TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse CRYSTAL @ FABRIC, 31.7. 2010, ARTENTO DIVINI… dojmy

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 18)
  • Autor
    Schmidt
    Člen

Tak tady opravdu z vysoka lituju, že jsem chyběl….sm19sm10sm19sm19sm19sm19

[quote iamek]fakt byla :)[/quote]

Má pravdu ten chlapec.

iamek
    Člen

fakt byla 🙂

Vrečus
    Člen

Michal : To opravdu byla síla 😀

Anonymní uživatel
    Host

Ted se divam na ten tracklist a zasnu – to musel byt narez jaksvina Artento v klubu, na PI zahral taky paradne, ale tam byl pro me nejlepsi asi Gareth, ale ted se divam co vse hral v te Ově a to musela byt sila 🙂

D4ve
    Člen

ja taaaaaak, zjeb sm15 jj, tak az to zrealizujes, tak dej vedet, sel bych do toho sm3

Dardič Tě prásknul. sm4 Jinak zaznamenal jsem zvýšenou poptávku po špuntech (Dardič, mladá, Kytárka apod.)
    a pamatuju se, že Tys o nich taky tehdá uvažoval, ale ony už byly objednány, tak tady nějak v září rozvířím debatu,
    esi by měli lidi zájem a kdyžtak bych to nějak realizoval.

D4ve
    Člen

odkud vis me prijmeni ? sm12 sm15

D4ve: David Havlík, no jasně!! Fajn, že jsem Tě poznal, i když už jsem Tě vlastně znal! sm0

D4ve
    Člen

pohlavson: a tak ostudu ani tak nee, bylo to v norme.. sm15 sm15 zdravil jsi me, kdyz jste prijeli, a ptal ses me, jestli jsem nahodou nebyl na TE, ze jsi jel busem taky.. sm0

D4ve. Doufám, že jsem nedělal moc ostudu.. sm0 Kdo jsi Ty? Popiš se nebo ukaž na fotce, ať taky vím.
    Dave tam nějaký byl, to jméno jsem určo zaslechl, ale nevybavuju si Tě. (snad to není z toho pitiva.. sm0 )

D4ve
    Člen

no comment sm3 uz jste to tu vsechno napsali, takze ja muzu jen souhlasit sm3 akce nemela nejmensi chybu, a to co predvedl Artento, klobouk dolu sm3

2 styk pohlavson: tak uz konecne vim, ktery jsi sm15

dardic
    Člen

No bylo naprosto skvělé. Dlouho jsem takový TechTrancový kotel ve Fabricu nezažil. Artentův set, to byla jízda od začátku až do konce. Nejvíc sem byl hotový když hrál ten náš mashup s Fidem, což se taky dalo čekat že jo. Byl to neuvěřitelný pocit. V klubu co máte 20 min pěšky od domova zahraje taková star jako Artento track, který prošel vašima rukama. Nejde to popsat. Bylo to opravdu výborné v sobotu/neděli. Ještě v 8:00 se kopali vodky. 😀 No fuj sm13 Pak sem se divil že mi bylo odpoledne špatně 😀

Iamek: No to jdi do prdele.. sm0 Ty krávo, já vím, proč radši neprohlížet fotky z akcí.. sm0

Mě Artento dostal už na Pleasure Islandu, kde jsem se ho zeptal, esi nemá čas na chvilkovej pokec a vyklubala se z toho hodina..
    a když jsem se ho zeptal, esi ho nevotravuju, řekl, že rád kecá s lidma po nebo před parties.
    Myslím, že včerejšek toho byl jasným důkazem.. sm0 I ten jeho kámoš (Jerry) byl strašně v pohodě.
    Artento je podle mě takovej ten typ lidí, který znáš jen chvíli, ale máš pocit, že je znáš už celej život…
    Absolutně jsem nechápal, když včera mluvil o svojí rodině a o dalších tématech.. Nechápal jsem,
    jak může takhle otevřeně kecat s někým, koho zná pár hodin..
    Z některejch věcí, co říkal, jsem byl až skoro dojatej, protože mi přišlo, že je to lidsky fakt kvalitní člověk
    bez nějaký přetvářky nebo tak..
    No a za pultem je to borec s velkým „B“, ten set byl naprosto luxusní, nemám slov..
    Btw teď mi psal sms, že dorazil dom a že díky těm redbullům s vodkama asi nebude moc spát,
    nevíš o tom něco náhodou? sm13
    Jinak jsem rád, že poznal i Tebe, rebeli, provokatére a sráči trance.cz! sm0
    Pokec o filmech a o životě parádní, těším se až Tě zase někde uvidím! A pošli mi to ICQ skrz sms.

hoky
    Člen

tak já se připojuji a chválím..vlastně jediný set co jsem pořádně slyšel byl Artenta a teda ten se předvedl…od začátku až do konce jsem se nezastavil, navíc jak už bylo zmíněno naprostý sympaťak a pohodový člověk

jinak zdravím všechny známé, bylo vás tam hafo 🙂 vodce zdar a příště naviděnou

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 18)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.