TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Creamfields PL- 16.8.2008

• Toto téma obsahuje celkem 99 odpovědí. Do diskuze (31 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 103)
  • Autor
    Hook
    Člen

Tak s Polskem jsem tedy zkoncil. Z domu vyrazim ve 14:00, wroclaw vidim v 16:30 cca. 170 Km od tud na festival 20 Km doraozim na misto o pul osmé. A v té době už spojka svítí daleko do dáli a nádrž téměř prázdná. Příjíždím na festival, už od vjezdu nikdo nic neřídí předemnou jen obrovské pole bahna (ještě že jsme nezapadli to už bych se asi rozbrečel sm19) Uvnitř areálu žádná změna nikdo, ale opravdu nikdo nic neví. Platit se dá pouze zlotými, které jsem si bohužel nevyměnil. Jediné pozitivum a že jich bylo opravdu málo bylo málo lidí ve stanech takže spousta místa na paření. Na závěr jen doufám, že tahle noční můra už pro mne zkočila těch dopravních předpisů,které jsem byl nucen porušit no hrůůůza.

iamek
    Člen

Jak ja to delam ze vim kde mam jet a kde ne 😀

komar
    Člen

Tak neskutečný bahno mě nakonec umořilo už něco lehce po druhé hodině…Jinak neustále otravný déšť s větrem, zrušená main stage a zmatky v reorganizaci (nikdo nevěděl kdo kdy a kde hraje), 80km naježděných po wroclawi a okolí než jsme se konečně dostali do areálu a jednu „pusu“ mému autínu, že z pole vyjelo bez pomoci traktoru. Ještě, že ten sasha s digweedem, když už jsem je našel hráli tak dobře….

Hook
    Člen

Tak na to, že už to je zítra sm15 je to tu nejake mrtvo … no nic nakononec to vypadá, že pojedu vyzbrojím se teplým oblečením a nepromokavou bundou a snad už nic mne nemže zastavit. Jo vlastně může nevíte jak to je s lístky? I když zase si říkám open air festival vyprodaný nesmysl. Tak doufám, že nebude problém je koupit až na místě? Ještě otázečka na kolik tam tak pojedete? Diky za info

Hook
    Člen

Ještě link alespon nekomu usetrim tech par minut sm3 :

http://czech.wunderground.com/global/stations/12424.html?bannertypeclick=big2

Hook
    Člen

Hmmm tak jsem chtěl jet po tom co mne nevyslo NO. Hle prave jsem zjistil, ze to neni zitra, ale v sobotu sm19. Strasně by mne zajimalo kde jsem vzal to přesvědčení, že to je zítra sm15. No nic tak bohužel to asi nevyjde předpoved pocasi vypada dost spatne a v desti na festak to uz nechci zazit. Vypada to ze Creamfields maji pro letosek docela pech na pocasi … Jinak kdyby eventuelne se neco zmenilo tak bych mohl vzit nekoho na trase Turnov – Jablonec-Creamfields

Fox Mulder
    Člen

PSY mě taky moc mrzí.. sm7

Útěchou mi je akorát to, že je to v Polsku, kde se člověk nesmí ani uprdnout.. Bejt to v Dojčlandu, tak mě to sere. sm0

Starf
    Člen

tak koukam na web na casovej lineup a Counterstrike nikde, takze me nakonec ani tak netrapi, ze jedu na SoL… akorat ten psy no

iamek
    Člen

[b]2Fox Mulder:[/b]Do hradce by teoreticky nemel byt problem se dostat ( i kdyz ceske drahy … ) a pravdepodobne by jel i kamos …

dance-girl
    Člen

[b]Fox Mulder:[/b] přesně… holt asi dávaj všichni přednost SOL.. (nic proti, ale line-up Creamů je oproti SOL přece jen trochu jinde…)

Fox Mulder
    Člen

[b]2 iamek:[/b] No jo, ale ty jsi až odněkud z Opavy, tak bys jel asi stejně po polský dálnici A4, čili úplně mimo mou trasu Most-Praha-Hradec-Náchod-Klodzko-Wrocław.. A i tak je nás málo.. Chce to aspoň ty 4 lidi do auta (včetně řidiče)..

[b]2 dance-girl:[/b] Hmm.. sm7 Je to ale divný, že jede tak málo lidí, co?

dance-girl
    Člen

njn, tak nic…………………………………………. sm7sm13

iamek
    Člen

Fox: Rad bych jel, ale neni auto 🙂 … Snad sezenu … Minule jsem byl na tom stejne a sehnal jsem az v sobotu …

Fox Mulder
    Člen

OK, tak já to taky vzdávám… Divim se, že o tuhle akci je minimální zájem.. sm7

Tak nakonec jedu na Sol

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 103)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.