TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Creamfields CEE 2009-Dojmy

• Toto téma obsahuje celkem 43 odpovědí. Do diskuze (26 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Buchtak a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 52)
  • Autor
    2Sexy
    Člen

Tracklist by me taky zajimal, ale asi nikdo odtud co tam byl nepoznal tracky co AB hrali …

Anonymní uživatel
    Host

Nevite jestli se da nekde stahnout set od Above & Beyond z creamfields nebo aspon nejakej tracklist?

Starf
    Člen

ATB: co to je „tancovat do stylu techna“? a nebyli ty lidi spis vozrali? sjety lidi zas tak otravny nejsou 🙂

ATB
    Člen

Tak na tuhle akci jsem se fakt moc těšil. Vyraili jsme autem z Prahy a dorazili kolem 7 hodiny. I když cesta byla docela masakr (D1 plná deště), pevně jsem věřil, že nám nezaprší a to se také potvrdilo. Celá noc byla krásně teplá – alespoň něco.
    Ještě před příjezdem na letiště jsme chtěli využít náš čas a projít si město Břeclav….. tady udělám tak trochu okénko pro cestovatele… NIKDY SEM NEJEZDĚTE !!! To co jsme zažili v místních restauracích, bychlo fakt něco. Jen tak na mátkou… v „italské pizzerii“ – dostanete testoviny s kečupem a nějakou sračkou, pokud si objednáte ovocný čaj, dostanete čaj černý s plátkem citronu atd atd…., všude „černo“ až běda….Řekli jsme si ale, že si nenecháme zkazit chuť z očekávaného zážitku a tak jsme se odebrali na letiště. Parkování za kilo nebylo nějak hrozný a tak jsme vešli pčes SECURITY, který si vždy nezapoměli šáhnut na kdec jakou roštěnku :DD. Stánků tam bylo opravadu plno a ceny taky v pohodě. A tak jsme si dali úvodní drink a začali skoumat ohraničený prostor, který byl fakt velký. Co se týče místa na tolik lidí, tak chválím organizaci, protože tam míásta bylo opravdu dostatek.
    Celá naše banda jsme se těšili na Above & Beyond a ATBho. Prostě tohle spojení pro mě bylo něco naprosto fantastickýho. Protože ATBho poslouchaám už strašně moc dlouho a je pro mě numero uno a A/B jsou pro mě další jedničkou. Upřímě zbytek nás nezajímal. Ale i tak jsme si občas stoupli k nějakému stánku a zaposlouchali se do chilloutu nebo dnb. Chvilky jsme si krátli focením na různých místech. Před začátek našich očekávaných interpretů jsme se přemístili víc dopředu. A/B měli začít podle programu v půlnoci, ale jaksi se tento začátek posunul o celých 40 minut, ale už jsme nechtěli odcházet a tak jsme museli poslouchat nějakýho trpnýho italskýho Mochýta. A/B začali parádně a set se jim fakt povedl. Tony a Paavo to rozjeli ve velkém stylu. Hlavně Tony, vždy křepčil okolo pultu a parádně si to užíval. Je vidět, že jsou fakt sehraný a pravidelně se střídali. Celkově se mi fakt líbili :-). Po nich přišel ATB, na kterýho jsme se fakt moc těšili. Chápu, že kdo ho nežere jako já mohl být sklamán, avšak mě se to líbilo. Jeho starší věci prostě dokáží udělat skvělou atmosféru. Trochu jsem nepobral Andrého poslední výstřednost, že hraje Prodigy, avšak díky tomu třeba udělal pecku jakou je What About Us, i když tu nezahrál :(, škoda.
    Tady asi skončím a vrhnu se na kritiku. Už jenom název tak u nás v Čechách oblíbený FESTIVAL…. si myslím, že nemá s projektem CREAMFIELDS nic společného…. takže jsem tohle trapný označený zakázal u nás používat :D. Fakt bych chtěl vidět, kdyby někdo třeba pozval Armina na fesťák do Amnesie na Ibicu :DDDD. Další věc, že opravdu trancu tam bylo poskromnu, samý techno, minimal atd….. to fakt nemusím. Co mě dostalo ale úplně nějvíc byla hromada FETEk. Jako takovou scénu jako když jsem pařili všichni na ATBho a tam se dostala nějaká náctiletá kráwa a začala tam tancovat do stylu techna úplně sjetá, že tam všechny kolem pomlátila, mě fakt dostalo. A nebyla jediná. Místní policajti všemu jen přihlíželi a myslím, že opravdu nejsem jediný, komu tyhle lidi vadili. Musím říct, že tolik fetek pohromadě jsem neviděl ani na Love Parade. To už nás trochu odradilo a tak jsme vyrazili autem zpět do Prahy.
    Jsem rád, že jsem tam potkal nějaký znamý a tak je tímto také zdravím.
    ============= TRANCE FOREVER =================

