TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Czech This Future #2 aka United B-Day Trance Party

• Toto téma obsahuje celkem 283 odpovědí. Do diskuze (53 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Paya a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 291)
  • Autor
    Hanny
    Člen

BoRo: Co z toho budeš mít ?:D

I když je fakt, že vždycky, když se Tigisegra opije, má to nějáký ( ne vždy dobrý) následky 😀

BoRo
    Člen

bude opila zenska? tak to i ja prijdu

Hanny
    Člen

SHP: proto e opiju už předtim a přijedu na sedmou 😀

SHP
    Člen

Mám obavu, že alkohol dojde tak o osmé hodině…

Hanny
    Člen

SHP: plakat, natož pak tobě na ramenou, nehodlám 😀
    Spíš si užiju návrat do „normálního“ života po konečnym propuštění z nemocnice a trhnu rekord v panácích sm0

SHP
    Člen

Hanny: Aha, tak to se veřejně omlouvám sm3

Každopádně se mi oba můžete vyplakat na ramenou.

Stejně, jaký je ten životní kolběh krutý. Třeba rozchody nebo duhy. Duhy jsou hrozně moc velký svině. Tak 3x horší, než rozchody.

Hanny
    Člen

SHP: Abys nám nežil v omylu, tak mimo to je z toho důvodu, že Armin a já už neni ..

SHP
    Člen

Hanny: Proč by t omělo bejt mimo. Je to trefné, přesné a výstižné! sm11

Hanny
    Člen

SHP: tohle už je trochu mimo sm6
    Každopádně nevim proč, ale čekala jsem, že to napíšeš 😀

SHP
    Člen

Hanny: Arminův pindík

Hanny
    Člen

A co upadne mě, když nemám pindíka ? sm0

Gizmo
    Člen

Prochi: však to bude řádně teplá párty … sm15sm15sm15 ne vyzdrav co nejdřív …

btw: čas t – 11h:39m

prochi
    Člen

zdar hosi,ani nevite jak moc me to sere,ale bohuzel se dnes nezůčastním,dnes v noci(kterou jsem nespal ani hodinu) me skolil nějaký bacil,vzhledem k tomu,že mám 38,9 teploty tak nepřipadá v úvahu abych Vás potěšil svou navštěvou……kdyby to jen trochu šlo hned bych přijel,ale cítím se poměrně na ho*no……

tady bych chtěl popřát vše nejlepší všem oslavencům,aby si maximálně užili tuto párty…..

sm19sm19sm19

Buchtak
    Člen

Gizmo:Tak to jsem zvějdavěj co z toho vzejdesm15

Gizmo
    Člen

Armin: kromě akreditovaných novinářů a několika paparazzi budou samozřejmě všechny fotoaparáty, kamery a bloky rychlokresličů zabaveny a vráceny až týden před koncem školního roku (shodou okolností neprodleně … ale za to může termín – s tím se nedá nic dělat) já beru jen 2 paměťové karty, které pojmou maximálně cca 800 snímků vzhledem k tomu, že na místě se můžu zdržet maximálně cca 5 hodin tak pokud udělám snímek častěji než každé cca 22,5 vteřiny pobytu tak mi zákonitě ke konci dojde „film“sm3sm4sm15sm15sm15sm15sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 291)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.