TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Czech This Future #2 aka United B-Day Trance Party

• Toto téma obsahuje celkem 283 odpovědí. Do diskuze (53 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Paya a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 291)
  • Autor
    prochi
    Člen

dovalím já,můj pindík a pro jistotu i špunt v zadku sm15

Dolikus1
    Člen

Dovalim se já i pindíksm15

komar
    Člen

No budu tam, a můj pindík je v sázce u šéfa, jak brzo mě pustí sm15sm15

Gizmo
    Člen

úplně začátek asi ne ale tak 30,2 až 30,4 minuty po startu – aspoň tak jsem to objednal u řidiče …

Sq4Raa
    Člen

.

Palda61
    Člen

…uschne a upadne

Anonymní uživatel
    Neaktivní

snad nemusim připomínat, že kdo tam nebude od začátku, tomu uschne pindíksm12

Honzin
    Člen

sm15 no to bude mejdlo …. kez by byla sance dorazit na cely vecer sm5..no zatim je to ve hvezdach sm6 hold uceni sm8

TIGI
    Člen

Flash2001 napsal(a):
    ——————————————————-
    > A bude tam teda hrát i Pušššš?

To je pro zmenu jeden z projektu Alexxe sm15

Flash2001
    Účastník

A bude tam teda hrát i Pušššš?

Gizmo
    Člen

SHP : chřipka se prej dá zastrašit zelenou vílou sm0 je to stejně nespravedlivý, že Absinth maj všude a Stroh 80 jen občas někde … přitom je daleko pitelnější … pravda drahá polovice tvrdí, že po polknutí se jí na cca 30 vteřin zastavuje dech a tepová frekvence se stává nestejnorodou, ale na druhou stranu to v puse to nechává příjemný dojem výbuchu chemické laboratoře na sahaře s lehkým vanilkovo karamelovým závanem sm5

Původně jsem všem oslavencům chtěl přinést pugét lučních květů, ale ty mi pravidelně ožere náš domácí mazlíček tak jsem se nakonec rozhodnul jinak … takže upozorňuji, že oslavenci, který mé směřování na bar 3x odmítne, dárek bez dalšího varování vypijusm3

BTW pokusím se dorazit na brzo (doufám, že oslavenci nedojdou o půlnoci) abych nebyl obviněn z toho, že po panáku z mého kolečka se oslavencům udělalo nevolno.

jésus to bude peklo …

Upozornění následující text obsahuje jistý sexuální kontext, který by mohl mít neblahý vliv na vývoj dětí a dospívající mládeže – čtenáři mladší 18ti let nechť se dotážou rodičů zda si ho mohou přečíst (a nebo radši ne bo by dostali zaracha a po večerníčku by museli zalehnout do kanafasu a definitivně přerušit veškeré kontakty s „kamarády“ co je kazí)sm0sm0

Podtitul akce opijte, svažte (provaz bude k vyzvednutí na baru, vlastní pouta a roubíky jsou povoleny), zbijte (připravenými bičíky) a znásilněte si svého oblíbeného oslavence

Add parfemace lubrikačního gelu – teď mi konečně dává smysl co má SHP v podpisu … tzn JAHODY NE !!! – Broskve jsou to pravé a k hrátkám prý míní použít i čerstvé ovoce …

Dá se tedy říci, že nás čeká plnohodnotný kulturní zážitek s doživotními následky – bezesporu pro mnohé natolik zásadní jako byl pro Newtona hlavičkový souboj s jablkem, pro Richmonda první poslech Cradle of Filth (neznalé odkazuji na IT CROWD 1. série díl 4), pro Charlese Mensona pocit po první vraždě, pro mne první lok piva a první zmáčknutí spouště fotoaparátu. Prostě krátce řečeno mnohým to asi změní život nebo minimálně náhled na něj …

Palda61
    Člen

sm12

😀

TIGI
    Člen

V tom pripade chudak Palda ale sm0

SHP
    Člen

Ano, holky a heteraci by mely mit na party vstup zakazano. sm4

TIGI
    Člen

Tak koukam ze to vypada na zajimavou party. Doufam ze to tam bude samej kluk sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 291)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.