Tecko
    Člen

Pasky div neserval, protoze zkousel jestli jste si ji venku nerozstrihli a neslepili izolepou, aby jste pustili nekoho jinyho. Taky bych to delal, zname cechy ne?

Tak i já přihodím svůj dojem.Jak se již zmínil Buchťák,vůbec jsme původně neměli na Creamfields dorazit.Všechno se nám na poslední chvíli podělalo jak je již zákon schválnosti,asi to všichni známe,ale pak jsem s nadšením nasedla v 18.23 hod v Praze hl.n. do Pendolina a užívala si tak super pohodovou a příjemnou cestu 3 hodinky a 20 min do Břeclavi,kde na nás na nádraží čekali naši kamarádi a hned se nám zlepšila ještě nálada o 100% nahoru.Docela mě překvapila i kyvadlová doprava autobusu večer z nádraží na fesťák a ráno zase zpět za pouhých 20 Kč na osobu,kdy si ty kurvy taxikářský účtovali za vozidlo symbolickou cenu 250,-Kč tam a zpět…když jsme dorazili před vstup docela jsem koukala jak mi div jeden z ochranky div neserval akre pásku z ruky jinak vcelku pohoda, měli to podle mě jinak dobře organizovaný co se týče občerstvení jako jídlo a pití a docela i WC ze začátku ušlo,ale ke konci už nic moc.Dorazili jsme přímo na set Luccy,tento minimal sound opravdu nemusím,takže jsem se celkem nudila.Pak přišel na řadu Paulu Mojjo,to už bylo o něco lepší…No pak hvězdy večera Above & Byond zahráli velice dobře,ale pak jsem si celkem od nich 2 x odeběhla na WC a na bar ale ke konci když tam střelili Alone tonight jsem neudržela málem slzy.ATB už se podle mě neřadí mezi DJ´s kteří hrají typický Trance,ale podle mě už přeladil svoje hraní už na jinou linii,spíš me to překvapilo a mrzí mě,že tam nehodil svoji novinku What about us což bych od něj čekala.Ještě co musím konnstatovat dle mého dojmu není moc komunikativní co se týče publika,nějak mi přijde,že si to vůbec neužíval a ještě končil o půl hodinky dřív.Pak na stege nastoupil nějakej DJ Bžet (nevim jak se jmenoval takže má můj vymyšlený název) a na něj jsem nestrávila ani vteřinu svého času takže hodnotit nemůžu a Michal Poliak (Vrziak) zahrál o něco lepší setík než na Transmission,od něj jsem odešla asi po půl hodince si odpočinout na lavičku,protože jsem byla fakt vyřízená a pak jsme rovnou všichni v 6 hod ráno vyrazili zpět na autobus a na nádraží – hurá směr domů..Mám z této akce velice dobrý zážitek a o to víc jsem si to užila dvakrát,protože minulý rok jsme se tam vůbec kvůli té bouřce a vysokým horečkám Buchťáka nakonec nedostali.Už teď se těším na Mácháč,kam pojedu znovu se super bandou lidí a ten luxus line-up od začátku až do konce,to je povinnost tam jet.Zdravím všechny,koho jsem tam potkala: Souča s přítelkyní,GIGI,DanYho,Slunečnice,Hanny,Flash,Petros,Lachtan,Honza,ATBho s Klaudinkou atd..atd..omlouvám se,jestli jsem na někoho zapoměla.

