kröcher (Ger), Valentino Kanzyani (Slov), Jon Rundell (UK), Paolo Mojo (UK), Sarah Main (Aus), Jason Jollins (USA), Popof (live; F), Jeff Milligan (Can), Lucca + Michal Pavlíček (kytara), Orbith, Mekki Martin + Milan „Saxo“ Strnadel (sax), Kaisersoze, Breeth, Awacs, Click Joe, Molczik, Blacklight & Tomigram (Pol), Skank, Ala, Subsist, Michal Poliak

pokoko
    Člen

Já radši nic psát nebudusm15

DjDkD@ve
    Člen

Me ty vyspekulovana jmena moc extra neprijdou, ale snad se to jeste zlepsi…….

deivis
    Člen

ad techno stage: sm11

BoRo
    Člen

uz to vypada lepe nez minuky rok

andre
    Člen

Above & Beyond byl jsem víckrát a pokaždé luxus sm5
    ATB – už jsem ho slyšel v klubu, hale, venku i v prostoru „něco-mezi-klubem-a-halou“ a příjde mi pokaždé jako víc a víc brambora, takže e e…
    techno-spekulace vypadají zajímavě, potvrdit by se mohly…
    ale uvidíme, jaká budou další jména… pokud budou u nás neokoukaná, tak by to možná i šlo, značka CF je zárukou sama o sobě

ATB
    Člen

Andreee is back :). Doudám, že vyšvihne hodně věciček z nového alba Future Memories a zahraje Till I Come ( Josh Gallahan Remix 2008 ) no a v kombinaci s Above & Beyond to budenezapomenutelný zážitek…..

milan
    Člen

Kröcher?sm5
    asi vážně vyrazím…

iamek
    Člen

Kanzyani a Lucca na jedne stage ? To zase bude zemetreseni 😀 …

Newman
    Člen

Kdyby to byla pravda, tak se mi líbí i obsazení techno stage, na Kanzyaniho bych si rád zašel sm5

Dolikus1
    Člen

převzato z fora poslouchej.net….takže neručim za pravost informace..ale pro podpoření špekulací to sem hodimsm0

Global Stage:

Paolo Mojo (UK)
    Above and Beyond (UK)
    ATB (DE)
    Jason Jollins (USA)
    Sarah Main (AUS)

Techno Stage:

Jeff Milligan (CAN)
    Popof (FR)
    Lucca (CZ)
    Jon Rundell (UK)
    Felix Kroecher (DE)
    Valentino Kanzyani (SLO

kreeki
    Člen

POPOF? sm10sm10sm10

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 111)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.