SHP : chřipka se prej dá zastrašit zelenou vílou sm0 je to stejně nespravedlivý, že Absinth maj všude a Stroh 80 jen občas někde … přitom je daleko pitelnější … pravda drahá polovice tvrdí, že po polknutí se jí na cca 30 vteřin zastavuje dech a tepová frekvence se stává nestejnorodou, ale na druhou stranu to v puse to nechává příjemný dojem výbuchu chemické laboratoře na sahaře s lehkým vanilkovo karamelovým závanem sm5
Původně jsem všem oslavencům chtěl přinést pugét lučních květů, ale ty mi pravidelně ožere náš domácí mazlíček tak jsem se nakonec rozhodnul jinak … takže upozorňuji, že oslavenci, který mé směřování na bar 3x odmítne, dárek bez dalšího varování vypijusm3
BTW pokusím se dorazit na brzo (doufám, že oslavenci nedojdou o půlnoci) abych nebyl obviněn z toho, že po panáku z mého kolečka se oslavencům udělalo nevolno.
jésus to bude peklo …
Upozornění následující text obsahuje jistý sexuální kontext, který by mohl mít neblahý vliv na vývoj dětí a dospívající mládeže – čtenáři mladší 18ti let nechť se dotážou rodičů zda si ho mohou přečíst (a nebo radši ne bo by dostali zaracha a po večerníčku by museli zalehnout do kanafasu a definitivně přerušit veškeré kontakty s „kamarády“ co je kazí)sm0sm0
Podtitul akce opijte, svažte (provaz bude k vyzvednutí na baru, vlastní pouta a roubíky jsou povoleny), zbijte (připravenými bičíky) a znásilněte si svého oblíbeného oslavence
Add parfemace lubrikačního gelu – teď mi konečně dává smysl co má SHP v podpisu … tzn JAHODY NE !!! – Broskve jsou to pravé a k hrátkám prý míní použít i čerstvé ovoce …
Dá se tedy říci, že nás čeká plnohodnotný kulturní zážitek s doživotními následky – bezesporu pro mnohé natolik zásadní jako byl pro Newtona hlavičkový souboj s jablkem, pro Richmonda první poslech Cradle of Filth (neznalé odkazuji na IT CROWD 1. série díl 4), pro Charlese Mensona pocit po první vraždě, pro mne první lok piva a první zmáčknutí spouště fotoaparátu. Prostě krátce řečeno mnohým to asi změní život nebo minimálně náhled na něj …