Tak taky něco napíšu. Pro mne absolutní set večera, byla Sarah Main, zahrála plno známých věcí a rozproudíla dav na Global Stage, druhý nej set byl pro mně André, to že není zrovna mistr mixu mu vyčítate pokaždé, vždyť o to tolik nejde, pro mne je důležitý že se lidi skvěle baví, a to splnil na jedničku. Above &Beyond bych zařadil na třetí místo, nebylo to špatný, ale já čekal víc zpívánek. Ještě mne zaujal bon Finix. Říkal jsem si že aspoň vyzkouším jiné styly a třeba se někam hudebně posunu jak se tady řeší v jiných připevcich, ale po zkušenostech ze včera to rozhodně nebude k minimalu, jako pardon ale to je dle mne hnus, přijde mi ze tam hráli stále jeden track. Drumec ušel ten se mi líbil jen bych nezvládl celej večer tempo:-). Organizace ušla, jen nechápu ochranku vždy když sem se vracel do areálu tak mi skoro utrhli pásku na ruce. Jo a ještě jedna věc na baru kde brali konzumacky tak kolem třetí už nebylo nic k pití kromě piva, přitom všude okolo problém nebyl. Rozhodně nelituju že jsem CCE navštívil pokud bude příští rok opět trance klidně pojedu zas. Teď už se jen těším a odpočítávám dny na Máchač.

Mně překvapil kolemjdoucí chlapec, který nadšeně vyprávěl kamarádovi, jak v pátek ukopávali autům u cesty zrcátka … Sekat ruce za to. Nebo nohy? sm17

[quote-0 DjDkD@ve]to KrainerPhoto:

No sakra, to muselo byt opravdu strasny, kdyz i predsedkyne fanklubu ATB odejde jinam.........[/quote-0]

To je jen můj názor, ostatním se to asi líbilo sm0 Já s jeho hraním nejspíš zůstanu příště v klubu, tam mi vyhovuje víc.

2Sexy
    Člen

Vypada to, ze Vas tam bylo na Creamech odtud z fora docela dost – nemohli byste poskladat aspon pribliznej tracklist, abych videl, o co jsem prisel ?

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[quote DJ D8]Vice méně pod čarou bych chtěl upozornit na to že kdo tam nebyl, tak přišel o [b]NEJVĚTŠÍ SVĚTOVÝ TANEČNÍ FESTIVAL[/b]
    [u][url=http://88.86.106.174/jpeg/133_DSC00533.jpg]Viz obrázek ZDE <<<<<[/url][/u][/quote]
    U tohoto flyeru jsem se taky smál sm15

DJ D8
    Člen

Začal bych spíš od začátku, pořadatelé zatraceně moc šetřily a to hlavně na rozsahu celé plochy festivalu. ostatní věci si myslím že dobré, ale pouze dobré.
    Na plac jsem raději šel až na Gianna Charles, po které jsem skoro zvracel jako u US3, kteří nepochopitelně byly před Trance DJs, absolutní shrnutí tohoto bych označil za hnus.
    Když přišli Above, tak podle očekávání konečně pochmurně se potácející dav trochu chytil vlnu. Opět jedním slovem Bomba.
    Just Listen nakoplo a pak už to šlo podobně z kopce a bylo to prostě super jako na Transmission, i když tam o trochu lepší.
    ATB překvapil tím že nezahrál nic zajímavého, jak k poslechnu, tak jako show. Jsem rád že jsem ho viděl.

Vice méně pod čarou bych chtěl upozornit na to že kdo tam nebyl, tak přišel o [b]NEJVĚTŠÍ SVĚTOVÝ TANEČNÍ FESTIVAL[/b]
    [u][url=http://88.86.106.174/jpeg/133_DSC00533.jpg]Viz obrázek ZDE <<<<<[/url][/u]

