TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse CRYSTAL „SOLO“ with ARTENTO DIVINI and LAYDEE JANE 28.10.2011 @ Fabric Ostrava

• Toto téma obsahuje celkem 21 odpovědí. Do diskuze (14 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel D4ve a poslední změna proběhla před 13 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 25)
  • Autor
    BluEye
    Člen

Až na to drobné zaškobrtnutí ze začátku to byla skvělá akce. Co nastoupil Artento jsem se vůbec nenudil. Atmosféra jako vždy geniální a co je hlavní, lidi se bavili. Škoda, že už jich tolik nedorazilo na Setrise sm3

Jimmy-Gellar
    Účastník

Tak já honotim akci taky jako pozitivní a zapařil jsme si dobře ale jak řiká styk tak jsem čekal že to bude víc řezat

moje viode:

http://www.youtube.com/user/jimmySMG?feature=mhee#g/u

Atmosféra výborná, zvuk mohl bejt malinko potišejc, ale jinak docela dobrej a mně osobně se Artento líbil,
    i když nezastírám, že bych asi byl možná radši, kdyby hrál o něco tvrději a míň trouseu..
    Ale kdo ví, možná by hrál, kdyby hrál opravdu od 2 do 6 hod.
    Čekal jsem každopádně, že set bude mít o něco lepší vývoj, po první houseové hodince se zdálo,
    že to trochu rozjede víc (a i lidi na to podle mě čekali), ale po světlejší půhodince přišla taková až
    „diskotéková“ vložka na cca 30-40 min a poslední hodina už byla zase o něco nadějnější, ale připomínalo
    mi to spíš Marca V. nežli starýho dobrýho řezníka Artenta.. Přesto ale za mě 8/10, byl jsem spokojenej.

Highlight večera pro mě osobně Orjan Nilsen – Viking a hlavně pak (na přání) Cliff Coenraad – Massive. sm3

Tracklist zhruba poloviny, věcí, co jsme dali do kupy s Dardičem a Jimmym, jsem hodil do tracklistů.

Laydee Jane velice solidní výkon a myslím, že se trefila více do noty lidem, ale už mi nezbyly síly na paření.

DomManiac
    Člen

artento mě nepotesil naopak laydee jane to zabila:-)

Jimmy-Gellar
    Účastník

Line-up:
    23:00 – 02:00 LAYDEE JANE
    02:00 – 06:00 ARTENTO DIVINI /NL/

Kučas: Jinak by tam slušela bublina a la:
    „Zavolej mi do klubu, jsem celá žhavá a čekám jen na Tebe! Volej 903 309 309, budeš můj pán a já Tvá Laydee.“ sm15

Kucas
    Účastník

Artento jak jí čumí na zadek sm15

D4ve
    Člen

[img]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/310130_10150342443348808_43268123807_8097188_1301332192_n.jpg[/img]

Michal
    Účastník

Artento vystoupí v exkluzivním 4 hodinovém setu… zdroj: FB Fabric Official

Lukin_
    Člen

tragedie 🙂

dardic
    Člen

Kucas: Právě proto píšu klasické Trance.cz sm15

Jimmy-Gellar
    Účastník

No tak vždycky když jsem ho viděl tak zahrál výborně a tady bude mít asi delší set tak je možný se ukážu. Akce to určitě bude skvělá a atmoška fabricu je výborná vždy 🙂

Kucas
    Účastník

[quote dardic]Kucas: Tady nejde o to jesti tady je po milionté (taky mě štve, že nedovezou něco noveho), ale o ty kecy kterým si dotyční lidé snaží zvýšit své ego (pokud nějaké mají) ...[/quote]

a na to už by si tady zas měl bejt zvyklej ne? sm0

dardic
    Člen

Kucas: Tady nejde o to jesti tady je po milionté (taky mě štve, že nedovezou něco noveho), ale o ty kecy kterým si dotyční lidé snaží zvýšit své ego (pokud nějaké mají) …

Vrečus
    Člen

mě to nevadí a určitě půjdu pořád lepší Artento , kterej mě baví aspon tím co dělá za pultem a vlastně i hudbou, než nudní Kyau and Albert, kteří tu jsou taky docela často… Artento byl ve Fabricu 2x a vždy to stálo za to , na Pi jsem ho nestihl , tak si ho ve Fabru klidně dám…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 25)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.