Úvod › Fóra › Trance Diskuse › CRYSTAL @ FABRIC, 31.7. 2010, ARTENTO DIVINI… dojmy
- Toto téma obsahuje celkem 13 odpovědí. Do diskuze (8 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
styk pohlavson a poslední změna proběhla před 14 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
1. 8. 2010 v 21:47 #177261
iamek
ČlenEdit : Divini je sympatak jako krava a byl snam venku snad pres dve hodky a neustale kecal, delal ciparny, fotil se snama, pil vodku 🙂 … tak to ma byt !
1. 8. 2010 v 21:45 #177258iamek
ČlenNaprosto uzasna, bezkonkurencni party ! tak dlouho jsem se nebavil a co predvedl Divini to byla fantazie ! Uprimne jsem moc pit nechtel, ale jak jsem videl tu kopu normalnich trancecz lidi ( moc jich neni ) tak jsem vedel, ze to bude mejdlo jak ma byt. Styku tebe jsem neznal, ale tak dobre se mi znikym snad nechlastalo ! Snad dame nekdy repete 🙂 … A tolik penez za vodky jsem ve fabru nenechal nikdy. I s taxikem kolem ctyrky a neco 😀 … ale nelituju niceho ! Par ozraleckych fotek zde
http://iamek.rajce.idnes.cz/Fabric_Artento_Divini_31.7.2010/
1. 8. 2010 v 21:32 #177250styk pohlavson
ČlenDocela mě překvapilo, že tady nikde nebyl založenej topic na tuhle akci a jelikož si myslím, že rozhodně stála za to,
založil jsem aspoň topic ohledně dojmů z týhle výtečný párty.Ve Fabricu jsem byl včera poprvé a potěšil mě krásně čistej zvuk, něco jako bejvá v Sasazu na Decadance.
Lidí mrtě, squadra lidí podobná jako v Praze v Misch-Maschi, (tzn. z 80% módní přehlídka), ale lidi s chutí pařili a bylo vidět,
že si celej večer náramně užívají.Výkony Martina Grednera a Laydee Jane nemůžu moc hodnotit, pač jsem jejich sety prokecal s naší bandou a Artentem,
ale parket byl narvanej k prasknutí a oba dva zahráli slušně našláplý sety, kde kromě míň známejch věcí
nechyběly profláklý věci jako např. SHM – „One“ nebo JOCHEN + RANK 1 (takže vlastně BENNO DE GOEIJ sm0 ) – „The Great Escape“.
Každopádně pěkný sety a celkem se na M. Grednera těším 18.9. na Durandovi+Bolierovi.Artento, kterej mě rozsekal už minulý týden na PI, nastoupil za mixák ve 3:05 a chvílema jsem měl pocit, že klub zboří.
To, co předvedl, byla neskutečná kombinace čistý energie ale zároveň i melodickejch věci a set byl moc pěkně postavenej,
Artento začínal lehčíma věcma na BPM cca 132 a skončil pořádným nářezem na cca 138 BPM.
Výběr tracků byl naprosto podle mýho gusta a myslím si, že i podle gusta většiny lidí ve Fabru..Tracklist je kompletní tak z 80%: (pořadí nesedí)
PHYNN pres. THE BINARY STAR – „The Halo Effect“
W&W – „Mainstage“
SEAN TYAS vs. COSMIC GATE – „Seven Weeks Under Your Spell“ (Cosmos Mash-Up)
MARKUS SCHULZ feat. KHAZ – „Dark Heart Waiting“ (Jochen Miller Remix)
MARCEL WOODS – „Inside Me“
MARCEL WOODS – „The Bottle“
DENNIS FERRER – „Hey Hey“ (??? rmx)
ARMIN VAN BUUREN feat. CATHY BURTON – „Rain“ (??? rmx)
ARMIN VAN BUUREN – „Unforgivable“
RICHARD DURAND – „Tiger´s Apology“
TYDI – „Vanilla“ (Ben Gold Remix)
DUSTIN ZAHN – „Stranger To Stability“ (Len Faki Remix)
SAN – „Insane“ (Artento Divini Remix)
ARTENTO DIVINI – „Griffin“
ARTENTO DIVINI – „Bidin´ My Time“
ARTENTO DIVINI vs. THE PRODIGY – „Who´s Next Bitch“ (Artento Divini Mash-Up)
ARTENTO DIVINI – „ID“ (new track)
DJ URRY FEFELOVE & ABRAMASI vs MARCO V. – „How Do You Feel Your Nails“ (Fausto & Artento Divini TE2010 mashup)
VINCENT DE MOOR – „Fly Away“ (Artento Divini TE2009 Edit)
MARCO V. – „Automanual“ (Artento Divini Remix)
CLIFF COENRAAD – „Massive“
MOONMAX – „Disco Terra“ (Artento Divini Remix)
MARK JUNIOR – „Nature“ (Aaron Camz Remix)
SVENSON & GIELEN vs. REAKY – „Twisted Storm“ (Fidel & Dardič NÁSHUP – gratulace, chlapi! sm3 )Na Artentovi bylo parádní pozorovat, jak si hraní skvěle užívá (a nepotřeboval k tomu ani srdíčka, ani letadýlka ani dražbu sluchátek sm0)
a mixy měl včera (zřejmě díky dobrýmu odposlechu ve Fabricu narozdíl od toho na PI) naprosto precizní.
Rovněž jsem ještě nikdy nezažil tak přátelskýho a bezprostředního dj´e, jeho vztah k fanouškům a přístup k lidem
je opravdu něco neuvěřitelnýho.. Dvě hodiny před vystoupením a ještě hodinu po tam s náma a s dalšíma lidma kecal, kalil, podepisoval se
a ochotně se fotil se všema, co chtěli.. Kurevský charizma má tenhle borec.Díky Lachtanovi, Pedrosovi, Hokymu, Tracidkovi, Dardičovi, Martínce, Iamkovi (seš hustej, kámo!) a všem, co jsem nově poznal, za nezapomenutelnej večer..
Zároveň se omlouvám, že je mý hodnocení asi trochu subjektivní, ale nemůžu jinak..Kdo byl včera ve Fabru taky, ať se klidně taky podělí o dojmy, myslím si, že si to ta párty jednoznačně zasloužila. sm3
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.