milan
    Člen

Nato, že to byl můj první český festival, tak se mě to líbilo, ale spíš ta odpolední část než ta večerní.
    Pro mě byly hlavní hvězdou večera britští US3. Bylo to sice něco mezi rnb, hip hopem a jazzem, ale bylo to hodně dobrý. Raper s celou kapelou, ale nejvíc mě tam zaujal ten dj. Co ten tam předváděl bylo něco neskutečnýho. Ještě jsem neviděl djje, který si stoupne na přehravače nohama a začne nima skrečovat. Neskutečný divadlo. A další překvapení pro mě Mekki Martin se svou „kapelou“. Spíš house dj si dovezl zpěvačku, která vyborcovala publikum do té správné atmosféry, houslistu a saxofonistu. Opět djské live vystoupení, co se povedlo. Následně Lucca se svým „kytaristou“, to už nebylo ono. Příznivec uplifting trance music ale musel být spíš zklamaný. Above and Beyond umí zahrát líp a ATB taky. To co předvedl bylo nad očekávání katastrofa. Jeden hit od něj střídal nějaký známý hit a vrcholem byli asi Killers, nebo Prodigy. Takhle mixovat jak on by dovedl i můj brácha, který je fanoušek rockové muziky, kdybych mu vysvětlil kde je na přehravači Cue a start:-). Dobře zahrál i Jason Jolins nad ránem, který potěšil Delerium – Silence.
    Počasí vyšlo, ikdyž sem měl strach, aby nedošla ta odpolední bouřka z čech. Ceny taky v poho, dokonce byla i šatna.
    Nějak jsem ale nepochopil princip VIP..Kromě vody na záchodech a sedačkách, který jsme využili ráno sem nepoznal nějakou další výhodu oproti obyčejnýmu vstupu a slibovaní djs se tam vůbec neukázali:-). No každopádně lidí bylo dost, tak doufám, že se zaplatil i loňský ročník, aby se mohly dovézt příští rok lepší jména. Protože táhnout festival ATBm (kvůli kterému tam byla většina) podle mě není ono.
    P.S Už aby byl Mácháč:-).

DjDkD@ve
    Člen

to KrainerPhoto:

No sakra, to muselo byt opravdu strasny, kdyz i predsedkyne fanklubu ATB odejde jinam………

Ale docela te chapu, ja si ho „uzil“ na Mayday a bylo to pro me taky nejvetsi zklamani vecera……….

[b]Above & Beyond[/b] – líbili se mi hned od začátku

[b]ATB[/b] – Bylo vidět, že většina lidí přijela právě kvůli němu. Nechápu, proč si skvělá alba kazí tak šíleným hraním, neustále nadhazoval 9 PM, ale pořád se nic nedělo, co to bylo? sm17 Po dvaceti minutách jsem raději šla na Felixe Krochera, tím pádem André – velké zklamání.

Zrovna si nevybavuju stánek, kde se hrál [b]minima[/b]l, ale VELKÝ DÍKY za něj sm5

[b]ceny:[/b] čekala jsem horší, takže pohoda.

[b]Požitek z večera:[/b] Above & Beyond, minimal a docela pěkný modrý triko s logem CF sm3
    [b]
    cesta:[/b] autem, nikde se nečekalo, za chvilku v pelíšku, paráda sm3

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Tak jsem se probudil…. Kde začít…
    1. Atmosféra byla pro mě nad očekávání výborná (global stage)! Už u Paola polovina lidí ruce nahoru, tleskání…no přesně, jak to má být a při ATB, ale hlavně při Abovech byla atmosféra parádní!
    2. DJs: Sarah – fajné, Lucca neslyšel – potuloval jsem se na jiných stagích, Mojo – výborný, dost lidi rozproudil, Above – pro mě vrchol, tak jak jsem čekal, prostě jejich sound žeru, ATB – zapařil jsem na jeho starý songy, ale moc se mi to celkově nelíbilo, Poliak – slyšel jsem asi 20min, pak jsem pádil na vlak
    3. Vyžití si podle mě našel každej, nedalo se pořád jen pařit, takže sem tam bodlo posezení u jednotlivých stagí, fotbálek mě taky potěšil sm11
    4. Ceny v pohodě – 45,- za 12° Plzeň (teda pokud to byla dvanáctka, pač se mě to nějak nezdálo, když jsem loupl 7 kousků a byl jsem akorát v náladě sm15) nebo 13° Mastera pohoda…
    5. Největší mínus rozhodně doprava… Jak je kua možný, že kyvadlovej BUS (v sobotu už zajištěno oproti pátku), kterej má jezdit na nádraží do Břeclavi, si zamluví 20lidí a jedou do Brna???!!! A to v ten nejpodstatnější čas okolo půl paté??! To jsem opravdu nepochopil sm18

Jelikož to byl můj první festival, tak mě berte s rezervou sm6 Nicméně příští rok dorazím, ale rozhodně už nebudu dojíždět z Brna, ale vemu auto a půjdu stanovat…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 52)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.