TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Creamfields PL- 16.8.2008

• Toto téma obsahuje celkem 99 odpovědí. Do diskuze (31 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 103)
  • Autor
    Sq4Raa
    Člen

Já byl na CF v Polsku minulý rok a žádný problém jsem s poskytovanými službami neměl, ale v pořádku, každý očekává něco jiného, nebo jsi měl prostě smůlu.

[quote-0=Hook]Ps: prominte ale napsat o nekom koho neznas: Platit se dá pouze zlotými, které jsem si bohužel nevyměnil…. Kdyz jsi dement …

mne prijde jako ubohost nejvetsi preci jenom jsme dospeli tedy alespon nekteri z nas.[/quote-0]

Ovšemže je zavádějící označit někoho za dementa na základě jedné věty, ovšem iamek píše imho dost od podlahy, tak si to neber tak osobně. A jak jsem dříve naznačil, jet do Polska bez zlotých, je mírně řečeno pošetilé. Nu což, pro příště jsi poučen sm4

Hook
    Člen

majklhauske a Sq4Raa: v poho asi jste mne spatne pochopili mne neslo o to zesmesnovat nebo nejak ponizovat akce v cechach, ale slo spis o to ze preci jenom kdyz jdu v CZ do klubu nebo kamkoliv jinam tak pristup a celkove ochota i nabizene sluzby jsou poskytovany jako neco extra. Proto mne ty creamfields tak zklamali prece jenom cekal jsem vic (trebas i ta smenarna v arealu myslim ze by nebyl takovy nesmysl). A ja nevim jak vy, ale kdyz uz za listek utratim docela dost penez tak si myslim, ze bych za ne neco mohl dostat. Proste stale ve mne pravlada pocit zaplat mozna prijd (kdyz jsem trefis) a kdyz prijdes tak mozna neco uslysis a mozna neco uvidis tot vse nic vic necekej.

Ps: prominte ale napsat o nekom koho neznas: Platit se dá pouze zlotými, které jsem si bohužel nevyměnil…. Kdyz jsi dement …
    mne prijde jako ubohost nejvetsi preci jenom jsme dospeli tedy alespon nekteri z nas.

Sq4Raa
    Člen

[quote=Hook]Ne chtel jsem zaplatit eurem na akci takovych rozmeru mne to prijde docela bezny a jako samozrema sluzba.[/quote]
    [quote=majklhauske]mno nevím o tom že by se v čechcách platilo na velkých akcích eurem..;-)[/quote]
    [quote=Hook]Nic ve zlem, ale zrovna cechy davat do meritka pro srovnani sm15 to uz by akce u mne za domem dosahovala svetovejsich meritek :D[/quote]

Nedává do měřítka Čechy, ale akce. A na našich Creamech se taky předpokládám neplatilo v eurech. Iamek to napsal drsně, ale má pravdu.

hook : já nevím co proti čechům všichni máte .. když se vám tu nelibí tak se vystehujte do zeme zaslíbenéa tam si pařte na to co vás baví když vám cz nestačí..

iamek
    Člen

hook: Uprimne te lituju prtz minulej rok jsem na creamfields byl a byla to moje nejlepsi akce… byl to luxus … a letos jsem nemohl jet a jsem rad …

Anonymní uživatel
    Host

ať žijíí bahnité války a uragány, čim víc tam točil beaty tím víc tam bylo bahna. Poprvé na akci nenažranej.. sm15

komar
    Člen

sm15
    [img]http://img352.imageshack.us/img352/5571/dsc01336iw6.jpg[/img]

DjDkD@ve
    Člen

to komar:

Celkem zabavna cesta to asi byla a jeste zabavnejsi festak……… Jak tu ctu, tak Sasha nosi smulu vsem, ne jen nam sm15

to Hook:

Budes muset zacit jezdit na akce zapadnim smerem, tam ty Eura urcite udas sm15

Hook
    Člen

Nevim jestli to byla ta sama cedule, ale taky jsme jednu potkali abylo na ni prez 20Km sm10 docela jsme se u toho pobavili. A nejoblibenejsi cinost polaku predjizdeni prez dvojitou plnou a to jsem jel trebas na 40 km/h 60 a i tak to bylo malo…

