TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Czech In The Mix 002 on AH.FM

• Toto téma obsahuje celkem 28 odpovědí. Do diskuze (14 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Ronny K. a poslední změna proběhla před 9 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 31)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

včera jsem obdržel email od Dana, psal, že se na tom dělá, ale že to budou češi z ah.fm (já už tam nejsem)…..kterých je ale asi 3-4, takže to by byl asi line up :-D, prý to projedná s thomasem (asi coastline)

Anonymní uživatel
    Host

před časem jsem si psal s Danem (majitel ah.fm) a prý určitě bude. Jen to není priorita.

Dolvich
    Správce

Jak to vypadá s českým dnem na AH.FM? Nebo to už definitivně padlo?

Electribe
    Člen

Ahoj, jsem také k dispozici, ale pod nickem [b]Pier Decard[/b], pokud by bylo možné a bude místo.

Děkuji a těším se na zprávu.

Laucco
    Účastník

Před pár dny mi psal Dan, že to bude pravděpodobně příští rok a asi to tak bude, páč není moc času a navíc bude EOYC 2012. Uvidíme.

Joe
    Účastník

Díky Ronny, těším se moc moc 🙂 Tento týden jsou to samé dobré zprávy 🙂

Ronny K.
    Člen

[quote Stoupa][quote Ronny K.] Ja s ni nekomunikoval osobne. Bylo to pres znameho, ktery ale vedel podminky a pozadavky. No a myslim si, ze ji tyto pozadavky predal. Problem byl, ze ja jsem sety od dju neuploadoval, ale oni sami pres ah.fm uploader.Tudiz jsem nemel zadnou kontrolu obsahu ci kvality setu. Vse bylo zalozeno na duvere a taky jsem pocital s prirozenou inteligenci DJu. Nyni to udelam ale jinym zpusobem. DJove mi zaslou sve mixy a ja je osobne budu uploadovat do radia. Tudiz budu mit kontrolu nad tim, co do radia poleze. Minimalizuji tim tak riziko, ze by se nekdo snazil tlacit do radia format, ktery radio neakceptuje.[/quote]

Já myslel, žes to tak dělal i při 001 sm3 Nebo spíš asi jenom pro nás bedroomáky ne?[/quote]

Ja nemel moc v pohode net, takze bych to vse uploadoval celou vecnost. Nyni to ale pro jistotu budu kontrolovat okamzite jakmile dostanu sety. Net jiz mam v pohode, takze neni problem.

Stoupa
    Účastník

[quote Ronny K.] Ja s ni nekomunikoval osobne. Bylo to pres znameho, ktery ale vedel podminky a pozadavky. No a myslim si, ze ji tyto pozadavky predal. Problem byl, ze ja jsem sety od dju neuploadoval, ale oni sami pres ah.fm uploader.Tudiz jsem nemel zadnou kontrolu obsahu ci kvality setu. Vse bylo zalozeno na duvere a taky jsem pocital s prirozenou inteligenci DJu. Nyni to udelam ale jinym zpusobem. DJove mi zaslou sve mixy a ja je osobne budu uploadovat do radia. Tudiz budu mit kontrolu nad tim, co do radia poleze. Minimalizuji tim tak riziko, ze by se nekdo snazil tlacit do radia format, ktery radio neakceptuje.[/quote]

Já myslel, žes to tak dělal i při 001 sm3 Nebo spíš asi jenom pro nás bedroomáky ne?

Ronny K.
    Člen

[quote spawn.leo][quote Ronny K.][quote spawn.leo][quote Ronny K.][quote Sandeagle]Letos nebude LayDee Jane? sm14[/quote]

A trhnout si poradnou ostudu jeste jednou? Dekuji, nemam zajem sm4[/quote]

co udělala za ostudu to mě zajímá:)[/quote]

Prestoze pozadavek byl progressive trance ci uplifting, tak jeji set byl v jinem formatu. Posluchaci ah.fm pekne nadavali na foru a ja jsem to pak od majitele taky schytal sm3. No a pochopitelne, ze nechci aby se to opakovalo.[/quote]

děkuju za vysvětlení:). tak to se nedivim a ani mě to u ní nepřekvapuje:)[/quote]

Ja s ni nekomunikoval osobne. Bylo to pres znameho, ktery ale vedel podminky a pozadavky. No a myslim si, ze ji tyto pozadavky predal. Problem byl, ze ja jsem sety od dju neuploadoval, ale oni sami pres ah.fm uploader.Tudiz jsem nemel zadnou kontrolu obsahu ci kvality setu. Vse bylo zalozeno na duvere a taky jsem pocital s prirozenou inteligenci DJu. Nyni to udelam ale jinym zpusobem. DJove mi zaslou sve mixy a ja je osobne budu uploadovat do radia. Tudiz budu mit kontrolu nad tim, co do radia poleze. Minimalizuji tim tak riziko, ze by se nekdo snazil tlacit do radia format, ktery radio neakceptuje.

spawn.leo
    Člen

[quote Ronny K.][quote spawn.leo][quote Ronny K.][quote Sandeagle]Letos nebude LayDee Jane? sm14[/quote]

Prestoze pozadavek byl progressive trance ci uplifting, tak jeji set byl v jinem formatu. Posluchaci ah.fm pekne nadavali na foru a ja jsem to pak od majitele taky schytal sm3. No a pochopitelne, ze nechci aby se to opakovalo.[/quote]

děkuju za vysvětlení:). tak to se nedivim a ani mě to u ní nepřekvapuje:)

Ronny K.
    Člen

[quote spawn.leo][quote Ronny K.][quote Sandeagle]Letos nebude LayDee Jane? sm14[/quote]

Prestoze pozadavek byl progressive trance ci uplifting, tak jeji set byl v jinem formatu. Posluchaci ah.fm pekne nadavali na foru a ja jsem to pak od majitele taky schytal sm3. No a pochopitelne, ze nechci aby se to opakovalo.

spawn.leo
    Člen

[quote Ronny K.][quote Sandeagle]Letos nebude LayDee Jane? sm14[/quote]

co udělala za ostudu to mě zajímá:)

Ronny K.
    Člen

[quote K1aptcha][quote Ronny K.][quote Sandeagle]Letos nebude LayDee Jane? sm14[/quote]

Stejně hraje trance jen za odměnu sm0[/quote]

Jeji volba sm15

K1aptcha
    Člen

[quote Ronny K.][quote Sandeagle]Letos nebude LayDee Jane? sm14[/quote]

Stejně hraje trance jen za odměnu sm0

Ronny K.
    Člen

[quote Sandeagle]Letos nebude LayDee Jane? sm14[/quote]

A trhnout si poradnou ostudu jeste jednou? Dekuji, nemam zajem sm4

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 31)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.