TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Creamfields CEE 2009-Dojmy

• Toto téma obsahuje celkem 43 odpovědí. Do diskuze (26 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Buchtak a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 46. až 52. (celkem z 52)
  • Autor
    Tecko
    Člen

Tak jsem se taky probral. V druhem topicu psali neco o vypadnutym proudu. Vubec nic jsem nezaregistroval. Libilo se mi ze muzu areal kdykoliv opustit a pendlovat tedy mezi autem a arealem. Takze auto slouzilo jako malej bar satna a misto pro odpocinek. Areal pripravenej na jednicku poradatele v pohode.zachodu dost. hned vedle nich voda takze i po teto strance nemam co vytknout. Myslel jsem ze me hudebne festivalk nadchne ale pendloval jsem mezi stagema a nemohl si vybrat kde zustanu, protoze nic mi nebylo pri chuti. Ta techno stage se hral jakejsi minimal takze kdyz jsem prisel o hodinu pozdeji jako kdybych tam byl porad.porad stejna vrzanice. Takze sem se zasival do pul 1 nez vystoupili Above & Beyond kde se dalo. Pro me set vecera. Taky mi behal mraz po zadech z te atmosfery. Nedali moji oblibenou God For Me ani Oceanic, ale nevadi. ATB jak pise nekdo prede mnou tak to muze taky delat poustec cd z horni dolni. Spousta hluchych mist kdy jen stojite a cekate minutu co prijde. A vybiral podle me spatny remixy skladeb. takovy jednotvarny udery bez melodie. druha pulka setu se trochu rozjela a po Prodigy – Firestater myslim nakopl pulku placu a ATB nabral druhy dech. Nedal teda What About Us coz me prekvapilo, ale dobry. Po skonceni ATB stage citelne proridla a ja jel domu. Prosel jsem vsechny stage a níkde me to hudebne nezaujalo jinak bych zustal. Pocasi vydrzelo i kdyz o pulnoci byli videt v blizkosti blesky nastesti to slo bokem. Bary super bez front pivo za 45. Z poradatelske strany na jednicku, ale hudebne pro me vubec nic. Krome dvou headlineru. Takze priste uz asi neeee.

dukelak
    Člen

za ATB tam byl mimořádně jen Andre, Tobias má strach z lítání, ale to není nic novýho…a Bastian byl u porodu svý ženy v Karl-Marx Stadtu

Komonek
    Člen

Ono tam těch ATB bylo víc, že mluvíte v množném čísle 😀 😀

Hanny
    Člen

Hm, ATB nebyli špatní no :D:D

Anonymní uživatel
    Host

Above & Beyond tak na ty jsem se tesil uz jak jsem vylezl z maminyho bricha a nezklamali naprosto skvely a atmosfera jeste lepsi az mne z toho behal mraz po zadech=)A ATB taky nebyli spatni.Jinak vydarena akce skoda ze se minuly rok nepovedla,kdyby jo ted by byla asi nejspis mnohem vetsi.

Hanny
    Člen

To, co převedl ATB bylo jedno velké zklamání. Kdyby si pozvali pouštěče CDček z Horní Dolní, tak to vyjde nastejno.
    Příšernost. Neskutečná diskotéka.

Celej večer pro mě vyhrál Felix Krocher. Sice už jsem absolutně necítila nohy, ale na něj prostě nešlo jen stát.

Ale akce to byla výborná. Počasí se taky vyvedlo na jedničku. Známejch spoustu a alkoholu ještě víc 🙂

Buchtak
    Člen

Na CCE jsme s Verčou původně neměli dorazit ale nakonec jsme dorazili.Velkým zpestřením byla cesta pendolinem do Břeclavi a zpět.Po organizační stránce se mi akce moc líbila.Ceny na barech normal jako na akcích.Záchodů bylo dostatek,nikde nebyli ani příliš dlouhé řady lidí.Většinu času jsme byli na global stagi.
    Lucca-to bylo něco příšernýho,nemám rád minimal a tady se mi to jenom potvrdilo
    Paolo Mojjo-toho nebudu hodnotit byli jsme na baru většinu části jeho setu
    Above&Beyond-tak v tu chvíli jsem asi ožil nejvíc,výbornej set ikdyž jejich set z Transmiison 4 je pro mě stále nepřekonán,trochu mě mrzí,že nedali Oceanic ale i tak výbornej výkon
    ATB-vesměs všichni píšou,že hrál příšerně,mě se to i přes to líbilo ale je jasný že to byl průměr a že zahrát umí o dost líp ale i přesto jsem se bavil.To samé platí i u něj set z Transmissin 3 je pro mě také nepřekonán a byl jedním z nejlepšího co jsem od ATBho měl možnost slyšet.
    Michael Poliak(Vrziak)-tohoto vrzacího mága jsem slyšel cca 35 min a nebylo to zase až tak šílený jak ho znám.Tentokrát to docela šlo,nic méně tento pán hraje obvykle tech-vrz a vrzgressive a to je důvod proč ho nemusím.
    Potkali jsme dost známých tváří,které tímto zdravím a budu se těšit na další party.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 46. až 52. (celkem z 52)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.