JJ s temi zlotými jsem to opravdu nevychtal … moje blbost, ale po tom všem trápení a x hodinami za volantem mne dokázalo vyročit opravdu již cokoliv.

komar
    Člen

Zloté jsou opravdu hookův problém, to jo, ale se zbytekm musím bohužel s hookem souhlasit. Takovej bordel jako na polskejch silnicích jsem nikdy nezažil a nikdy už neřeknu špatného slova proti nim. Cedule upozorňující na vyjeté koleje a rozbitou silnici by se dala ještě pochopit, ale kdo pod ní s klidným svědomím dal doplňkovou tabulku s čislem 27km měl asi smysl pro humor. Pak najednou skok, vyfrézovaná silnice o 10cm, na ní nakreslený čáry, takže to asi fakt někdo myslel vážně. Vychytávku z vratislavy, kdy cedule s informací který pruh kam vede je až za samotnou křižovatkou jsem taky dřív neviděl. Stejně tak křižovatky, kdy těsně před světlama je vždy přechod (to mám stát pokaždé 20m od hranice křižovatky?), blinkry se nepouživájí, na to jsem si zvykl, stejně tak na to že silnice je celá bílá, protože člověk vidí 10verzí dopravního značení zpátky. Očekávám do schránky pokuty minimálně na 2mil, protože schéma „cedule kontrola rychlosti – cedule sižující aktuální rychlost o 30 – radar“ mi taky moc nesedlo. Jinak wroclaw je mrtvá, čtyři auta v centru a k tomu hrstka lidí, co anglicky nedají ani ránu, německy se chytí možná na „fliegen“ a gestikulaci rukama a pak váš stejně pošlou blbě protože si asi pletou levou s pravou. Případně vám ukradnou zapalovač, protože vám přece nebudou „radit“ jen tak. A nejvíc mě rozbil policista stojící na křižovatce (ehm, teda na rozhraní vymlácene silnice a zničených panelů vedoucích k poli u letiště), který i na přímou otázku kde je tady creamfields ani nepokrčil ramenya čuměl do blba jakoby si mě vůbec nevšiml. Nakonec neurčitě mávl za sebe a já zjistil, že asi on má posílat všechna auta na parkoviště (aneb najdi si svoji mez pro auto). 3h do wroclawi, 3h hledání festivalu, to už jednoho otráví.

Takže „samochodem“ do polska už nikdy sm11

EDIT: teď mě ještě napadá, že jsme chtěli využit creambusu z centra abychom využili organizace a nemuseli to hledat, bohužel kapicta byla tak pětinová oproti počtu lidí, kteří této služby chtěli využít. Tak jsme rychle naskočili do auta a alespoň ten autobus sledovali. Bohužel jen do zákazu vjezdu s vyjímkou MHD sm11 Vědět co mě čeká potom, tak si to bez váhání střihnu za ním. Předpisů bych v konečným důsledku porušil mnohem míň sm0

Hook
    Člen

jo to netuším v CZ jsem, už několik let na na velké akci nebyl. Nic ve zlem, ale zrovna cechy davat do meritka pro srovnani sm15 to uz by akce u mne za domem dosahovala svetovejsich meritek 😀

mno nevím o tom že by se v čechcách platilo na velkých akcích eurem..;-)

Hook
    Člen

iamek: sam si dement ubozaku sm18
    Ne chtel jsem zaplatit eurem na akci takovych rozmeru mne to prijde docela bezny a jako samozrema sluzba. Bohuzel nejsem z velkeho mesta a do posledni chvile jsem nevedel jestli pojedu a u nas v bankach v sobotu nemaji otevreno a zadnou otevrenou smenarnu jsem taky v Polsku nenasel, ale je pravda ze jsem jeste vic nechtel bloudit tak jsem hledal jen podel hlavnich tahu.

tak já bych to sice enřekl tak drsně.. ale co si čekal že se v polsku bude platiti dolary? na euro přechází jenom slováci..;)

iamek
    Člen

Platit se dá pouze zlotými, které jsem si bohužel nevyměnil…. Kdyz jsi dement …

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 103)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.